Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cn

m hayırlı olsun denedıgın yöntemlerı Burdakı arkadaşlar ıcın özet gecermsn

Teşekkürler canım Rabbim senin de bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Daha önce de özetledim ben pek diyet yapmadım. Zaten süt ürünleri normalde de tüketmem ve genelde eşimden dolayı sık sık et yemekleri yaparım bende son zamanlarda daha fazla yedim. Evde ovülasyon testiyle takip yaptım. Çift çizgiyi gördükten sonra ultrasonla 3 gün üst üste takip yaptım ve çat olduğunu gördükten sonra tek ilişki oldu ve sağ yattım. Tabi duayı da unutmamak gerek

canim cok tebrik ederim cok sevindim adina.prki cin takviminr bakmismiydin? ne diyordu?

Çok teşekkürler canım darısı isteyen herkese inşallah. Takvimlere pek inanmıyorum ben o yüzden takvim takibi yapmadım. Hamile olduktan sonra meraktan otomatik hesaplayıcıyla Çin takvimine baktım kız çıkıyordu

Öyle yapicam canim son 1 kaldi. bu gece 12 de pikten sonra 48. Saat oluyor. Yumurta aki kivamini beklicem görünce testi yaparım. Aksi gibi aksama dugun var

Canım yumurta akı gibi olan akıntı bende yumurta olgunlaşmaya başlayınca oldu çatlayacağı gün kesilmişti o akıntı. İki ay takip yaptım ikisinde de öyle oldu. Bildiğim kadarıyla çat olduğu an yumurta akı gibi olan akıntıdan anlaşılmıyor çünkü zaten ovülasyon dönemi boyunca yani yaklaşık 2 gün boyunca oluyo o akıntı. Bende çat olmadan önce kesildi yumurta akı gibi olan akıntı. Fırsatın varsa mutlaka bi doktora görün riske atma

Canım benim çift çizgiyi gördükten sonra 3. gün çatladı ve 18. günde. Üstelik ultrasonda çatladığını öğrendikten sonra eve geldim meraktan test yaptım ve yeni çatladığını için hala koyu çift çizgiydi. Benim akıntım çat olmadan önceki gün kesildi çat olduğunda akıntı filan hatırlamıyorum

Canim ben takvime not aliyordum o akintidan 14 gun sonra regl oluyordum. Ondan tereddutte kaldim. 20 testin icinde bazi cubuklardan saglikli sonuc almadim ayni anda yaptigim 2 testin 2sininde farkli oldugu sonuclar gordum. Eminimki stres kaynakli bir talihsizlik yasadim. Diyetten cok sıkıldim yaklasik 2-3 aydir sut urunu tuketmiyorum. Bu aya endekslemistim kendimi mayis son haftası olur dogum diyordum nasip kismet. yarina dr gidicem sirf meraktan.

N naznaz16 cnm nerelerdesin ya naptin niye yazmiyin bak merak ettim iyice seni?

canım internetim bitti geceden geceye eşimden girmeye uğraşıyorum bugün adetten temizlendim.2 gün geç geldiği için nasıl yumurta takibi yapacağım bilemiyorum bı arada alkalili su içmemize rağmen ph 6.idrar yolu enfeskiyonum antibiyotik alıyorum canım deneyeceğim ama beklemeyeceğim

Seninle aynı gidiyoruz bende yarın temizlenicem hayırlısıyla girmeye çalış yumurtlama ya yakın destek oluruz birbirimize

En azından için rahatlar catladimi catlamadimi stresi çok fena gerçekten. Benimde geçen ay testle takip ettim çatlama olduğu zaman akıntı çok azalmıştı ve yoğunlaşmıştı ertesi gün doktora gittim yumurta filan yok dedi.

Kaçinci gun gitmistin. Simdi bi yandan da şoyle dusunuyorum burdaki ozel hast. Muayene ücreti 80 tl eger yumurtlama olup bittiyse bosuna gitmis olucam diger ay mi gitsem diye düşünüyorum çata yakin offf gercekten stresli iş.

Bi yandan da benim oyle yogun bi akintim olmadi hafif islakliklar hissettim kasik agrim hala var mesela. En mantiklisi gidip baktırmak kizlar ben randevuyu alıyorum sabaha
Kasik agrisi da catlamaya isaret benim bu ayki denememde o bahsedilen akinti olmadi. Onceleri cok net hissederdm taharet zamani.fakat 4 5 aydir gelmiyor o yumurta aki kivami. Yoksa yumurtlamiyormuyum

17.gün sabahı yaptım silik çıktı t öğleden sonra doktora gittim ağrım var dedim sağda baktı temiz dedi yumurtalar çatlatacak yumurta varmı diye sordum yumurta yok dedi su an akintim çok azalmıştı ve yoğundu halbuki önceki gün aşırı islaklik hissediyordum çok geliyordu akışkan.

Ates olctunmu hic canim yumuta catlarken vucut isisi yarim derece yukselirmis. Ben takip etmistim.36.1 olan atesim 36.5 e cikmisti.yumurta bu artan ısi sayesinde catlarmis #AYSHEEEE
Benimde ateş çıkmıştı olcmedim ama hissettim yüzüm yanıyordu sanki

Canim ultrasyon goruntusu 11 hafta 1gunluk 3 hafta onceki goruntudede bebegin konumu ayniydi monitorda gormustum neyse iki hafta sonra ozelden ogrenirim inşallah hayirlisiyla bu arada senin doguma az kalmış Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Kızlar size bir sorun olacak bugün adetimin 15. günü ve korunmasız ilişkim oldu. Sizce riske mi attım kendimi. Ama benim yumurta 12. gün çatladı hissettim hem ağrıdan hem de akıntıdan ki tahminlerimde hiç yanılmadım. Ve kendimden emindim çünkü ağrım yoktu ve kuruydum. Sizce ihtimal var mı zaten istiyorum bebiş ama 12. gün çatladığı için pek de ümidim yok açıkçası.

Canim istiyorsan neden catladigini hissettigin gun denemedin merak ettim. Bidahaki ayami biraktin adet periyodun kac ?

Valla bilemedim normal de yumurta yoksa gebelik oluşmaz yumurtanın ömrü 24 saat deniliyor.Bende tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz diye diğer günlerde korunuyorum.
Bir yerde okumuştum yaşı 35 üstü olanlarda hormonlara bağlı olarak farklı günlerde yada birbirine yakın günlerde her iki yumurtaliktan da yumurta atilabiliyormus o sebeple ki yaşı ileri olanlarda çoğul gebelik olma şansı yüksek yazıyordu.
Yaş sorulmaz ama paylasabilirmisin yaşını tahmin yurutucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…