Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri değişik güzel isimler paylaşırmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim oğlumun adıda POYRAZ daha şimdiden rüzgarmı ayazmı demeye başladılar aman başkasının ne dediği beni hiç ilgilendirmiyo

bence poyraz ismi çok hoş.. henüz hamile değilim ama fikir vermek istedim.
erkek isimleri olarakoyraz, kuzey, sarp,aras,doruk,bora,alp,batur,bertuğ,bulut,çağkan.
kız isimleri olarak:ırmak,derin,alya,beliz,duru,beray ve favorim;
feryal anlamı:1. uzun boylu güzel kız anlamında kullanılır. 2. ayın kendi etrafına yaydığı ışık 3. mısır da çok eskilerde bi prensesin adı.

Begendim erkek isimler: Mustafa Emir (Mustafa esimin adi ama oglum olursa bu ismi koyacam yinede:)),Yigit Efe, Isa Mert, Muhammet Ensar, Muhammet Samil, Musab,Ertugrul, Alpaslan, Sami Yusuf, Yusuf Kaan, Mehmet akif, Hasan Haktan Zisan, Yigit Ahmet, Cinar,

Begendim Kiz isimler: Elif Ceylin,Zahide Hafsa, Ebrar, Ezgi, Amine, Zümra Gözde, Zeynep Nilda, Hayat, Masal, Gökce, Gülümsu, Zülal, Meyrem,Naz Yaren,

Rabbim banada nasip eder insallah...

biriciğim yazdığın isimleri okuyunca bir an nerde olduğumu şaşırdım ebrar hafsa zümra hangi kökenden bunlar Zisan ,Cinar çok ilginç geldi ama herhalde hiçbirini koymazdım.hem zor hem tuhafakannehir

poyraz,rüzgar,kuzey isimleri de soğuğu çağrıştırıyor tıpkı bora,fırtına vb sıcak isimler değil

slm kızlar benimde oglum olacak inşallah ismini kagan berat berkay hangisi olur bilmiyorum karar veremedik

berkay guzelmis, cnmm ben begenirim bu ismi... ama benim yakin cevremde oldugu icin dusunemiyorum, malesef sirf bu yuzden bir suru guzel ismi elemek zorunda kaliyoruzz.. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinn cnmm..

slm arkadaşlar benimde oğluşum olcak 32+3 günlük hamileyim.kız ismi çok ama erkek isimleri çok fazla bulamıyo gönlüne göre insan.biz metehan koymayı düşünüyoruz.ya arda ya metehan dedik ama metehanda karar kıldık.Allah herkesi sağsalim yavrusuna kavuştursun inşallah.slmlar

Uzun aradan sonra yorum super olmuss :)

Ismiyle buyusun cnm her iki isimde guzell.. bebgini saglikli bir sekilde kucagina alman dilegiylee ...

benimde bi oğlum var adı mirzahan.han ı biz ekledik asıl isim mirza.
anlamı bey ağa demek.aynı zamanda eski islam hükümdarlarının ilk erkek çocuklarına verdikleri isim.

henüz çok erken ama daha şimdiden düşünmeye başladım oğlum olursa ASıLHAN koymayı düşünüyorum herkes o ne ya diyo bunu istediğim için başka erkek ismi düşünemiyorum
kız ismi aklımda hiç yok
eşim hep kız isimleri sölüyo kız olursa kendi koyucakmış erkek olursa ben ama nedense hiç birini beğenmiyo alla alla dün cinsiyet belli olsada isim düşnmeye başlasak artık dedi şaşırdımmm
PELıN,ECE,BERFıN diyo ama ben beğenemiyorum

Selam arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim oğlum olacak hayırlısıyla.ısmini önceleri bulut diye düşünmüştük ama şimdi kuzey ismini beğeniyoruz.

bende 21 haftalık hamileyim yeni öğrendik erkek olduğunu,benim hoşuma giden isimler aren ve can ama eşim areni beğenmiyo ikimizde can ismini çok seviyoruz herhalde can olucak oğluşumuz...

Kizlar hepinizinki farkli ve uzel isimlerr... mis gibi bebeklere pekte yakisicak isimlerr.. simdiden Allah anali babali buyutsunn diyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…