Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri değişik güzel isimler paylaşırmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Artun - kendine güvenen vakur erkek :) yeğenimin adı olmasa idi bu ismi düşünürdüm - zaten kızım olursa da "eda" koymak istiyordum o da eşimin ablasının adı oldu ii mi !!!çocukluk hayallerim gitti((

ARTO derler cocugaaaakaydirigubbakcemile3

ben ikiz bekliyorum kısmetse biri kız biri erkek..
kızımın adı AYŞENUR
oğlumun adı ÇINAR EMıR

Deniz ismini bende erkekte begeniyorum ,kizlara koyunca ismi sanki daha bir basitlesiyoo, erkege daha cok yakistiriyorummm.. :) guzel isim cnmm allah anali babalio buyutsunn

daha isim bekliyorum arkadaslarr buarada :)

bende Atakan,Yiğit,Cesur ve Kıvanç isimlerini çok seviyorum ve beğeniyorum babamızda bunlardan hangisini beğenmeyi başarırsa koycaz birini artık kaydirigubbakcemile3

bende arkadaşlar ikiz bekliyorum tam cinsiyetleri belli degil ama kız olusa rüveyda,ravza,hayrunnisa,erkek olursa melih,inanç,emir bu isimleri çok begeniyorum sizce hangisi daha hoş yorumlarınızı bekliyorum

Elyese kız ismini andırıo bence ve de kulağa hiç hoş gelmiyor bide kayra güzel gelmior çok havada kalan bi isim bence kayraaaaa n olsa sonunda belki huzeyfe diyolar bide şimdi bunlar bence çocuk için biraz sinir bozucu isimler sırf anlamı güzel die erkek çocuğuma elyese demem şahsen kız ismi gibi yabancı isimlere benziyo şimdiki isimlerde insanlar çok saçmalıo bi değişikliktir gidio bende modern ve karizma sölenişi olsun istedim yiğit dedim ama efe si de olacağı için ikiiside aynı anlamda dediler bende doruk efe düşündüm en son olarak bence sölenişi ve ilerde erkeğe de uyacak karizma bi ismi olsun değişik istiyorsan toprak doruk deniz eymen bu tarz düşün bence karar sizlerin tabii bu nacizane benim düşüncem...Kız olursa da yine çok saçma isimler bulmuş millet onların yerine anlamlarına çok takılmadan Duru Öykü Doğa Ela böle kibar isimler bi kıza çok yakışır bence bunları düşünebilirsin Herkese Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

bende arkadaşlar ikiz bekliyorum tam cinsiyetleri belli degil ama kız olusa rüveyda,ravza,hayrunnisa,erkek olursa melih,inanç,emir bu isimleri çok begeniyorum sizce hangisi daha hoş yorumlarınızı bekliyorum

bence emir melih olabilir erkek olursa ikisininde anlamları çok güzel sölenişleri ve kulağada hoş geliyor ama kız isimlerinin hiçbirini beğenmedim ravza ne havza gibi kaba sölenio bence bi kıza yakışmayabilir ama senin tercihin rüveyda arkadaşımın annesinin ismi :) sen bilirsin tabii fikir sormuşsun bildirmek istedim :) hayırlısı olsun

yaklaşımını çok yanlış buluyorum sen böle dersen senin yetiştirdiğin çocuk doğru sölüyorsun arto der her isme bir kulp bulalım o zaman

o arkadaş için sölemiyorum ama maalesef ister o yetiştirsin ister sen yetiştir okullarda bu tarz şeyler olacaktır eskiden beri oya gel beni boya aydın günaydın gibi salak salak şeyler zaten hep olurdu bundan sonrada olacak bunu değiştiremezsin arkadaşım şimdi kusura bakma ama benim eşim bile bazen öle isimler yazıo ki millet dalga geçio yani ee anlamları güzel die millet iiice aşıo olayı geçen kız ismi önerilerine bakıyoruz eşimle çınla diye bi öneri vardı eşimde ooo çınla inle dinle diye başladı yani bu işler böyle insanlar birazda ilerisini düşünmeli bence anlamı güzel die değişik olsun diye parçalıolar kendilerini gülünç isimler çıkıo ortaya yapacak bişey yok biz çocuğumuzu belki de en iiii yetiştircez ama okullarda olan şeyler maalesef....Hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…