Doğuma Hazırlık erkek bebek ismi önerileri olan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay canim yanlis anlama da ne zaman isim konusu gecse cübbeli ahmet hocanin bi sözü var o gelir aklima gülerim.

Adamin biri gitmis hocaya hocam oglum oldu bi isim söylesen de koysak demis. Hoca atiyorum ahmet koy diyo adam herkeste var diye itiraz ediyo. Mehmet koy diyo yok hocam kuranda gecsin diyo. Muhammed koy diyo yok hocam orjinal bi isim ariyorum diyo. Bu kez hoca diyoo e firavun koy o zaman hem kuranda geciyo hem kimsede yok hemde cok orjinal.

Aklima geldide paylasmak istedim. :)
Allah iyiliğini versin ya :KK70::KK70::KK70:...

Ay canim yanlis anlama da ne zaman isim konusu gecse cübbeli ahmet hocanin bi sözü var o gelir aklima gülerim.

Adamin biri gitmis hocaya hocam oglum oldu bi isim söylesen de koysak demis. Hoca atiyorum ahmet koy diyo adam herkeste var diye itiraz ediyo. Mehmet koy diyo yok hocam kuranda gecsin diyo. Muhammed koy diyo yok hocam orjinal bi isim ariyorum diyo. Bu kez hoca diyoo e firavun koy o zaman hem kuranda geciyo hem kimsede yok hemde cok orjinal.

Aklima geldide paylasmak istedim. :)
:rolleyes::KK71: ahahaah kaynanam da yanında okuyunca sesli güldüm yok canım neden alınayım

kimseye olmayan orijinal bir isim olsun diye dusunup sacma sapan isimler koymayin bebisinize bence.
benim isim onerilerim :

ali
murat
kayra
yavuz
yok öyle saçma isim koymaya niyetim yok eski isimlerden de olabilir kayra o kadar çok ki artık:KK46:

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}KEREM{/td}
{/tr}
{tr}
{td}EGE{/td}
{/tr}
{tr}
{td}EREN{/td}
{/tr}
{tr}
{td}YEKTA{/td}
{/tr}
{tr}
{td}SELİM{/td}
{/tr}
{tr}
{td}KAYRA{/td}
{/tr}
{tr}
{td}GİRAY{/td}
{/tr}
{tr}
{td}UTKU{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

benim isimm listem şimdilik bu, şuan için içime en çok sinen, Selim ismi bayılıyorum hem söylenişi çok güzel hem anlamı çok güzel inş. eşim de okeylerse Selim istiyorum ben 2. sırada Utku geliyor :)

Yiğit-Özgür-Ege-Çınar-Rüzgar-Ömer-Özer-Eymen:KK46:Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah:nazar::KK68:

Ben Miraç ve Arda isimlerini beğeniyorum.
Bir tanıdığımın oğlunun adı Arafat. İsim olarak kullanıldığını ilk defa onda duymuştum.
Hoş bence.

benim kızım olacak erkek olsaydı ismi Toprak olacaktı çok sevdiğim bir isim...

Oğlum olacak çok kararsız olmakla beraber Ömer Asaf koyabilirim.

Back
X