Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kiz yorumunu duyup etkilendiğini için olabilir.benim tahmin olmadan görmüştüm rüyamda

Kız yorumundan önceki iki gün üst üste kız rüyası gördüm canım hatta son gördüğüm rüyada doktor ultrasonla bakıp başta çıkıntı gördüğünü söylüyordu biraz kurcaladıktan sonra kıza benziyor diyordu. Tuhaf olan gerçekten doktor kontrolüne gittiğimde doktor baktı bişey gördüm dedi sonra iyice bakıp pozisyonu çok da uygun değil ama yüzde 70-80 kız dedi. Rüyam çıktı anlayacağın. Hayırlısı olsun

Haklısın canım benim kendi doktorum da önceki hafta erken diye bakmadı bile doğru dürüst. Ama bu kurcaladı bişey olsa görürdü diye düşünüyorum. En iyisi kendimi de çevremi de alıştırmak. Yanılmıştır düşüncesi insanı beklentiye sokuyor sonrası daha ağır oluyor. Bayram sonu tekrar kendi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek

Benimki sağdandı canım dün büyük bi ihtimal kızım olacağını öğrendim

Hayırlısı ınş canım dur bakalım bu mübarek gecelerde bol dua et rabbim gonlundekini nasip etsin perşembe yi cumaya bağlayan gecede abdest alıp kibleye dönük oturup 313 tane ayetel kürsü okuyup hiç kelam etmeden hacetini dile getir gönülden dua ni yap rabbim kabul eylesin ınş imsak girmeden bitirmen lazım gece 12 den sonra başla yapabilirsin ınş.Bende yapi cam hem haftaya arefe gecesi ol ucak dua kapıları açık oluyor kızlar birbirimizede dua edelim ınş rabbim kabul eylesin amin.

Amin canım inşallah.. Açıkcası diyet mevzusunun önemini çok bilmiyordum yoksa denerdim bişeyler ama deneseydim de olmayacaktı gibi hissediyorum. Nasibi yokmuş diyelim. İnşallah üçüncüye kalmaz bebişlerimiz bi sürpriz yaparlar bize. Üçüncü Bebek fikri bile korkutuyor beni

Ahh canım birilerinin anlayabilmesi Nasıl rahatlatıyor bir bilsen.. Biz 3 kız kardeşiz bir tane erkek kardeşimiz var ama evlenene kadar asla ailemde sözle bile bir ayrım yapılmadı. Babam kızlarının üstüne çok düştü hepsini okuttu üniversite mezunu yaptı çok şükür hepimiz kadrolu işimizde gücümüzdeyiz. Asla kardeşim tek erkek diye şımartılmadı farklı bi muamele görmedi. İlk çocuğumda babam kızım olacağını öğrendiğinde çok sevindi kız evlat başkadır yavrum dedi. Ben evlenene kadar erkeğin övünç vesilesi olabileceğine hiç ihtimal vermezdim. Öyle bir aileye denk geldim ki dışardan medeni içleri zır cahil. İlk çocuğumda cinsiyetini öğrendiğimde hevesimi Kursağımda bıraktılar. O ahh vahhlar beni delirtti. O saçma sapan zihniyetleri yüzünden en çok eleştirdiğim şeyin peşine düşerken buldum kendimi ve tuhaf bi şekilde oğlum olmasını öyle çok istedim ki.. Bana kendimi eksik hissettirdiler. Bu gün cinsiyetinin kız olduğunu söylediğimde kaynanam matem havasına büründü ve inatla sende kız yüzü yok oğlumuz olacak deyip durdu ikna olmuyor kadın. Anlatacak çok şey var da neyse canım sağol desteğin ve anlayışın için. İçimi dökesim geldi

Canım öncelikle ben evde ovülasyon testlerini kullandım çift çizgiyi görünce doktora gittim. Benim şansım arkadaşım radyolog ona baktırdım 3 gün üst üste. İlk defa çift çizgiyi görüp gittiğimde yumurta olgunlaşmış çatlaması yakındır dedi sonraki gün tekrar gittim tam hatırlamıyorum ama bi kaç mm daha büyümüştü üçüncü gün sabah gittim çatlamak üzere dedi ve öğleden sonra sağ kasığımda şiddetli bir ağrı hissettim ağrı geçtikten sonra aynı gün içinde ikinci kez ultrasonla baktırdım ve yumurta görünmüyor çatlamış dedi. Hemen gecesi tek ilişki oldu ve sonrasında olmadı artık. Zaten o gün hamile kaldım. Ben ovülasyon testinden çok anlamıyorum canım çünkü çatladıktan hemen sonra test etmek için ovülasyon testi yaptım ama hala çift çizgiydi. Yani demem o ki ultrason daha sağlıklı olabiliyor. Gerçi bende işe yaramadı ama inşallah sende ve deneyen öteki arkadaşlarda tutar

Canım bende kızımda aşırı ekşi yedim bunda tam tersine tatlı yiyorum. Kızımda ilk aylar sürekli zayıfladım ama bunda şimdiden kilo alıyorum ve çok iştahlıyım. Ayrıca aşırı tüylenme oldu bu gebeliğimde kendimi tanıyamıyorum. Kızımda hem tüylerim azaldı hemde uzaması gecikti. Ayda bir ağda yapan ben iki hafta orman kaçkınına dönüyorum tüylü bi yapım olmamasına rağmen

Allah razı olsun canım zaten şu saatten sonra elden duadan başka ne gelir ki.. Rabbim öncelikle evlat hasretiyle yananlara hayırlı evlatlar nasip etsin kimseyi mahrum bırakmasın. Sonra da isteyen dileyen herkese gönlünden geçeni nasip etsin her iki meyveyi de tattırsın. Rabbim kalbi kararmış zihniyeti bozuklara da akıl fikir vicdan merhamet İhsan etsin.

Hayırlısı olsun cnm. Rabbim inşallah gönlündekini nasip etsin. Güzel Haberlerini bekliyoruz.

Ahhhh benim yazimami taktin sen?? Avrupada dogdum avrupada büyüdüm avrupada yasiyorum, acaba bu yüzden olabilirmi üc dil biliyorum derken herhalde kafan buna basmadi. Telefonumun klaviyeside o yüzden türkce ayarinda deyil, maglum baska ülkelerde baska alfabeler var ve türkiyede olan alfabelerin bagzilarida burda yok.Olsun beyin yerine beyincik tasirsan beyninin basmamasi normal. Analitik düsün biraz.

Saol canım. Mümkün değil yaptirdigin takibi yaptırmak eğer bebeğin kizsa ben ondan çok büyük şeyler bekliyorum dünya atlet birincisi olabilir mesela sağlıklı olsun insallah.

N Noemi ya klavye faresi tahsilini dilini üstün zekânı sen niye buraya yazıyosun bize ne kardeşim üc dil biliyomus istersen 10 dil bil kizim sen insan olamamissin avrupa da doğmayı senin gibi bi halt zannedenlerin Ülkemizde yaşamaya hakları yok zaten özentiler ve DEFOL burdan.

Al bendende o kadar 3.çoçuk fikri benide korkutuyor Bide çalışıyorum ve çalışmayıda sewiyorum.Eve bağlanıp çocuk bakacak biride değilim ki hiç.Dediğin gb bellimi olur belki süpriz yaparlar.Benim etrafımda çok var süpriz oğlanlar ...Rabbim bizede bi mucize yaşatır inşallah

Evet canım her gece bir tane al dediğim gibi kullanırsın .
Tmm cnm iyiki varsın Rabbim sağlıcakla oğlunu kucağına almayi nasıp etsin .
Birde ben aldığımda dolapdan verdi eczane heralde buz gibi sogukdu bende dolaba koydum bişey olurmuki?

@Elifhaticem insAllah doğru yaznisimdir Nikini. Ewet cnm vajina alkalli yapiyomus sevecenim kullanmis insAllah bizde kullanalım.

Eeee biz napalım 4.yu dusunuyoz kizlarrrr korkutmayin bizi:)

Canı gönülden Aminnn cnm insAllah.

Eeee biz napalım 4.yu dusunuyoz kizlarrrr korkutmayin bizi:)
Rabbim yardım eder canım korkma.Allah çok büyük kimseye cekemiyecegi yükten fazlasını vermez.
Benim ilk çocuk tecrubesizdim filan zorlandım ikinci çocuk geldi 1.den daha kolay bakıyorum 3.eminimki daha bi kolaylık olucak rabbim cumlemixin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…