- 25 Ağustos 2016
- 364
- 740
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.221
Cn
m hayırlı olsun denedıgın yöntemlerı Burdakı arkadaşlar ıcın özet gecermsn
canim cok tebrik ederim cok sevindim adina.prki cin takviminr bakmismiydin? ne diyordu?
Öyle yapicam canim son 1 kaldi. bu gece 12 de pikten sonra 48. Saat oluyor. Yumurta aki kivamini beklicem görünce testi yaparım. Aksi gibi aksama dugun var
Herkese merhaba.. biliyorsunuz testte piki gördüm ve ustunden neredeyse 2 gun gecti dun geceki test cubugumdaki cizgilerin ikiside birbirine yakin renkte ve acik renkteydi. Ama bendeki batma hissi gecmedi şuanda bile var tek tarafli agrim oluyor ve en önemlisi yumurta aki kivami gelmedi kuruyum. Ne diyorsunuz arkadaşlar bu durumuma hala çatlamamiş olabilirmi testimde bitti. daha önce pikten 2-3 gün sonra çati olan duydunuznu. Akintiyi görmedigim için dememede yapmadim
Canim ben takvime not aliyordum o akintidan 14 gun sonra regl oluyordum. Ondan tereddutte kaldim. 20 testin icinde bazi cubuklardan saglikli sonuc almadim ayni anda yaptigim 2 testin 2sininde farkli oldugu sonuclar gordum. Eminimki stres kaynakli bir talihsizlik yasadim. Diyetten cok sıkıldim yaklasik 2-3 aydir sut urunu tuketmiyorum. Bu aya endekslemistim kendimi mayis son haftası olur dogum diyordum nasip kismet. yarina dr gidicem sirf meraktan.Canım benim çift çizgiyi gördükten sonra 3. gün çatladı ve 18. günde. Üstelik ultrasonda çatladığını öğrendikten sonra eve geldim meraktan test yaptım ve yeni çatladığını için hala koyu çift çizgiydi. Benim akıntım çat olmadan önceki gün kesildi çat olduğunda akıntı filan hatırlamıyorum
Seninle aynı gidiyoruz bende yarın temizlenicem hayırlısıyla girmeye çalış yumurtlama ya yakın destek oluruz birbirimizecanım internetim bitti geceden geceye eşimden girmeye uğraşıyorum bugün adetten temizlendim.2 gün geç geldiği için nasıl yumurta takibi yapacağım bilemiyorum bı arada alkalili su içmemize rağmen ph 6.idrar yolu enfeskiyonum antibiyotik alıyorum canım deneyeceğim ama beklemeyeceğim
En azından için rahatlar catladimi catlamadimi stresi çok fena gerçekten. Benimde geçen ay testle takip ettim çatlama olduğu zaman akıntı çok azalmıştı ve yoğunlaşmıştı ertesi gün doktora gittim yumurta filan yok dedi.Canim ben takvime not aliyordum o akintidan 14 gun sonra regl oluyordum. Ondan tereddutte kaldim. 20 testin icinde bazi cubuklardan saglikli sonuc almadim ayni anda yaptigim 2 testin 2sininde farkli oldugu sonuclar gordum. Eminimki stres kaynakli bir talihsizlik yasadim. Diyetten cok sıkıldim yaklasik 2-3 aydir sut urunu tuketmiyorum. Bu aya endekslemistim kendimi mayis son haftası olur dogum diyordum nasip kismet. yarina dr gidicem sirf meraktan.
Kaçinci gun gitmistin. Simdi bi yandan da şoyle dusunuyorum burdaki ozel hast. Muayene ücreti 80 tl eger yumurtlama olup bittiyse bosuna gitmis olucam diger ay mi gitsem diye düşünüyorum çata yakin offf gercekten stresli iş.En azından için rahatlar catladimi catlamadimi stresi çok fena gerçekten. Benimde geçen ay testle takip ettim çatlama olduğu zaman akıntı çok azalmıştı ve yoğunlaşmıştı ertesi gün doktora gittim yumurta filan yok dedi.
Kasik agrisi da catlamaya isaret benim bu ayki denememde o bahsedilen akinti olmadi. Onceleri cok net hissederdm taharet zamani.fakat 4 5 aydir gelmiyor o yumurta aki kivami. Yoksa yumurtlamiyormuyumBi yandan da benim oyle yogun bi akintim olmadi hafif islakliklar hissettim kasik agrim hala var mesela. En mantiklisi gidip baktırmak kizlar ben randevuyu alıyorum sabaha
Atesim hergun farkli cikti ama 2 gundur yuksek normale goreAtes olctunmu hic canim yumuta catlarken vucut isisi yarim derece yukselirmis. Ben takip etmistim.36.1 olan atesim 36.5 e cikmisti.yumurta bu artan ısi sayesinde catlarmis #AYSHEEEE
17.gün sabahı yaptım silik çıktı t öğleden sonra doktora gittim ağrım var dedim sağda baktı temiz dedi yumurtalar çatlatacak yumurta varmı diye sordum yumurta yok dedi su an akintim çok azalmıştı ve yoğundu halbuki önceki gün aşırı islaklik hissediyordum çok geliyordu akışkan.Kaçinci gun gitmistin. Simdi bi yandan da şoyle dusunuyorum burdaki ozel hast. Muayene ücreti 80 tl eger yumurtlama olup bittiyse bosuna gitmis olucam diger ay mi gitsem diye düşünüyorum çata yakin offf gercekten stresli iş.
Benimde ateş çıkmıştı olcmedim ama hissettim yüzüm yanıyordu sankiAtes olctunmu hic canim yumuta catlarken vucut isisi yarim derece yukselirmis. Ben takip etmistim.36.1 olan atesim 36.5 e cikmisti.yumurta bu artan ısi sayesinde catlarmis #AYSHEEEE
Canim ultrasyon goruntusu 11 hafta 1gunluk 3 hafta onceki goruntudede bebegin konumu ayniydi monitorda gormustum neyse iki hafta sonra ozelden ogrenirim inşallah hayirlisiyla bu arada senin doguma az kalmış Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinCevaplarınız için teşekkürler kızlar
Ben ısrarla sormama rağmen herşey yolunda dedi .İki haftada bir kontrolüm var .O zaman yine gidip öğrenecem inşallah .
@Cesaaa canım ultrason büyük bebek şekil almış Ve ben anlamıyorum .
Bak benim tahminime göre benim 31 hafta olmam gerek.Ama ultrason Ve bebek gelişimine gire 34 haftalık olduk.Yani senin dediğin değil ultrason Ve bebek gelişimi doğru haftayı söyle .
hamile kalmadan bir ay önceki zamanda klomen ve çat iğnesi kullandım .İki yumurta oluştu biri çatladı diğeri çatlamadı .Doktor takib yapmadı .Çat iğnesinden kaç gün Sonra başka doktor baktı sağ çatlamış ama geç kalırsın dedi.Ve kaldım .Ondan sonraki ay hamile kaldım testlerle Yani.Eğer klomen ve çat iğnesi yapacak isen doktor kontrolünde ultrasonla belirleyerek olsun.Çat iğnesi teste hep pik gösterir .Yani diyeceğim sana hepsi bir arada doktor kontrolünde olsun.Sakın doktorun git 38 48 arası çat olmasına güvenme .Emin olmadan çat olmasında risk alma
Canim istiyorsan neden catladigini hissettigin gun denemedin merak ettim. Bidahaki ayami biraktin adet periyodun kac ?Kızlar size bir sorun olacak bugün adetimin 15. günü ve korunmasız ilişkim oldu. Sizce riske mi attım kendimi. Ama benim yumurta 12. gün çatladı hissettim hem ağrıdan hem de akıntıdan ki tahminlerimde hiç yanılmadım. Ve kendimden emindim çünkü ağrım yoktu ve kuruydum. Sizce ihtimal var mı zaten istiyorum bebiş ama 12. gün çatladığı için pek de ümidim yok açıkçası.
Valla bilemedimKızlar size bir sorun olacak bugün adetimin 15. günü ve korunmasız ilişkim oldu. Sizce riske mi attım kendimi. Ama benim yumurta 12. gün çatladı hissettim hem ağrıdan hem de akıntıdan ki tahminlerimde hiç yanılmadım. Ve kendimden emindim çünkü ağrım yoktu ve kuruydum. Sizce ihtimal var mı zaten istiyorum bebiş ama 12. gün çatladığı için pek de ümidim yok açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?