- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.321
Amin cnm, insAllah bitsin artık bu özlem, bu son olsun.Rabbim yardım eder canım korkma.Allah çok büyük kimseye cekemiyecegi yükten fazlasını vermez.
Benim ilk çocuk tecrubesizdim filan zorlandım ikinci çocuk geldi 1.den daha kolay bakıyorum 3.eminimki daha bi kolaylık olucak rabbim cumlemixin yardımcısı olsun.
Amiiinnn çok saol cnm. Rabbim senin de muradını nasip etsin inşallah. Çok mutlu ettin bizi.Hoşbuldum :)
Allah sizlerden de razı olsun Allah gönlünüzdeki muradınızı nasib etsin İnşAllah
SEVECENIM Black5angel
Eeee biz napalım 4.yu dusunuyoz kizlarrrr korkutmayin bizi:)
Canı gönülden Aminnn cnm insAllah.
Hiç kendini üzme eksik olan sen değilsin onlar,hatta sen fazlasın bile bu zihniyet yatsın kalksın senin gibi bilinçli geline dua etsin. Emin ol Allah seni kalp kırıklığı ile bırakmaz zamanı geldiğinde her bir üzüntüne karşılık muradını verecektir. Hamileliğinin keyfini çıkar karnındaki kız da erkek de olsa sana muhtaç yavrun o senin şifacın olacaktır. Allah'a emanet ol canım güzel haberlerini bekliyoruzAhh canım birilerinin anlayabilmesi Nasıl rahatlatıyor bir bilsen.. Biz 3 kız kardeşiz bir tane erkek kardeşimiz var ama evlenene kadar asla ailemde sözle bile bir ayrım yapılmadı. Babam kızlarının üstüne çok düştü hepsini okuttu üniversite mezunu yaptı çok şükür hepimiz kadrolu işimizde gücümüzdeyiz. Asla kardeşim tek erkek diye şımartılmadı farklı bi muamele görmedi. İlk çocuğumda babam kızım olacağını öğrendiğinde çok sevindi kız evlat başkadır yavrum dedi. Ben evlenene kadar erkeğin övünç vesilesi olabileceğine hiç ihtimal vermezdim. Öyle bir aileye denk geldim ki dışardan medeni içleri zır cahil. İlk çocuğumda cinsiyetini öğrendiğimde hevesimi Kursağımda bıraktılar. O ahh vahhlar beni delirtti. O saçma sapan zihniyetleri yüzünden en çok eleştirdiğim şeyin peşine düşerken buldum kendimi ve tuhaf bi şekilde oğlum olmasını öyle çok istedim ki.. Bana kendimi eksik hissettirdiler. Bu gün cinsiyetinin kız olduğunu söylediğimde kaynanam matem havasına büründü ve inatla sende kız yüzü yok oğlumuz olacak deyip durdu ikna olmuyor kadın. Anlatacak çok şey var da neyse canım sağol desteğin ve anlayışın için. İçimi dökesim geldi
Ne fitili bu kızlar merak ettimbende bugün alacağım fitil i canım ama şey düşünüyorum adet e 14 gün var tam bitecek adet olacağım ve adetten sonra bebek çalışması olacak engel olur mu ki?ovulasyon kullanacağız ama
Biokadin fitil canim vagina temizliği için enfeksiyon ve mantara karşı vageni alkali yapiyormusNe fitili bu kızlar merak ettim
Tüm mantar fitilleri alkali yapiyormuymus bilgin varmı canimBiokadin fitil canim vagina temizliği için enfeksiyon ve mantara karşı vageni alkali yapiyormus
Yok inan bilgim yok yani kesin bu fitilin alkali yaptığını da bilmiyorum ama erkek bebek icin mantar ve enfeksiyon olmaması gerektiğini biliyorum. Benim bu ay adetim 3 gün gecikti hala olmadım strestenmidir nedir ne güzel 3 aydır 28 günde oluyordumTüm mantar fitilleri alkali yapiyormuymus bilgin varmı canim
Hamilesindir belki canimmmYok inan bilgim yok yani kesin bu fitilin alkali yaptığını da bilmiyorum ama erkek bebek icin mantar ve enfeksiyon olmaması gerektiğini biliyorum. Benim bu ay adetim 3 gün gecikti hala olmadım strestenmidir nedir ne güzel 3 aydır 28 günde oluyordum
Yok canım birşey olmaz .Tmm cnm iyiki varsın Rabbim sağlıcakla oğlunu kucağına almayi nasıp etsin .
Birde ben aldığımda dolapdan verdi eczane heralde buz gibi sogukdu bende dolaba koydum bişey olurmuki?
@Elifhaticem insAllah doğru yaznisimdir Nikini. Ewet cnm vajina alkalli yapiyomus sevecenim kullanmis insAllah bizde kullanalım.
Ceza yedi Canım o yüzden muhatap olmaya gerek yok.Buranında yetkilileri var haksız olduğu için ceza yedi .Çokta iyi oldu.Bu kadar insana bulaşmasın aklı başına gelsin Avrupa güzeliKizzz noemi neoldu şut olmussun üstün zekândan mahrum kalacaz
Bunun etkisi daha fazla Canım .Haberin var mı?Tüm mantar fitilleri alkali yapiyormuymus bilgin varmı canim
Ay yok ya korunmasız hiç olmadiki kaza olduysa husrannnnHamilesindir belki canimmm
Kizzz noemi neoldu şut olmussun üstün zekândan mahrum kalacaz
Hahahaahahaha koptum yaaaa
Süper yorum
Değil-dir inşallah o zaman ben de mantar tedavisi gordum fitil kullandım biteral falan diye hamileyim şimdi sonra okudum burda fitil y spermine ortam hazırlıyormuş diye de bende çok kiz istiyorum ondan sordum canimAy yok ya korunmasız hiç olmadiki kaza olduysa husrannnn
Değil-dir inşallah o zaman ben de mantar tedavisi gordum fitil kullandım biteral falan diye hamileyim şimdi sonra okudum burda fitil y spermine ortam hazırlıyormuş diye de bende çok kiz istiyorum ondan sordum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?