Doğuma Hazırlık Erkek bebek ismi yardım lütfennnnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cennethurmam

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
139
67
13
36
Merhaba bayanlar.. Doğumuma çook kısa bir süre kaldı, oğluşuma Hazar ismi koymaya karar verdik. Başına ben mir koymak istiyorum yani Mir Hazar istiyorum sizce nasıl kötü duruyor mu yoksa iyi mi. Mir Hazar ismine çok ısındım

Hayirli olsun..
Mr. Hazar gibi bu tercihiniz..
Yorum istediniz diye yorumluyorum

Benim de oğlum olacak nasipse inşallah.
Hazar ismini cok düşündüm ama kimse begenmedi cevremde, vazgeçtim ben de.
Kızımın adi Bahar, cok yakışacaktı oysa Bahar&Hazar
Isminiz hayırlı olsun, bence guzel bi seçim olmuş. Ama keşke mir eklemeden Hazar i sade kullansaniz.
Bu arada bizim listemizde
Ömer,Erdem,Deniz,Kerem den olusuyor.

Mir Hazar ismi atv dizisi tadında bence daha genel geçer bi isim bulabilirsiniz yani çocuk 25yıl sonra da kullanırken mutlu olsun nebilim eskimeyen isimler emre arda burak gibi

Yorumlayın dediğiniz için fikrimi belirttim
Hayırlı olsun inşallah bize de nasip olur

Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ben 4 sene öncede oğluma mir hazar düşündüm sonra koymadık, şimdi yine oğlum olacak nasipse yine mir hazar da kaldım

Bir isimde iki tane r harfi cok agir gibi. Mir Ali de guzel olabilir. Yine de icinizden geleni yapin bence. Hayirla dogurun insaAllah

Deniz-Efe -Ali 3ünden birini koyardım ama kızım oluyor benşm mir bilmiyorum ama değişik geldi Hazar da biraz ağır gibi ama tabiki önemli olan sizin beğenmeniz

Çok etnik bir isim olmuş, ben çocuğu bu kadar ayrıştıran isimler olmasını doğru bulmuyorum. Mir Efe mesela dengeliyor Doğu-Batı sentezi gibi :) yine de sizin evladınız siz bilirsiniz. Allah hayırlı sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin.

Taşralı zengin aile çocuğu ismi gibi. Artık siz de “Bu töremize uymaz oğul” diye gezersiniz.

Kerem çok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…