- 26 Haziran 2021
- 133
- 110
- 23
- 27
- Konu Sahibi Magenta0101
-
Aren.Kızlar 14 haftalık hamileyim oğlum olucak Allah izin verirse isim bakıyorum ama hoşuma giden bi isim bulamadım aslında pek duyulmamış anlamıda güzel bi isim istiyorum onerirseniz çok sevinirim
Ben çok nadir gördüm. Eşim tamamen türk ismi olması taraftarı çok düşündü ve buldu. Soyismimize çok çok uyduğu için istiyorBana bu aralar bilgehan ismi çok karizmatik geliyor ama koymam yani
Sizde koymayın benceisim kıtlığı var gibi o ne öyle
Çok karizmatik bı isim gerçekten .Ben çok nadir gördüm. Eşim tamamen türk ismi olması taraftarı çok düşündü ve buldu. Soyismimize çok çok uyduğu için istiyorbilge bence kız isimi ama yanına han konunca olabilir gibime geldi bilemedik
Pars, Demir, Saygın, Seçkin… Sağlıkla gelsin inşallahKızlar 14 haftalık hamileyim oğlum olucak Allah izin verirse isim bakıyorum ama hoşuma giden bi isim bulamadım aslında pek duyulmamış anlamıda güzel bi isim istiyorum onerirseniz çok sevinirim
Amin çok teşekkür ederimPars, Demir, Saygın, Seçkin… Sağlıkla gelsin inşallah
Amin teşekkür ederim Allah istiyen bekleyen hayalini kuran herkese nasip etsin ❤asrın, koray, bora, anıl,
sağlıkla gelsin büyüsün inşallah
Ahh o Armin ismi cinsiyetini öğrenmeden önce Arminle yatıp Arminle kalkıyordm erkek ismi bakmamıştım bile o kadar cook istiyordum ama nasip kısmet oglusum oluyor evet uniseks bi ısimmis armin ama ben hep kızda hayal ettiğim için ve telaffuzu da sanki daha narin olduğu için erkeğe hiç düşünmedim bi kac kere kendi kendime seslendim evin icinde ama yok erkekte pek hayal edemedimBen armin koymak istiyorum oğlumun adını ama genelde kızlara koymuşlar sizce nasıl olur? Baran da hoşuma gidiyor.
Kesinlikleee benim de kızım olursa ismi hazır ama erkekte bulamadım maalesef hiç bir isim icime sinmiyorKız ismi bulmak çok kolay ama erkek ismi bulmak baya zor kızım olursa ismi çok önceden belirlendi ama erkek olursa eski isimler tercih edilmiyor artık modern isimlerden de hep aynı hep aynı insan zorlanıyor
Haklısınız ben de vazgeçtimAhh o Armin ismi cinsiyetini öğrenmeden önce Arminle yatıp Arminle kalkıyordm erkek ismi bakmamıştım bile o kadar cook istiyordum ama nasip kısmet oglusum oluyor evet uniseks bi ısimmis armin ama ben hep kızda hayal ettiğim için ve telaffuzu da sanki daha narin olduğu için erkeğe hiç düşünmedim bi kac kere kendi kendime seslendim evin icinde ama yok erkekte pek hayal edemedim
Kız ismi bulmak çok kolay ama erkek ismi bulmak baya zor kızım olursa ismi çok önceden belirlendi ama erkek olursa eski isimler tercih edilmiyor artık modern isimlerden de hep aynı hep aynı insan zorlanıyor
Ben de kız ismi bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Hiç biri içime sinmiyorKesinlikleee benim de kızım olursa ismi hazır ama erkekte bulamadım maalesef hiç bir isim icime sinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?