Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri değişik güzel isimler paylaşırmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
normal isimleri boşverin güzel isim koyun sahabe isimleri falan çünki onun adındasorumlu olacaksınız düşünsenize müslüman çocuga coni firenk vb gibi isim konulduğunu

Ben oğluma Arda ismini koyacağım.Beğendiğim diğer isimler de:Kerem,Efe,Mert,Doruk.

ben de beş aylık hamileyim ben Oğuz Kağan koyacağım ama alternatif olarak kuzenimin ismi var Ezgene kağan.. eski türk isimlerinden..

Benim oğluşum olacak Allahın izniyle. Adını KUTAY koymaya karar verdik. (1. Mübarek ay 2. Borneo adasındaki bir sultanlığın adı )

oğlum olursa tibet salih olcak:) kızım olursa helen yada züleyha diye düşünüyorum bakalım hayırlısı:)

Oğlum olacak. Ben Uras düşündüm. Farklı ve anlamlı olsun istiyorum ama sanki kız isimleri daha renkli ve çok, erkekler de hep klasik. Uras anlamı olarak, mutluluk, şans, talih demek. İsmiyle yaşasın istiyorum, hep mutlu olsun, şanslı olsun, geldiği gibi ailemize de getirsin tüm bunları...opuyorumnanaktan

bende 25+2 deyim arkadaşlar. yavaş yavaş heyecan başladı :) erkek bebek bekliyorum ilk bebeğim. Sarp, Mert , Can, Efe ,Doruk gibi bi kaç tane aklımda olan isim var ama karar vermek hayli zor. Belkide kucağıma aldığım an içimden gelen ismi koymak en doğrusu!

Atilla ismini ve Alper ismini çok beğeniyorum.Allah nasip ederde bi oğlum olursa adını Atilla Alper koyacağım.Atilla eşimin adı ayrıca:)))

biriciğim yazdığın isimleri okuyunca bir an nerde olduğumu şaşırdım ebrar hafsa zümra hangi kökenden bunlar Zisan ,Cinar çok ilginç geldi ama herhalde hiçbirini koymazdım.hem zor hem tuhafakannehir

niye ki..bu isimde ailemde cocuklar var:) Bu arada Cinar benim Soyismim erkek ismi olarakta kullaniliyo ama :)

Benimde oğlum olacak bizde de kararsızlık hakim.Sertaç Efe veya Sertaç Çınar isimlerini düşünüyoz ama daha çok karar değiştiririz gibi geliyor bana .Allah herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…