Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bende bu konuyla ilgili çok okudum ilk kadın orgzm olursa ateşi yükseldiği için y ler sıcağa dayanamayıp ölüyor mus.
Başka bir yazidada kadının önce orgazm olmasi alkali ortam yaratiyormus rahimde kasildigi için spermler hızlı yol alıyormuş.
Hangisine uyucaz bilmiyorum en iyisi oluruna bırakıp bol bol dua.

Cnm seninkide erkek demi Rabbim sağlıcakla almayi nasıp etsin kucaginiza insallah sen neler yapmışdin kısaca Özat geçebilirsin bize.
evt erkek M MRM01 ovulasyon testiyle takip ettim. catladiginda tek iliski intrnetteki èkek bebek duasi onu okuduk. yusuf suresini enbiya suresi 37 38 39 ayetlerini o gun ve adet gunun gelinceye kadr gunluk okuduk esimle sert kahve icti. adet hunu gelene kadar da sut urunleri yemedim dua ve catladiktan sonra tek iliski ins istiyen herkese nasib eder

Sağol cnm, Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasıp etsin. Darisi başımıza insAlalh, dua da unutma emi bizde, hamilelerin duası kabul olur .Tmm cnm bend e okucam insAllah .

ozel birsey yapmadim canim.cin takvimine bakdim bi tek.erkek cikiyor.bide bizim burda bir kadin var rus kendisi cok yasli.o hesapliyor bir tahminle soyluyor hangi aylar erkek diye
merhaba,çin takvimi bu ay (eylül) erkek diyor ama son adet zamanım ağustos 31,böyle olunca bu hesaplamyaı etkiler mi sizce

H

Cn
m hayırlı olsun denedıgın yöntemlerı Burdakı arkadaşlar ıcın özet gecermsn

canim cok tebrik ederim cok sevindim adina.prki cin takviminr bakmismiydin? ne diyordu?

Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi hayirla buyutmeyi nasip etsin. Testinin markasi neydi piki gordukten sonra silik olduktan sonrami deneme yapmistin. Birde hic gece saatlerinde test yaptinmi

Kızlar net ten bir doktor a ulaştım beylikdüzunde evime yakın özel kliniği var böyle böyle yazdım herşeyi yumurta nin catladigi ani yakalamak için muayenehanenizde yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim. Öyle birşey yok sonuç herzaman %50 dir gebe kalmak isteyenlere yapıyoruz sadece yazmış ne diyim ben şimdi anladığım yok diyor
İnşallah anlayışla karşılayacak bi doktor buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…