Doğuma Hazırlık erkek bebek ismi konusunda fikre ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Görkem, Göktuğ, Alp, Efe, Tolga, Buğra, Burak, Doğukan, Mert, Armağan Yağız

O zaman Kuran'da geçen manası kötü bomboş isimlerde var .Maması güzel isimler koymamız istenmiş.Takılmayin artık böyle şeyler.Hanhi ayatette var çocuklarınızın ismi illa Kuran'da geçmeli diye
Yorumunuz için teşekkür ederim yukarıda da belirtmiştim bu bizim görüşümüz diye herkes farklı düşünebilir takılmayın artık böyle şeylere diye insanları genellemeseniz daha hoş olur sanki

Soyadınız uzun mu kısa mı o da önemli upuzun olmasın sonra isimler de uzun olursa
Kadir Kayra çok hos çok tatlı bence

Kuranda geçen her isim anlamı güzel değilki önemli olan ismin anlamlı olması kadir çok güzel tekte olabilir yanına anlamlı olanlardan hoşunuza giden bir isim koyabilirsiniz

Bence iki tane aynı harfle başlayan isim pek hoş olmaz. Kadir Kaan yerine sadece Kaan da çok güzel mesela.

Soyadınız uzun mu kısa mı o da önemli upuzun olmasın sonra isimler de uzun olursa
Kadir Kayra çok hos çok tatlı bence
soyadımız 6 harfli. Kadir Kayra hoş ama Kayra sanki hep bebek ismi kalacak gibi büyüyünce nasıl durur acaba :)

Kuranda geçen her isim anlamı güzel değilki önemli olan ismin anlamlı olması kadir çok güzel tekte olabilir yanına anlamlı olanlardan hoşunuza giden bir isim koyabilirsiniz
kesinlikle size katılıyorum Kur'an'da geçen her isim anlamlı değil. Kadir zaten Kur'an'da geçiyor diye değil bizim için özel bir nedeni var o sebeple istiyoruz ikinci isim anlamlı herhangi bir isim olabilir diye düşünüyoruz değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim

Bence iki tane aynı harfle başlayan isim pek hoş olmaz. Kadir Kaan yerine sadece Kaan da çok güzel mesela.
bende sizin gibi düşünmeye başladım iki aynı harfle başlayınca telaffuzu zor gibi oluyor Kadir olacaksa bile sesli harfle başlayan kısa bir isim olsun diye düşünmeye başladım görüşünüz için çok teşekkürler

Ben oğluma Kutay ismini çok istemiştim ama uzak bir akrabamız bizden önce davrandı diye vazgeçtik eşimle :) kadir isminin yanına da güzel olur diye düşünüyorum.

İki isim sevmiyorum ben normalde ama illa olucaksa ikinci isim üç harf şeklinde filan kısa olsun bence. Sağlıkla büyütün şimdiden. Erkek çocuk delisiyim :) istiyorum ben de ileride nasip olursa kesinlikle Ata koyarım ,Atatürk’e olan sevdamdan sebeb :) Han ismini de çok beğenirim Tercihim öz Türkçe kökenli isimlerden olur sanırım :) Kuranda geçen istediğiniz için Cem ismini önerebilirim ben :) Kadir Cem :) oldu sanki :)

Kadir Talha , Talha cennette yeri olan kişi demek. Bende Kuran'da geçmesine özen gösteririm kaynanam adını koydurdu bende Nisa koydum yanına

Öncelikle Allah bağışlasın. İkili isimlerde 2. İsmin kısa olmasıbdab yaranayım. Örn, Kadircan gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…