- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.181
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Bir aksilik çıkmadan atlatırsın inşallah.Öyle yapicam canim son 1 kaldi. bu gece 12 de pikten sonra 48. Saat oluyor. Yumurta aki kivamini beklicem görünce testi yaparım. Aksi gibi aksama dugun var
Bebek baya büyük belki yer bile değiştirmiş olabilir. Daha küçük ultrason olsaydı iyi olurdu ama bana göre erkek gibi ama bebek büyük olduğu için de tahminim tutar mı bilmiyorum.Eki Görüntüle 2044606
Black5angel SEVECENIM monitorun ekranini cektim yorumlarinizi bekliyorum ve diger anlayan kizlar
Inşallah canım bende pek tahminde bulunamadimBebek baya büyük belki yer bile değiştirmiş olabilir. Daha küçük ultrason olsaydı iyi olurdu ama bana göre erkek gibi ama bebek büyük olduğu için de tahminim tutar mı bilmiyorum.SEVECENIM belki daha iyi bilir.
Insallah canim cok sagolHadi hayırlısı olsun inşallah. Bir aksilik çıkmadan atlatırsın inşallah.
Ne sordun canım ben görmedimArkadaslar bana niye kimse cevap vermiyor
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.darısı biz isteyen herkese ınş.Merhaba kizlar 14 hafta 5 gunluk hamileyim dun doktor kontrolum vardi doktor erkek dedi bir dahaki geldiginde sor yine bakalim netlessin dedi.ben ovi testi yapmadim o strese girmek istemedim adetimin 11.gunu tek iliski oldu yüzustu yattim birde iliskiden oncesinde ihlas suresini okumustum
Canim ben 12 13 14 16..gunleride denemistim hamile kalamamisti birde 11.gunu deniyim dedim tuttu adetim 7 gun surer ama bazen 9.gunde yikandigim olurdu adet dongum 28 gun bence onemli olan tek iliski heraldeHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.darısı biz isteyen herkese ınş.11 çok erken geldi bana yumurtlama belirtisi akıntı filan oldu mu adet düzenin kaç günde bir yazabilirmisin bize de bilgi olsun
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kizlar 14 hafta 5 gunluk hamileyim dun doktor kontrolum vardi doktor erkek dedi bir dahaki geldiginde sor yine bakalim netlessin dedi.ben ovi testi yapmadim o strese girmek istemedim adetimin 11.gunu tek iliski oldu yüzustu yattim birde iliskiden oncesinde ihlas suresini okumustum
Sorum buydu kizlarIlk 5 i cat olana kadar ortadaki tek cat olduktan sonra son ikiside meraktan acaba bebis var mi koyulasiyor mu diye yaptim
3215. Sayfada fotoda atmistim ama fotoyu silmisim.Sorum buydu kizlar
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize ve tüm isteyen arkadaşlarımıza olsun inşallah.Merhaba kizlar 14 hafta 5 gunluk hamileyim dun doktor kontrolum vardi doktor erkek dedi bir dahaki geldiginde sor yine bakalim netlessin dedi.ben ovi testi yapmadim o strese girmek istemedim adetimin 11.gunu tek iliski oldu yüzustu yattim birde iliskiden oncesinde ihlas suresini okumustum
Hayirli olsun canim bebisin.Canim ben 12 13 14 16..gunleride denemistim hamile kalamamisti birde 11.gunu deniyim dedim tuttu adetim 7 gun surer ama bazen 9.gunde yikandigim olurdu adet dongum 28 gun bence onemli olan tek iliski heralde
Amin canim insallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirlisiylaHayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sorunu hatırladım ama ovülasyon testleri hamileliği göstermez diye biliyorum ama nadir de olsa gösterdiğini duydum bikaç kişiden. Hayırlısı olsun hakkındaSorum buydu kizlar
Amin canim rabbim sizede tum isteyenlerede tez zamanda nasip etsin insallahHayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize ve tüm isteyen arkadaşlarımıza olsun inşallah.
Merak iste zaten gosterdigi yok henuz cok erken burada sohbet ediyoruz ya maksat fikir olsun.yarin tekrarlicam tekrardanSorunu hatırladım ama ovülasyon testleri hamileliği göstermez diye biliyorum ama nadir de olsa gösterdiğini duydum bikaç kişiden. Hayırlısı olsun hakkında
Hatırladım canım hiç fikrim yok benim birliktelikten 12 gün sonra tahmini çıkıyor gebelik testinde diye biliyorumSorum buydu kizlar
Yarin 10.gunu biraz daha sabretmeliyimHatırladım canım hiç fikrim yok benim birliktelikten 12 gün sonra tahmini çıkıyor gebelik testinde diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?