- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.341
Olmaz cnm neden olsun adet olacan daha, bitecek ondan sonra teste baslayacan, olmaz olmaz insAllah herkes öyle olucak çünkübende bugün alacağım fitil i canım ama şey düşünüyorum adet e 14 gün var tam bitecek adet olacağım ve adetten sonra bebek çalışması olacak engel olur mu ki?ovulasyon kullanacağız ama
canım birşey kalmamış öğrenmeme diğer şeylere kafanı yorma bence inşallah Allah gönlüne göre verirKizlar hamileligin basinda bhcg yuksek cikinca,,2 li taramadada yuksek mi cikar..2 li taramaya gorecinsiyet tahmininde bulunuyolar.
tamam canım öyleyse bende alayım diyet pek olmadı ph değeri yüksek su içtik fındık üzüm incir yedik birde fitil kullanırım yumurtlama günü de olursa tamamdır gerisi Allaha kalmış isteyen herkese içinde bana da nasip etsin inşallah.Olmaz cnm neden olsun adet olacan daha, bitecek ondan sonra teste baslayacan, olmaz olmaz insAllah herkes öyle olucak çünkü
Saol canım. Mümkün değil yaptirdigin takibi yaptırmak eğer bebeğin kizsa ben ondan çok büyük şeyler bekliyorum dünya atlet birincisi olabilir mesela sağlıklı olsun insallah.
Eeee biz napalım 4.yu dusunuyoz kizlarrrr korkutmayin bizi:)
Canı gönülden Aminnn cnm insAllah.
Kız Allah iyiliğini versin.Bende diyorum ne diyor bu atlet birincisi felan şimdi anladımbizim kızlar öyle canım birinci olurlar kesin :)
Saol canım. Mümkün değil yaptirdigin takibi yaptırmak eğer bebeğin kizsa ben ondan çok büyük şeyler bekliyorum dünya atlet birincisi olabilir mesela sağlıklı olsun insallah.
Al bendende o kadar 3.çoçuk fikri benide korkutuyorBide çalışıyorum ve çalışmayıda sewiyorum.Eve bağlanıp çocuk bakacak biride değilim ki hiç.Dediğin gb bellimi olur belki süpriz yaparlar.Benim etrafımda çok var süpriz oğlanlar ...Rabbim bizede bi mucize yaşatır inşallah
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli bebeğinin hareketlerine kulak ver bi sıkıntı varsa hemen git lekelenme durduysa yarın mutlaka doktoruna ulaş çok geçmiş olsun tekrarlamaz ınş.Kızlar a bende kahverengi lekelenme oldu.korktum bayaa.Allah tan devamı gelmedi.idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçta kullanmıştım aslında. o yapar mı ki?
Merhaba Bayagidir yazamıyorum önce eşimin sonra kendi Memleketime gittim bu sene tanıştım akrabalarimla ve gören sakin 3 kızım var diye üzülme hayırlı evlat kız evladıdir diyip durdu sürekli gerçi bunu ben yıllardır Istanbul' da yasiyordum ama Ortanca kızım yeni farketti bak anne yine böyle dediler diye eğiliyor kulağıma ya da sadece tebessümle yüzüme bakıyor .gerçi gören yavrularıma imreniyor ahlaki ve terbiyelerinden dolayı ve bizi hep gururlandirmak için uğraşıyorlar .Ama onları üzen olduğunda deli oluyorum geçen kadının biri 3 une ben yokken biriniz erkek olsaydı annen bebek yapmazdi daha demiş sanki hamileyim ya da bebek düşünüyorum gibi ...elim ayağım titredi kızlarım yanıma gelip soyleyince ..denk geldik ve böyle demişsin ben kizlarimla mutluyum gurur duyuyorum bebek zaten düşünmüyorum dedim .
demek ki benim imtihanım.babam annem sevdiklerim sağ olsun da oğlum olmasın.ne yapayım .bakıyorum bazılarının da başka şeyleri eksik
Canim başka biriyle karıştırdın sanırım 3 ya da 4 hafta önce yazdım ilk yorumu .benim 15 12 7 yaşlarında kızlarım var 34 yaşına gireceğim .kızlarima adadim kendimi demiştim birisi okul birincisi şükür okadar oğlanı geride bıraktı diğeri ondan aşağı değil bende Ünv dışardan bitirdim demiştim hapa başladim ilkski oldu korktum demiştim baya stres olmuştum yolculuk yüzünden 10 gün içinde bir kanama yaşamıştım. Hamilemiyim vs baya aklım karismisti. .. bana kalsa çok dogururdum oğlum da olsa ama eşim istemiyor 4 erkek kardeşler ailesi de öyle bir kaynim canımı çok yaktı çok ağlatti yaşımda ufaktı panikatak yaptı beni gizli gizli çok ağladım ama onun çocuklarının bu halini gösterdi Allah bana şimdi bana imreniyorlar. şükür kızlarım boyumu geçti hatta memlekette anneme ne güzel kızların var dediler hep torunlarını ve beni yani kızlarımı benle kardes zannettiler .benim kızlarım dediğimde şok geçirdiler o da çok güzel bir duyguydu. Yani kızlarım var ama çok mutluyum kız çocuğu keder değil mutluluk veriri göstermek istedim .sanki biraz Üzgün dursan kız yüzünden gibi algiliyorlar ben de bir yerine hep 3 gülüyorum .sizde herkese inat ne derdiniz olursa olsun sakin boynunuzu egmeyin.Lilarengim seni 3 yıl önceden hatırlıyorum canim kör cahil bitmez bunu diyenin bikere inancindan suphe duymak lazim terbiyesize bak biriniz erkek olsaymış ne demek ya Allah bu insanlara akıl fikir versin herşeyin Allahtan olduğu bilincini versin oh iyi yapmışsın sonradan hesap sormakla
Eeee biz napalım 4.yu dusunuyoz kizlarrrr korkutmayin bizi:)
Canı gönülden Aminnn cnm insAllah.
Hiç kendini üzme eksik olan sen değilsin onlar,hatta sen fazlasın bile bu zihniyet yatsın kalksın senin gibi bilinçli geline dua etsin. Emin ol Allah seni kalp kırıklığı ile bırakmaz zamanı geldiğinde her bir üzüntüne karşılık muradını verecektir. Hamileliğinin keyfini çıkar karnındaki kız da erkek de olsa sana muhtaç yavrun o senin şifacın olacaktır. Allah'a emanet ol canım güzel haberlerini bekliyoruz
Bana ikincisi bile fazlaydı da eşimin zoruyla kabul ettim canım şimdi üç deyince Ateş basıyo beni :) Bir de dediğin gibi çalışınca daha zor oluyor. Gerçi bu doğumumdan sonra iki yıla yakın ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. Rabbim üçüncüye bırakmadan gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah
Ya kızlar vatan şaşmaz a çok üzüldüm piskopat kadın öldürdü adamı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?