Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba kizlar ben suan 13 hafta 4 gunluk hamileyim10.haftada gittigimde erkege benziyor ama daha cok erken dedi carsamba randevum var bakalim belli olucakmi bu arada ben adetimin 11.gunu tek iliski oldu ve yüz üstü yattim doktor ultrasonda hep sol tarafima bakti solda demekki bakalim cinsiyeti yazarim kesinlesince

M
rabbim gönlüne göre versin.Inş gönlündeki olur.
Ovulasyon testi uygulamismiydin birde yüzüstü neden yattın

M
rabbim gönlüne göre versin.Inş gönlündeki olur.
Ovulasyon testi uygulamismiydin birde yüzüstü neden yattın
Canim ovi testi hic uygulamadim ama 12.13.14. Gunleri hep denemistik o aylar hamile kalamamistim birde 11.gunu deniyim dedim birde bir yerde okumustum yüzustu yatildigini onuda deneyeyim dedim ve tuttu cok sukur

Testin pik olmadan açılma olmuş .Ya takibi tam yapamamışsın yada yumurtan çat olmamış
Canim senin oglun olacakmis sen cin takvimi otomatik hesaplama yaptinmi ne cikiyor merak ediyorum. Mesela benim tutarsa kiz cikiyor bu ay sorum ayni sekilde burda oglu olacak olarlara da gelsin. Inandigimdan degil sadece yapanlarin cogu tutuyormus ya merak ettim.

Benim kizim tutmuyor hic inandirici degil Allah bilirde yumurta cat zamanini yakalarsak ihtimalin yuzde 85 oldugunu doktordan duymustum

Benim hepsi sözde tutmuştu bakınca ben de sonuncuyu cin e göre yaptım 2009 da ama tutmadı :)) çünkü bu ay erkek hadi yapalım dedim eşime ama sık ilişki oldu .yani serbest diye artık eşim korunmayacagim diye her günü değerlendirdik :))
Diğer kızlarım da düşündüğüm zaman Hep sık ilişki oldu hiç yumurtlama takibi yapmadım zaten büyükler 15 ve 12 yaşında küçüğüm 8 yaşında o zman yumurtlama takibi vs ve de bu tür sayfalar yoktu .yani cin takvimi yaygındı insan herseyden meded umuyor :)

Canim ovi testi hic uygulamadim ama 12.13.14. Gunleri hep denemistik o aylar hamile kalamamistim birde 11.gunu deniyim dedim birde bir yerde okumustum yüzustu yatildigini onuda deneyeyim dedim ve tuttu cok sukur
Anladım canım sağlıkla gonlundekini kucağına almayida nasip etsin rabbim.Amin.

Hmm.. tesekkurler canim cevabin icin .

Çok teşekkürler canım Allah razı olsun. İnan en çok kızıma üzülüyordum kendini öyle çok alıştırmıştı ki o heveslendikçe içim burkuluyordu. Doktor erkek deyince inanamadım defalarca kez emin misiniz bi daha bakın kordon olmasın diye sordum:) çok şükür içimi rahatlattı. Bende eve gittiğimde önce bi duş alıp sonra şükür namazı kıldım. Rabbim burdaki kızlara da nasip etsin onların sevinçleriyle sevinelim bizde inşallah. bebişini sağlıkla kucağına al inşallah canım desteğin ve yardımların için çok teşekkürler

Çok sıvı tükettiysen o yüzden rengini etkilemiş olabilir. Ya da çatlamaya çalışmış çatlayamamış olabilir.
Canm gece test yapsam dogru sonuc vermeme ihtimali varmi. Cunku 8 den sonra yapmayin yaziyor ben gece regl oldum buyuk ihtimal gece cat olur o yuzden ilk pik anini kacirmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…