Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok sıvı tükettiysen o yüzden rengini etkilemiş olabilir. Ya da çatlamaya çalışmış çatlayamamış olabilir.
Canm gece test yapsam dogru sonuc vermeme ihtimali varmi. Cunku 8 den sonra yapmayin yaziyor ben gece regl oldum buyuk ihtimal gece cat olur o yuzden ilk pik anini kacirmak istemiyorum

Çok sıvı tükettiysen o yüzden rengini etkilemiş olabilir. Ya da çatlamaya çalışmış çatlayamamış olabilir.
Canm gece test yapsam dogru sonuc vermeme ihtimali varmi. Cunku 8 den sonra yapmayin yaziyor ben gece regl oldum buyuk ihtimal gece cat olur o yuzden ilk pik anini kacirmak istemiyorum

Gündüz saat 11 gibi çok sıvı tüketmeden yapıyoruz. Ama akşam da çok sıvı tüketmeden yapılabilır. Testi yapmadan önce en az 3 saat sıvı tüketmemek lazım testi etkiliyor.

Gündüz saat 11 gibi çok sıvı tüketmeden yapıyoruz. Ama akşam da çok sıvı tüketmeden yapılabilır. Testi yapmadan önce en az 3 saat sıvı tüketmemek lazım testi etkiliyor.
Tmm canim cok saol bugün 11 de yaptim yine silik cikti tahminim carsamba cat olur insallah bi aksilik olmaz. Piki gordugum an 4 saatte bir tekrarlicam testi silik gordugum an deneme inşallahh çok stres ve heyecanliyim

Kizlar kocalariniza avakado yedirin ben gec kaldim 2 hafta icinde etkisini gosteriyormus sprem kalitesini ve sayisini cok etkiliyormus ve cokta alkali bir besin. Sarmisak tuz limon zeytinyagiyla birlikte catalla ezin muhtesem bisey oluyor

Tmm canim cok saol bugün 11 de yaptim yine silik cikti tahminim carsamba cat olur insallah bi aksilik olmaz. Piki gordugum an 4 saatte bir tekrarlicam testi silik gordugum an deneme inşallahh çok stres ve heyecanliyim
Stres yapma cnm geç çatlar. Piki gördüğün zaman 6 saatte bu tekrar etsende olur. Ama yine de sıkı takip daha mantıklı. Akıntını da iyi takip et.

Canim benim bi cok yerde okuduguma gore de ilk anne sey olursa kizi baba seyolursa oglu olurmus. Ama bana sacma geliyor.

Kız kardeşimin ultrasonuna yorum yaparmisiniz kizlarEki Görüntüle 2042787
Canim karindan ultrasyon fotosu ise erkek vajinal ultrasyondan anlamiyorum yinede sevecenim ve uyuyanguzel daha iyi biliyo onlarda tahmin yapsinlar ona gore kiz kardeşine soyle hayirli olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…