- Konu Sahibi guzelkizMS
-
Çağan veya Koray CADIARZU
Artun - kendine güvenen vakur erkek :) yeğenimin adı olmasa idi bu ismi düşünürdüm - zaten kızım olursa da "eda" koymak istiyordum o da eşimin ablasının adı oldu ii mi !!!çocukluk hayallerim gitti((
ARTO derler cocugaaaakaydirigubbakcemile3
ben ikiz bekliyorum kısmetse biri kız biri erkek..
kızımın adı AYŞENUR
oğlumun adı ÇINAR EMİR
biz oğlumun adını bulut kağan koyacağız :)))
Benim yeni dogan bir arkadasim emir koydu bebisinin isminii, cokta tatlii, allah bagislasin cnm sanadaa, saglikla kucagina almayi nasip etsinn:Saruboceq:
Biz Deniz koyucaz oğlumuzun ismini. Sıradan bir isim aslında ama anlamlı ve türkçe kökenli bir isim olmasına dikkat ettik.Değişik isim koymak için bazen anlamsız isimler türetiliyor ya da arapça ve kurda geçiyor diye bağlaçlar bile isim haline getiriliyor. Biz de anlamlı ve özellikle türkçe kökenli olmasına çok dikkat ettik. Çok araştırdık. Çınar isminide çok severim ama Deniz ismi başka bi güzel.. :CüvCüv: gamyoncuiremsu
bende arkadaşlar ikiz bekliyorum tam cinsiyetleri belli degil ama kız olusa rüveyda,ravza,hayrunnisa,erkek olursa melih,inanç,emir bu isimleri çok begeniyorum sizce hangisi daha hoş yorumlarınızı bekliyorum
yaklaşımını çok yanlış buluyorum sen böle dersen senin yetiştirdiğin çocuk doğru sölüyorsun arto der her isme bir kulp bulalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?