- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.021
Amin canım inşallah rabbim herkese nasip etsinSağol canım darısı başına olsun inşallah hayırlısıyla
Canm gece test yapsam dogru sonuc vermeme ihtimali varmi. Cunku 8 den sonra yapmayin yaziyor ben gece regl oldum buyuk ihtimal gece cat olur o yuzden ilk pik anini kacirmak istemiyorumÇok sıvı tükettiysen o yüzden rengini etkilemiş olabilir. Ya da çatlamaya çalışmış çatlayamamış olabilir.
Canm gece test yapsam dogru sonuc vermeme ihtimali varmi. Cunku 8 den sonra yapmayin yaziyor ben gece regl oldum buyuk ihtimal gece cat olur o yuzden ilk pik anini kacirmak istemiyorumÇok sıvı tükettiysen o yüzden rengini etkilemiş olabilir. Ya da çatlamaya çalışmış çatlayamamış olabilir.
Ben 10 30 da yapmistim aksam pik cikmisri ama ..Canm gece test yapsam dogru sonuc vermeme ihtimali varmi. Cunku 8 den sonra yapmayin yaziyor ben gece regl oldum buyuk ihtimal gece cat olur o yuzden ilk pik anini kacirmak istemiyorum
Ertesi gun de pik cikmismiydi canim yani farkli sonuc verdimiBen 10 30 da yapmistim aksam pik cikmisri ama ..
Siliklesmisti yani cat olmuştuErtesi gun de pik cikmismiydi canim yani farkli sonuc verdimi
Gündüz saat 11 gibi çok sıvı tüketmeden yapıyoruz. Ama akşam da çok sıvı tüketmeden yapılabilır. Testi yapmadan önce en az 3 saat sıvı tüketmemek lazım testi etkiliyor.Canm gece test yapsam dogru sonuc vermeme ihtimali varmi. Cunku 8 den sonra yapmayin yaziyor ben gece regl oldum buyuk ihtimal gece cat olur o yuzden ilk pik anini kacirmak istemiyorum
Tmm canim cok saol bugün 11 de yaptim yine silik cikti tahminim carsamba cat olur insallah bi aksilik olmaz. Piki gordugum an 4 saatte bir tekrarlicam testi silik gordugum an deneme inşallahh çok stres ve heyecanliyimGündüz saat 11 gibi çok sıvı tüketmeden yapıyoruz. Ama akşam da çok sıvı tüketmeden yapılabilır. Testi yapmadan önce en az 3 saat sıvı tüketmemek lazım testi etkiliyor.
Stres yapma cnm geç çatlar. Piki gördüğün zaman 6 saatte bu tekrar etsende olur. Ama yine de sıkı takip daha mantıklı. Akıntını da iyi takip et.Tmm canim cok saol bugün 11 de yaptim yine silik cikti tahminim carsamba cat olur insallah bi aksilik olmaz. Piki gordugum an 4 saatte bir tekrarlicam testi silik gordugum an deneme inşallahh çok stres ve heyecanliyim
Tmm canimStres yapma cnm geç çatlar. Piki gördüğün zaman 6 saatte bu tekrar etsende olur. Ama yine de sıkı takip daha mantıklı. Akıntını da iyi takip et.
Günaydın kizlar bişey sorcamSEVECENIM P Prensesininbircikannesi ve oğluna hamile kalanlar kizlar ilk sizmi şey oldunuz o gece yoksa Eşinizmi? Biyerde okudum kadın ilk olursa erkek bebek icin daha iyi yaziyo?
Canim karindan ultrasyon fotosu ise erkek vajinal ultrasyondan anlamiyorum yinede sevecenim ve uyuyanguzel daha iyi biliyo onlarda tahmin yapsinlar ona gore kiz kardeşine soyle hayirli olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimKız kardeşimin ultrasonuna yorum yaparmisiniz kizlarEki Görüntüle 2042787
Canım sağa tutunmuş erkek diye yorum yapılıyor tabiki %100 rabbim bilir.Kız kardeşimin ultrasonuna yorum yaparmisiniz kizlarEki Görüntüle 2042787
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?