Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.darısı biz isteyen herkese ınş. 11 çok erken geldi bana yumurtlama belirtisi akıntı filan oldu mu adet düzenin kaç günde bir yazabilirmisin bize de bilgi olsun

Canim ben 12 13 14 16..gunleride denemistim hamile kalamamisti birde 11.gunu deniyim dedim tuttu adetim 7 gun surer ama bazen 9.gunde yikandigim olurdu adet dongum 28 gun bence onemli olan tek iliski heralde

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize ve tüm isteyen arkadaşlarımıza olsun inşallah.

Canim ben 12 13 14 16..gunleride denemistim hamile kalamamisti birde 11.gunu deniyim dedim tuttu adetim 7 gun surer ama bazen 9.gunde yikandigim olurdu adet dongum 28 gun bence onemli olan tek iliski heralde
Hayirli olsun canim bebisin.
Bence biraz da nasip kismet galiba
Bundan 5 6 ay once baska birsey icin dr.a gitmistim iste muayene oldum. cocuk dusunuyorum dedim yumurtam ne alemde diye sordum. Buyumus catlamaya yakin dedi. Var mi baska cocuk dedi. Bi kizim var demistim. Erkek dusunuyorsan hic ara verme bikacgun calismalara devam et demisti erkek bebek icin. Bizim. Tezimizi curutuyor ama dr larda yumurta catlamaya yakin (tam gunu bilinmediginden takip yapilmadigi icin ) sık iliski oneriyor. Catlasigi an y spermi bulunsun die

Son düzenleme:
Sorunu hatırladım ama ovülasyon testleri hamileliği göstermez diye biliyorum ama nadir de olsa gösterdiğini duydum bikaç kişiden. Hayırlısı olsun hakkında
Merak iste zaten gosterdigi yok henuz cok erken burada sohbet ediyoruz ya maksat fikir olsun.yarin tekrarlicam tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…