Doğuma Hazırlık Erkek bebek isimleri değişik güzel isimler paylaşırmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
19+5 günlük hamileyim şimdiden düşünmeye başladık..
Aras ismi çok hoşuma gidiyor benimde :CüvCüv:

biz daha doğmadan kararlaştırdık ismini Aras koyacağız..

Hamile değilim ama erkek çocuğum olursa ismini tuğşat koymayı isterim .

Tuğşat : Allah tarafından ödüllendirilmiş mirmirmirmir

slm bende 3,5 ay önce dogum yaptım bulut koydum adını hepinizinkini saglıklı büyümeyi nasip etsin inş

Son düzenleme:
aras ne demekmıs canım?bende yegenım ııcn onermıstım ama at kılı demek diye benımle dalga gecmıslerdi

Nette anlamına baktım bazı yerlerde at kılı,yün yazıyor , bazı yerlerde de sahip olunan şey yazıyor CADIARZU

Nette anlamına baktım bazı yerlerde at kılı,yün yazıyor , bazı yerlerde de sahip olunan şey yazıyor CADIARZU

Bende o ismi düşünüyodum ama anlamı çok saçma.Söylenirken karizmatik ama anlamı yokk maalesef wazgeçtim ondan ama hala isim bulamadım:uhm:

benim oğlum da 33 haftalık. hamile kalmadan önce karar vermiştim erkek ismine, Emre Kaan olacak Allah nasip ederse :)

Bizde isim konusunda karasız kaldık... Oğlumuz olacak iki isim koyacağız ilki mehmet '( babamın adı ekim ayında kaybettim)
ama karar veremedik bir türlü
Mehmet Efe
Mehmet Emir
Mehmet Kayra
Mehmet Emin
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
bi de eşim son günlerde Mehmet Göktuğ diyor fikirlerinizi bekliyorum.......

benımde henuz bellı degıl ama erkek oursa ahmet yağız koyucaz
kız olursa kararsısız yagmur naz olabılır

slm benim oğlumun ismide MEHMET ARDA. şuan hamileyim 21 haftalık ve oda erkek bunada TUNÇ URAS yada AKIN URAS düşünüyoruz

arkadaşlar kızmayın ama niye hep iki isim koymak hedefiniz, çok zorlama oluyor bence ve geneldede herkes tek bir ismi kullanır. Nüfus cuzdanında yazacak diye iki isim koymanın, aynı anda kullanılmayacağını bile bile uyum aramanın ne anlamı var ?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum forma...en son 14 haftalıktı bebişim...şimdi 28 haftalık oldu oğluşumm...isim konusunda bende çok kararsızım...bir sürü isim var aklımda...umut-ilker-tuna en çok takıldıklarımm...ilker ilk erkek çocuğu demek.eşimin ailesinde de ilk erkek çocuğu olucak onun için düşündüm ama hayrılısı inş.allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…