- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.001
Bu teste göre hiç şansın yok
Cnm bu Gün olsa yetismezmi benim testler hiç pik olmadı aylardirBu teste göre hiç şansın yok
rabbim gönlüne göre versin.Inş gönlündeki olur.Merhaba kizlar ben suan 13 hafta 4 gunluk hamileyim10.haftada gittigimde erkege benziyor ama daha cok erken dedi carsamba randevum var bakalim belli olucakmi bu arada ben adetimin 11.gunu tek iliski oldu ve yüz üstü yattim doktor ultrasonda hep sol tarafima bakti solda demekki bakalim cinsiyeti yazarim kesinlesince
Canim ovi testi hic uygulamadim ama 12.13.14. Gunleri hep denemistik o aylar hamile kalamamistim birde 11.gunu deniyim dedim birde bir yerde okumustum yüzustu yatildigini onuda deneyeyim dedim ve tuttu cok sukurM
rabbim gönlüne göre versin.Inş gönlündeki olur.
Ovulasyon testi uygulamismiydin birde yüzüstü neden yattın
Teşekkür ederim canım bu arada senin bebis nasil kilo almaya baslamis miAllah yardımcınız olsun .Çok geçmiş olsun .Dikkat et Canım
Canim senin oglun olacakmis sen cin takvimi otomatik hesaplama yaptinmi ne cikiyor merak ediyorum. Mesela benim tutarsa kiz cikiyor bu ay sorum ayni sekilde burda oglu olacak olarlara da gelsin. Inandigimdan degil sadece yapanlarin cogu tutuyormus ya merak ettim.Testin pik olmadan açılma olmuş .Ya takibi tam yapamamışsın yada yumurtan çat olmamış
Benim kizim tutmuyor hic inandirici degil Allah bilirde yumurta cat zamanini yakalarsak ihtimalin yuzde 85 oldugunu doktordan duymustumCanim senin oglun olacakmis sen cin takvimi otomatik hesaplama yaptinmi ne cikiyor merak ediyorum. Mesela benim tutarsa kiz cikiyor bu ay sorum ayni sekilde burda oglu olacak olarlara da gelsin. Inandigimdan degil sadece yapanlarin cogu tutuyormus ya merak ettim.
Zenin kiz erkek mi cikmosto canum.birde otomatik hesplama yapmismiydin. Bu cin cok karisik yok +1 EKLIYORSUN YOK + 2 EKLIYORSUN.Benim kizim tutmuyor hic inandirici degil Allah bilirde yumurta cat zamanini yakalarsak ihtimalin yuzde 85 oldugunu doktordan duymustum
Evet canim erkek gosteriyordu subat dogumluluar 2 ekliyor sanirim diger aylar 1 bence takvime takilmaZenin kiz erkek mi cikmosto canum.birde otomatik hesplama yapmismiydin. Bu cin cok karisik yok +1 EKLIYORSUN YOK + 2 EKLIYORSUN.
Anladım canım sağlıkla gonlundekini kucağına almayida nasip etsin rabbim.Amin.Canim ovi testi hic uygulamadim ama 12.13.14. Gunleri hep denemistik o aylar hamile kalamamistim birde 11.gunu deniyim dedim birde bir yerde okumustum yüzustu yatildigini onuda deneyeyim dedim ve tuttu cok sukur
Hmm.. tesekkurler canim cevabin icin .Benim hepsi sözde tutmuştu bakınca ben de sonuncuyu cin e göre yaptım 2009 da ama tutmadı :)) çünkü bu ay erkek hadi yapalım dedim eşime ama sık ilişki oldu .yani serbest diye artık eşim korunmayacagim diye her günü değerlendirdik :))
Diğer kızlarım da düşündüğüm zaman Hep sık ilişki oldu hiç yumurtlama takibi yapmadım zaten büyükler 15 ve 12 yaşında küçüğüm 8 yaşında o zman yumurtlama takibi vs ve de bu tür sayfalar yoktu .yani cin takvimi yaygındı insan herseyden meded umuyor :)
Çok sıvı tükettiysen o yüzden rengini etkilemiş olabilir. Ya da çatlamaya çalışmış çatlayamamış olabilir.Cnm pik olmadı ama
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Çok şükür Canım .Rabbim o meleğinin gönlüne göre verdi .Canım sen güzel takip yaptın en garantilisini yani .Sen kız diyince şok oldum vallahi çünkü ben önce rabbime sonra bu yönteme çok güveniyordum.Kız diyince etrafımdaki insanlara bu yöntemi uyguluyordum o zaman orda tıkanıp kaldım.Erkek diyince rahatladım vallahi .O an Ne kadar heyecanlı Ne gülebildim ne ağlıyabildim.Doktor erkek dediğinde sadece şok oldum.Donup kaldım.Eve geldim iki rekat şükür namazı kıldım.Ve dua ettim .Dilerim diğer kızlarda senin gibi bu mutluluğu bizimle paylaşırlar .En çok kızın adına çok sevindim benim büyük kızımda öyleydi .
Canm gece test yapsam dogru sonuc vermeme ihtimali varmi. Cunku 8 den sonra yapmayin yaziyor ben gece regl oldum buyuk ihtimal gece cat olur o yuzden ilk pik anini kacirmak istemiyorumÇok sıvı tükettiysen o yüzden rengini etkilemiş olabilir. Ya da çatlamaya çalışmış çatlayamamış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?