Doğuma Hazırlık Erkek Bebek İsminde Kararsızız :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Erkek Bebeğim olursa adı ne olsun?

• Efe

OY: 33 29,7%
  • Kayra

OY: 38 34,2%
  • Ege

OY: 29 26,1%
  • Duhan

OY: 10 9,0%
  • Fazıl

OY: 5 4,5%

• Ankete Katılan
    111
  • Anket Kapalı .

katharsis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
77
7
86
Bursa
Selam herkese 11+3 hamileyim. Bebeğimin cinsiyeti belli değil. Kızım olursa ismi belli ama erkek olursa isim konusunda sıkıntılıyım. Karar veremedim. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..Lütfen düşüncelerinizide yazın..Şimdiden ankete katılan herkese teşekkür ederim..

canım öncelikle bebişin sağlıkla gelsin dünyaya.ben ege ismini çok beğeniyorum onu oyladım .bizimkide erkek olursa egehan koymaya karar verdik bende kız ismi konusunda kararsızım

Bir Egeli olarak 'Ege'ismi çok cazip geliyor.Aynı zaman da 'Efe'yi de çok beğenirim.Bu durumda ben de karar veremedim.kaydirigubbakcemile3

EFE: Yiğit, Ege Delikanlısı, Kabadayı
KAYRA: Allahın hediyesi
EGE: ülkemizde bir bölge adı, bir çocuğu koruyan kimse veli..
DUHAN: Kur'an da bir sure adı. Kıyamet günü ortaya çıkacak duman. Bedir savaşında ortaya çıkmış fırtına..
FAZIL: Faziletli..

Allah tamamına erdırsın EFE ısmı guzel sıklardan

bende ilk evlendiğimizde efe,ege isimlerini çok seviyordum..eşimde bende egeliyiz...yeğenimin ismi efe oldu veee çevremdeki efeler gibi çok hareketli...

canım ben 7 yıl beklemeden sonra bir erkek bebek dünyaya getirdim. ismi de EGE. çok seviyorum bu ismi... izmirli olduğumuzdan mıdır acaba :)

düşüncelerinizle katkıda bulunuyorsunuz..çok teşekkür ederim.. hayırlısıyla cinsiyetide belli olsun ileriki hafalarda yine sizlerle paylaşacağım ve ankette en yüksek oy alan ismi oğlum olursa koycam..

katılımlarınız için çok teşekkür ederim...sağlık ve sıhhatle bebişlerimize kucağımıza almak dileği ile...

ben de kayra ismini oyladım ama anlamının Allahın yardım ettiği kişi olarak biliyorum Allahın hediyesi yazmışsınız hangisi doğru acaba nerden baktınız anlamına. bu ismi çok seviyorum oğluma isim ararken bu isim üzerinde çok düşündük ama sonra eymen efe koymaya karar verdik.

araştırdık anlamı Allahın Hediyesi anlamına geliyormuş..aslında ankette olmayan bir ismide düşündük ama onu eledik oda HAKTAN isimiydi.

rabbım tamamına erdırsın kayra Çok karızmatık duruyo....evet unısex bı ısım ama yanına kısa bı ısm daha koy ıkısın bır kullansın ...

:) teşekkürler kızlar...bebişlerimize sağsalim kavuşmak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…