Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin cnm, insAllah bitsin artık bu özlem, bu son olsun.

Eeee biz napalım 4.yu dusunuyoz kizlarrrr korkutmayin bizi:)

Canı gönülden Aminnn cnm insAllah.

bende bugün alacağım fitil i canım ama şey düşünüyorum adet e 14 gün var tam bitecek adet olacağım ve adetten sonra bebek çalışması olacak engel olur mu ki?ovulasyon kullanacağız ama

Hiç kendini üzme eksik olan sen değilsin onlar,hatta sen fazlasın bile bu zihniyet yatsın kalksın senin gibi bilinçli geline dua etsin. Emin ol Allah seni kalp kırıklığı ile bırakmaz zamanı geldiğinde her bir üzüntüne karşılık muradını verecektir. Hamileliğinin keyfini çıkar karnındaki kız da erkek de olsa sana muhtaç yavrun o senin şifacın olacaktır. Allah'a emanet ol canım güzel haberlerini bekliyoruz

@prensesisininbircikannesi canim biz kullar istiyoruz ama Rabbim bizi bizden iyi biliyor hayirlisi herseyin hep boyle diyoruz bizim için hayırlısı buymuş. iki kız kardeş olan cocuklar cok şanslılar. Hiç kimse için cocuk dogurmuyoruz bırak kim ne derse ne düşünürse düşünsün kulağını gözünü tika gül geç ben öyle yaptim

Tüm mantar fitilleri alkali yapiyormuymus bilgin varmı canim
Yok inan bilgim yok yani kesin bu fitilin alkali yaptığını da bilmiyorum ama erkek bebek icin mantar ve enfeksiyon olmaması gerektiğini biliyorum. Benim bu ay adetim 3 gün gecikti hala olmadım strestenmidir nedir ne güzel 3 aydır 28 günde oluyordum

Hamilesindir belki canimmm

Yok canım birşey olmaz .

Kizzz noemi neoldu şut olmussun üstün zekândan mahrum kalacaz
Ceza yedi Canım o yüzden muhatap olmaya gerek yok.Buranında yetkilileri var haksız olduğu için ceza yedi .Çokta iyi oldu.Bu kadar insana bulaşmasın aklı başına gelsin Avrupa güzeli

Ay yok ya korunmasız hiç olmadiki kaza olduysa husrannnn
Değil-dir inşallah o zaman ben de mantar tedavisi gordum fitil kullandım biteral falan diye hamileyim şimdi sonra okudum burda fitil y spermine ortam hazırlıyormuş diye de bende çok kiz istiyorum ondan sordum canim

Değil-dir inşallah o zaman ben de mantar tedavisi gordum fitil kullandım biteral falan diye hamileyim şimdi sonra okudum burda fitil y spermine ortam hazırlıyormuş diye de bende çok kiz istiyorum ondan sordum canim

Inşallah canım. Allah gönlüne göre versin seninde canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…