- 21 Aralık 2016
- 376
- 858
- 53
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.201
sen stres yaptın ondan geç çatladı diye düşünüyorum.batma hissi varsa ve akıntı baslamadiysa hala catlamamistir diyorum bende sağlık olsun kist olmasında birdahaki ay denersin ınş. Vardır bunda da bir hayır ama önerim doktora gidebiliyorsan bugün gidip bir baktir yumurtan duruyor mu diye en azından kesin bilgi sahibi olursun.Herkese merhaba.. biliyorsunuz testte piki gördüm ve ustunden neredeyse 2 gun gecti dun geceki test cubugumdaki cizgilerin ikiside birbirine yakin renkte ve acik renkteydi. Ama bendeki batma hissi gecmedi şuanda bile var tek tarafli agrim oluyor ve en önemlisi yumurta aki kivami gelmedi kuruyum. Ne diyorsunuz arkadaşlar bu durumuma hala çatlamamiş olabilirmi testimde bitti. daha önce pikten 2-3 gün sonra çati olan duydunuznu. Akintiyi görmedigim için dememede yapmadim
İmkanın varsa bir hastaneye git .İyi ki deneme olmamış .Herkese merhaba.. biliyorsunuz testte piki gördüm ve ustunden neredeyse 2 gun gecti dun geceki test cubugumdaki cizgilerin ikiside birbirine yakin renkte ve acik renkteydi. Ama bendeki batma hissi gecmedi şuanda bile var tek tarafli agrim oluyor ve en önemlisi yumurta aki kivami gelmedi kuruyum. Ne diyorsunuz arkadaşlar bu durumuma hala çatlamamiş olabilirmi testimde bitti. daha önce pikten 2-3 gün sonra çati olan duydunuznu. Akintiyi görmedigim için dememede yapmadim
Ben kullandım hamile kalmadan bir önceki ay Ve sağ sol olmak üzere iki yumurtam oluştu .Evet gerçekten çoğul gebelik yapıyor .Ama sıkıntın olduğu için kullanmalısın .Klomen testi etkilemiyor .Zaten adetin 3günü ve 5 günü başlanılıyor 5 gün Sonra ilaç bitiyor .O zamanda teste başlayabilirsin .Sma çat iğnesi testi çok etkilediği için önermiyorum.Çünkü kendim yaptım pişman oldum .Hayırlı Cumalar arkadaşlar uzunca bi süre aranızda yoktum ama artık geldim çok fazla mj var hepsini okumaya çalışıyorum.ben hala hamile kalamadım. Rabbim şu Cuma* günü hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı erkek evlatlar nasip etsin. hamile olan arkadaşlarda hayırlısıyla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Kızlar aranızda KLOMEN kullanan varmı ben 39 yaşındayım yumurta rezervemde düşük doktora ben dedim kullanıyım diye riskli çoğul gebelik de oluyo felan dedi kullanan varmı ?bu ilaçla hamile kalan varmı?bana yardımcı olun kızlar
Doktora git bence baktır ya da test al eczaneden öyle takibe devam etHerkese merhaba.. biliyorsunuz testte piki gördüm ve ustunden neredeyse 2 gun gecti dun geceki test cubugumdaki cizgilerin ikiside birbirine yakin renkte ve acik renkteydi. Ama bendeki batma hissi gecmedi şuanda bile var tek tarafli agrim oluyor ve en önemlisi yumurta aki kivami gelmedi kuruyum. Ne diyorsunuz arkadaşlar bu durumuma hala çatlamamiş olabilirmi testimde bitti. daha önce pikten 2-3 gün sonra çati olan duydunuznu. Akintiyi görmedigim için dememede yapmadim
cevap yazdığın için çok teşekkürler, ama biraz daha aydınlatırmısın?yani sen hapla deyil takiplemi hamile kaldın?sma ne doktor kullanırsan belki çat iğneside yaparız demişdi ben eyer kullanırsam doktor bakacak ya test yapmam diyordum çat anını söyler diyeBen kullandım hamile kalmadan bir önceki ay Ve sağ sol olmak üzere iki yumurtam oluştu .Evet gerçekten çoğul gebelik yapıyor .Ama sıkıntın olduğu için kullanmalısın .Klomen testi etkilemiyor .Zaten adetin 3günü ve 5 günü başlanılıyor 5 gün Sonra ilaç bitiyor .O zamanda teste başlayabilirsin .Sma çat iğnesi testi çok etkilediği için önermiyorum.Çünkü kendim yaptım pişman oldum .
Yumurta akini bekliyorum canim misafirim var kayinvalidemler kahvaltiya geldilerDoktora git bence baktır ya da test al eczaneden öyle takibe devam et
Bencede mantıklı. Ben de çatlama anını akıntıdan anlarım eskiden 14. günde çatlıyordu şimdi 12. güne düştü ben bunu anlıyorum kendimi iyi tanıdım. Değişiyor sürekli yani. Sen de kendini biraz tanıdıysan anlarsın çatlama anını.Yumurta akini bekliyorum canim misafirim var kayinvalidemler kahvaltiya geldilerdoktora gidemicem ama o akintiyi gordugum an deneme yapacam yeter gariii
Canim kafanı karistirmak istemem ama bende ovülasyon testi kullanırken aynı seninki gibi oldu.testim bitti ve ben 12 saat sonra catlamistir artik dedim.cunku yumurta kıvamı akintim olmuş bitmiş kupkuruydum. Hatta kaçırdım yumurtayı demiştim. Kızıma hamileyim. Erken davranmisim galiba.Yumurta akini bekliyorum canim misafirim var kayinvalidemler kahvaltiya geldilerdoktora gidemicem ama o akintiyi gordugum an deneme yapacam yeter gariii
Canim 19. Gun bugun ya kontrol ediyorum kendimi ben o akintiyi yakalayamadım halâCanim kafanı karistirmak istemem ama bende ovülasyon testi kullanırken aynı seninki gibi oldu.testim bitti ve ben 12 saat sonra catlamistir artik dedim.cunku yumurta kıvamı akintim olmuş bitmiş kupkuruydum. Hatta kaçırdım yumurtayı demiştim. Kızıma hamileyim. Erken davranmisim galiba.
Bence test al riske girme derim ama sen bilirsin. Hakkında hayırlısı olsun insallah
hamile kalmadan bir ay önceki zamanda klomen ve çat iğnesi kullandım .İki yumurta oluştu biri çatladı diğeri çatlamadı .Doktor takib yapmadı .Çat iğnesinden kaç gün Sonra başka doktor baktı sağ çatlamış ama geç kalırsın dedi.Ve kaldım .Ondan sonraki ay hamile kaldım testlerle Yani.Eğer klomen ve çat iğnesi yapacak isen doktor kontrolünde ultrasonla belirleyerek olsun.Çat iğnesi teste hep pik gösterir .Yani diyeceğim sana hepsi bir arada doktor kontrolünde olsun.Sakın doktorun git 38 48 arası çat olmasına güvenme .Emin olmadan çat olmasında risk almacevap yazdığın için çok teşekkürler, ama biraz daha aydınlatırmısın?yani sen hapla deyil takiplemi hamile kaldın?sma ne doktor kullanırsan belki çat iğneside yaparız demişdi ben eyer kullanırsam doktor bakacak ya test yapmam diyordum çat anını söyler diye
Ben daha öncede yazmıştım misafirim vardı piki kaçırdım .Ama akıntımdan emin olarak Ve testlerim giderek açılmasında emin olarak değerlendirdim .Sen vücudunu tanıyor ise sorun yok .Testin yoksa bu ayı es geç risk almaYumurta akini bekliyorum canim misafirim var kayinvalidemler kahvaltiya geldilerdoktora gidemicem ama o akintiyi gordugum an deneme yapacam yeter gariii
Günaydın kizlar bişey sorcamSEVECENIM P Prensesininbircikannesi ve oğluna hamile kalanlar kizlar ilk sizmi şey oldunuz o gece yoksa Eşinizmi? Biyerde okudum kadın ilk olursa erkek bebek icin daha iyi yaziyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?