Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bende bugün alacağım fitil i canım ama şey düşünüyorum adet e 14 gün var tam bitecek adet olacağım ve adetten sonra bebek çalışması olacak engel olur mu ki?ovulasyon kullanacağız ama
Olmaz cnm neden olsun adet olacan daha, bitecek ondan sonra teste baslayacan, olmaz olmaz insAllah herkes öyle olucak çünkü

Olmaz cnm neden olsun adet olacan daha, bitecek ondan sonra teste baslayacan, olmaz olmaz insAllah herkes öyle olucak çünkü
tamam canım öyleyse bende alayım diyet pek olmadı ph değeri yüksek su içtik fındık üzüm incir yedik birde fitil kullanırım yumurtlama günü de olursa tamamdır gerisi Allaha kalmış isteyen herkese içinde bana da nasip etsin inşallah.

Saol canım. Mümkün değil yaptirdigin takibi yaptırmak eğer bebeğin kizsa ben ondan çok büyük şeyler bekliyorum dünya atlet birincisi olabilir mesela sağlıklı olsun insallah.

Kız Allah iyiliğini versin.Bende diyorum ne diyor bu atlet birincisi felan şimdi anladım bizim kızlar öyle canım birinci olurlar kesin :)

Cok gecikti adet ya
Kız Allah iyiliğini versin.Bende diyorum ne diyor bu atlet birincisi felan şimdi anladım bizim kızlar öyle canım birinci olurlar kesin :)
çok hızlı çok masallah canim Rabbim imtihan etmesin evlatlarımıza sağlıklı güzel rahat bi hamilelik geçirirsin insallah

Saol canım. Mümkün değil yaptirdigin takibi yaptırmak eğer bebeğin kizsa ben ondan çok büyük şeyler bekliyorum dünya atlet birincisi olabilir mesela sağlıklı olsun insallah.

Allah iyiliğini versin canım gece gece güldürdün beni :) sağlıkla gelsin şampiyonum ne diyim :)

Bana ikincisi bile fazlaydı da eşimin zoruyla kabul ettim canım şimdi üç deyince Ateş basıyo beni :) Bir de dediğin gibi çalışınca daha zor oluyor. Gerçi bu doğumumdan sonra iki yıla yakın ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. Rabbim üçüncüye bırakmadan gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah

Merhaba Bayagidir yazamıyorum önce eşimin sonra kendi Memleketime gittim bu sene tanıştım akrabalarimla ve gören sakin 3 kızım var diye üzülme hayırlı evlat kız evladıdir diyip durdu sürekli gerçi bunu ben yıllardır Istanbul' da yasiyordum ama Ortanca kızım yeni farketti bak anne yine böyle dediler diye eğiliyor kulağıma ya da sadece tebessümle yüzüme bakıyor .gerçi gören yavrularıma imreniyor ahlaki ve terbiyelerinden dolayı ve bizi hep gururlandirmak için uğraşıyorlar .Ama onları üzen olduğunda deli oluyorum geçen kadının biri 3 une ben yokken biriniz erkek olsaydı annen bebek yapmazdi daha demiş sanki hamileyim ya da bebek düşünüyorum gibi ...elim ayağım titredi kızlarım yanıma gelip soyleyince ..denk geldik ve böyle demişsin ben kizlarimla mutluyum gurur duyuyorum bebek zaten düşünmüyorum dedim .
demek ki benim imtihanım.babam annem sevdiklerim sağ olsun da oğlum olmasın.ne yapayım .bakıyorum bazılarının da başka şeyleri eksik

Kızlar a bende kahverengi lekelenme oldu.korktum bayaa.Allah tan devamı gelmedi.idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçta kullanmıştım aslında. o yapar mı ki?
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli bebeğinin hareketlerine kulak ver bi sıkıntı varsa hemen git lekelenme durduysa yarın mutlaka doktoruna ulaş çok geçmiş olsun tekrarlamaz ınş.

Lilarengim seni 3 yıl önceden hatırlıyorum canim kör cahil bitmez bunu diyenin bikere inancindan suphe duymak lazim terbiyesize bak biriniz erkek olsaymış ne demek ya Allah bu insanlara akıl fikir versin herşeyin Allahtan olduğu bilincini versin oh iyi yapmışsın sonradan hesap sormakla

Canim başka biriyle karıştırdın sanırım 3 ya da 4 hafta önce yazdım ilk yorumu .benim 15 12 7 yaşlarında kızlarım var 34 yaşına gireceğim .kızlarima adadim kendimi demiştim birisi okul birincisi şükür okadar oğlanı geride bıraktı diğeri ondan aşağı değil bende Ünv dışardan bitirdim demiştim hapa başladim ilkski oldu korktum demiştim baya stres olmuştum yolculuk yüzünden 10 gün içinde bir kanama yaşamıştım. Hamilemiyim vs baya aklım karismisti. .. bana kalsa çok dogururdum oğlum da olsa ama eşim istemiyor 4 erkek kardeşler ailesi de öyle bir kaynim canımı çok yaktı çok ağlatti yaşımda ufaktı panikatak yaptı beni gizli gizli çok ağladım ama onun çocuklarının bu halini gösterdi Allah bana şimdi bana imreniyorlar. şükür kızlarım boyumu geçti hatta memlekette anneme ne güzel kızların var dediler hep torunlarını ve beni yani kızlarımı benle kardes zannettiler .benim kızlarım dediğimde şok geçirdiler o da çok güzel bir duyguydu. Yani kızlarım var ama çok mutluyum kız çocuğu keder değil mutluluk veriri göstermek istedim .sanki biraz Üzgün dursan kız yüzünden gibi algiliyorlar ben de bir yerine hep 3 gülüyorum .sizde herkese inat ne derdiniz olursa olsun sakin boynunuzu egmeyin.

Sağol canım desteğin için de anlayışın için de.. Bence erkek çocuk baskısıyla hor gören zihniyet de, sadece başlığı okuyup balıklama atlayarak sığ düşünceyle eleştiren zihniyet de aynı. Ufku geniş insanlara toplumca ihtiyacımız var. Ara ara uğra buraya :)

Canım inşallah 3.ye kalmadan dediğin gibi gönlümüzden geçen olur.
Bizim bir akraba şuan 8,5aylık hamile 7 aya kadar hep kız dediler girmediği ultrason kalmadı hatta riskli çıktı bazı sonuçları en iyi doktorlara gitti yine kız dediler.Ama kadın bu erkek ben biliyorum diyordu.Gerçekten öyle oldu doktor kesin erkek demiş.Bizde merakla doğumunu bekliyoruz ne olacak diye. Banada ayrıntılıda kesin kız dedi ama bi umut işte doğmadan inanmam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…