- 26 Haziran 2021
- 133
- 110
- 23
- 27
- Konu Sahibi Magenta0101
-
oo canm tam adresine geldin Efna favorim daha yeni bi arkadasim koydu bebeğine hemn onada soyledim bu ismi çok beğendiBen de kız ismi bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Hiç biri içime sinmiyor
Ya evet gerçekten de güzelmiş peki erkek için böyle degişik isim fikriniz varmı acabaoo canm tam adresine geldin Efna favorim daha yeni bi arkadasim koydu bebeğine hemn onada soyledim bu ismi çok beğendi
Efnanın anlamı cennetteki guzel gozlu kız demek Armin var ben kızım olsaydı Armin efna koymak istiyordum mesela Hena var oda cok hos güzel bi isim bunlar pekte bilinmeyen isimler ben seviyorum boyle değişik isimleri
Saltuk BuğraKızlar 14 haftalık hamileyim oğlum olucak Allah izin verirse isim bakıyorum ama hoşuma giden bi isim bulamadım aslında pek duyulmamış anlamıda güzel bi isim istiyorum onerirseniz çok sevinirim
Huzeyfe var bi arkadaşın oglunun ismi sahabe isimlerinden benim hosuma gidiyor amaSaltuk Buğra
Suan 17+5 haftalik hamileyim oğlum olucak inşallah erkek ismi bakıyorum tabiki Arden Benan istiyorum inşallah kismetse Arden ışıl ışıl parliyan demek Benan da parmakla gösterilecek kadar güzel demek inşallah işine yarar canım içine siner ❤Ya evet gerçekten de güzelmiş peki erkek için böyle degişik isim fikriniz varmı acaba
Allah saglıkla kucağınıza almayıda nasip etsin teşekkürlerSuan 17+5 haftalik hamileyim oğlum olucak inşallah erkek ismi bakıyorum tabiki Arden Benan istiyorum inşallah kismetse Arden ışıl ışıl parliyan demek Benan da parmakla gösterilecek kadar güzel demek inşallah işine yarar canım içine siner ❤
Amin hepimize inşallah ❤Allah saglıkla kucağınıza almayıda nasip etsin teşekkürler
BeratKızlar 14 haftalık hamileyim oğlum olucak Allah izin verirse isim bakıyorum ama hoşuma giden bi isim bulamadım aslında pek duyulmamış anlamıda güzel bi isim istiyorum onerirseniz çok sevinirim
Bilgehan kuzenimin ismi ama kızBen çok nadir gördüm. Eşim tamamen türk ismi olması taraftarı çok düşündü ve buldu. Soyismimize çok çok uyduğu için istiyorbilge bence kız isimi ama yanına han konunca olabilir gibime geldi bilemedik
Aa öylemi. Han ekleyince erkek ismi oluyor baya var bilgehan adında erkek. Enteresan oluyormus demek :)Bilgehan kuzenimin ismi ama kız
Teşekkür ederim öneri içinoo canm tam adresine geldin Efna favorim daha yeni bi arkadasim koydu bebeğine hemn onada soyledim bu ismi çok beğendi
Efnanın anlamı cennetteki guzel gozlu kız demek Armin var ben kızım olsaydı Armin efna koymak istiyordum mesela Hena var oda cok hos güzel bi isim bunlar pekte bilinmeyen isimler ben seviyorum boyle değişik isimleri
Neden ya Abdulrezzak ,Abdulkadir,Allahverdi gibi isim koyan varsa o da olurBana bu aralar bilgehan ismi çok karizmatik geliyor ama koymam yani
Sizde koymayın benceisim kıtlığı var gibi o ne öyle
Konu sahibine mı diyosun bana mıNeden ya Abdulrezzak ,Abdulkadir,Allahverdi gibi isim koyan varsa o da olurAy bi de kızlarda şehriye duydum
Çok değişik olsun derseniz KUTADGUBİLİG olsun bak bu da karizma .
Neyse eşinizin seçtiği güzel ve karizma ben olsam koyardım ,gerçi önce bebe olması lazım
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Şehriye ablamıza kadar size gerisi konu sahibesineKonu sahibine mı diyosun bana mı
Bapbılı var bir de bizim köydeŞehriye ablamıza kadar size gerisi konu sahibesine
Anlamı ne ki ?Bapbılı var bir de bizim köyde
Hic bilmiyorum çok şaşkınımAnlamı ne ki ?
Bu isimleri yazan adamlar ya sağır ya bu ailelere düşman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?