- 25 Ağustos 2016
- 364
- 740
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.301
Kiz yorumunu duyup etkilendiğini için olabilir.benim tahmin olmadan görmüştüm rüyamda
Bence erken bir tahmin cnm 16 ya da 17. haftayı bekle. Çünkü burada bikaç kişinin daha böyle olmuştu. Benim mesela 2. kızımda 13. haftada cinsiyetini öğrenmeye gitmiştim net bişey belli değil bişey diyemem demişlerdi. Benim kendi kadın doğumcum bikaç kere çok emin olduğu halde bir çok yanlış tahminim oldu erken zamanda söylememek lazım demişti.
selam kizlar.arada yaziyordum buraya.bende hamileyim cok sukur :) 1kizim var.buda insallah erkek olur..oglum olmasini cok istiyorum tabi once saglikli olmasini.bu ay sagdan yumurtladim.kizimda sol yumurtalikdan.idi.dogruluk payi varmi acaba?sizin hangi tarafdandi?
Hayırlısı ınş canım dur bakalım bu mübarek gecelerde bol dua et rabbim gonlundekini nasip etsin perşembe yi cumaya bağlayan gecede abdest alıp kibleye dönük oturup 313 tane ayetel kürsü okuyup hiç kelam etmeden hacetini dile getir gönülden dua ni yap rabbim kabul eylesin ınş imsak girmeden bitirmen lazım gece 12 den sonra başla yapabilirsin ınş.Bende yapi cam hem haftaya arefe gecesi ol ucak dua kapıları açık oluyor kızlar birbirimizede dua edelim ınş rabbim kabul eylesin amin.Kız yorumundan önceki iki gün üst üste kız rüyası gördüm canım hatta son gördüğüm rüyada doktor ultrasonla bakıp başta çıkıntı gördüğünü söylüyordu biraz kurcaladıktan sonra kıza benziyor diyordu. Tuhaf olan gerçekten doktor kontrolüne gittiğimde doktor baktı bişey gördüm dedi sonra iyice bakıp pozisyonu çok da uygun değil ama yüzde 70-80 kız dedi. Rüyam çıktı anlayacağın. Hayırlısı olsun
Sen elinden geleni yaptın canım.Bazen ne yapsak da olmuyor.Kaderimizi yaşıyoruz.Rabbimin takdiri böyleymiş elden ne gelir.Ama alkali su içseydin keşke yumurtlama günü çok önemli tabiki ama tek başına yetmiyor bazen.Burdaki bazı kadınlar doktor kontrolünde yapmışlar alkali beslenme ve yum. Günü tek ilişki.Demekki doktorların bi bildiği var diye düşünüyorum.Olmayacaksa zaten rabbimde yapmayı nasip etmiyor.şuan seninki kesin değil.16. Haftayı bekle yinede çok umutlanma ha buarada ben doğumu bekliyorum yüzde yüz emin olmak içinRabbim kızlarımıza sağlık versin.Hayırlısıyla oğlumuzda olyr inşallah
Eskiden ben de çok eleştirirdim ne alaka niye erkek istiyorlar diye ama yazdıklarınızı okuyunca cidden insanın içinde heves yoksa bile sanki "oğlan doğurmak zorunlu" algısına sokuyor bu edepsizler. Özellikle Karadeniz ve Doğu bölgemizde bu zihniyet hala çok yaygın. Eltimin ablası doğulu bir aileye gitti,geçen ay evlerine yemeğe gittik ve ben inanamadım gördüklerime;eltimin ablasının 2 kızı var fakat bütün ilgi daha birkaç aylık olan eltisinin oğlundaydı,aman düşmesin aman aç kalmasın aman paşam vs diye diye yemin ederim tiksindirdiler. Eltimin ablasına söyledim sen bu zır cahillerle nasıl aynı havayı soluyorsun diye ama Allah'tan eşi çok iyi bir insan. Doğulu bir arkadaşım var 4 kız kardeşler,anlatırdı annesine çektirdiklerini ama o beğenmedikleri 4 kız okudu iş güç sahibi oldu hatta biri baba mesleğini devam ettiriyor,babalarının oğullardan bile vefalı damatları oldu. Oğullarının pipilerini açıp övünenlerin oğulları ise öz ana babayı evlerinden etmiş,bi baltaya sap olamadan o çok kıymetli mallarını yiyip bitirmişler. Arkadaşım hep derdi babaannem bize "el kızı" diye seslenirdi ama şimdi hem babaanneye hem dedeye o 4 el kızı bakıyor. Eşim Ege'li ve ailesinde hiç böyle muhabbetler dönmez ama gördüğüm bu örnekler sinirlerimi zıplatmaya yetti.
Arkadaşlar ovulasyon gününden 1-2 gün sonra hamile kalan
Arkadaşım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Merak ettim yumurta takibini hem evde hem ultrasonla takip ettim yazmissin doktor gittiğin gün bugün ovulasyon gerçekleşti mi dedi yoksa öncesinde mi gittin tahmin mi ettin umarım anlatabilmisimdirovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten ne kadar süre sonra birlikteliğin oldu. Anlatırsan kafamdaki soru işaretlerine gidermiş olacaksın canim ya.
En büyük belirtim belimin çok ağrı yapması
Çok kötü üşüyordum
Acayip ekşi yedim
Beyaz tenli olmama rağmen kıllanma oldu bende
Bebeğimin kalp atışı azdı (hatta doktor beni çok korkuttu)
Önce çok kilo aldım Sonra hepsi gitti göbüş yanlız kaldı .
Daha önceki gebeliklerimde bunları yaşamadım
Kese konumu uydu
Takvim asla baktırmam saçma bulurum
Bu kadar Canım hayırlı olsun bu arada
Hayırlısı ınş canım dur bakalım bu mübarek gecelerde bol dua et rabbim gonlundekini nasip etsin perşembe yi cumaya bağlayan gecede abdest alıp kibleye dönük oturup 313 tane ayetel kürsü okuyup hiç kelam etmeden hacetini dile getir gönülden dua ni yap rabbim kabul eylesin ınş imsak girmeden bitirmen lazım gece 12 den sonra başla yapabilirsin ınş.Bende yapi cam hem haftaya arefe gecesi ol ucak dua kapıları açık oluyor kızlar birbirimizede dua edelim ınş rabbim kabul eylesin amin.
Hayırlısı olsun cnm. Rabbim inşallah gönlündekini nasip etsin. Güzel Haberlerini bekliyoruz.Haklısın canım benim kendi doktorum da önceki hafta erken diye bakmadı bile doğru dürüst. Ama bu kurcaladı bişey olsa görürdü diye düşünüyorum. En iyisi kendimi de çevremi de alıştırmak. Yanılmıştır düşüncesi insanı beklentiye sokuyor sonrası daha ağır oluyor. Bayram sonu tekrar kendi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek
Canım öncelikle ben evde ovülasyon testlerini kullandım çift çizgiyi görünce doktora gittim. Benim şansım arkadaşım radyolog ona baktırdım 3 gün üst üste. İlk defa çift çizgiyi görüp gittiğimde yumurta olgunlaşmış çatlaması yakındır dedi sonraki gün tekrar gittim tam hatırlamıyorum ama bi kaç mm daha büyümüştü üçüncü gün sabah gittim çatlamak üzere dedi ve öğleden sonra sağ kasığımda şiddetli bir ağrı hissettim ağrı geçtikten sonra aynı gün içinde ikinci kez ultrasonla baktırdım ve yumurta görünmüyor çatlamış dedi. Hemen gecesi tek ilişki oldu ve sonrasında olmadı artık. Zaten o gün hamile kaldım. Ben ovülasyon testinden çok anlamıyorum canım çünkü çatladıktan hemen sonra test etmek için ovülasyon testi yaptım ama hala çift çizgiydi. Yani demem o ki ultrason daha sağlıklı olabiliyor. Gerçi bende işe yaramadı ama inşallah sende ve deneyen öteki arkadaşlarda tutar
Amin canım inşallah.. Açıkcası diyet mevzusunun önemini çok bilmiyordum yoksa denerdim bişeyler ama deneseydim de olmayacaktı gibi hissediyorum. Nasibi yokmuş diyelim. İnşallah üçüncüye kalmaz bebişlerimiz bi sürpriz yaparlar bize. Üçüncü Bebek fikri bile korkutuyor beni
Tmm cnm iyiki varsın Rabbim sağlıcakla oğlunu kucağına almayi nasıp etsin .Evet canım her gece bir tane al dediğim gibi kullanırsın .
Eeee biz napalım 4.yu dusunuyoz kizlarrrr korkutmayin bizi:)Al bendende o kadar 3.çoçuk fikri benide korkutuyorBide çalışıyorum ve çalışmayıda sewiyorum.Eve bağlanıp çocuk bakacak biride değilim ki hiç.Dediğin gb bellimi olur belki süpriz yaparlar.Benim etrafımda çok var süpriz oğlanlar ...Rabbim bizede bi mucize yaşatır inşallah
Rabbim yardım eder canım korkma.Allah çok büyük kimseye cekemiyecegi yükten fazlasını vermez.Eeee biz napalım 4.yu dusunuyoz kizlarrrr korkutmayin bizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?