- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.281
Dun 11.gundu gebelik testide yaptim lh testide yaptim henuz tik yok :)
Evet cnm benim de eşim istemiyor ikna olmadı .aldigim bütün testleri kullandım gibi .adetiM yaz tatilinde yollardan dolayı erken oldu geçen aylar en az 3 gün kaldı aslında normalde 5 gün beklemem lazım ama 28 günden 25 e düştü şu bikaç ayda şimdi ağrılarım başladı adet olacak gibi .ben mucize bekliyorum inşallah mucizemiz olurÇok da koyu değil cnm ama normal galiba benim de adete 12gün kala aynı şeyi yaşadım korunmasız ilişki aynı durumdayız ne olacak bakalım ben sanmıyorum ama hayırlısı Allahtan
İnşallah cnm ama adet öncesi ağrım var suan .3 günüm var ama erken gelecek gibiHayırlı olsun cnm insAlalh sağlıcakla ogluna hamis kalırsın
Ayy inşallah mucize olur. Benim de adetim sıcaklardan galiba 25 güne düştü seninki gibi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim ol desin yeter ki.Evet cnm benim de eşim istemiyor ikna olmadı .aldigim bütün testleri kullandım gibi .adetiM yaz tatilinde yollardan dolayı erken oldu geçen aylar en az 3 gün kaldı aslında normalde 5 gün beklemem lazım ama 28 günden 25 e düştü şu bikaç ayda şimdi ağrılarım başladı adet olacak gibi .ben mucize bekliyorum inşallah mucizemiz olur
İnşallah cnm ama adet öncesi ağrım var suan .3 günüm var ama erken gelecek gibi
Adetin gecikince eczaneden gebelik testi alıp yaparsın cnm biraz sabredelim. Benim daha 10 gün falan var adetime benim de hiç ümidim yok ama yine de aklıma geldikçe heyecanlanıyorum ya tuttuysa diye.Amin cnm ....Bugün kopkoyu beyaz bir akıntı geldi ben adet olucam zannederken normalde şeffaf bişey gelirdi adetten önce .bütün testleri bitirdim gebelik olanları adete bikaç gün var .son durum bu .
Merhaba cnm bugün okullar açıldığı için telaş var herkes de ben de aynıyım yok yorucu geçti bir de çok sıcak tepemize güneş geçti. Sen nasılsın nasıl gidiyor.Kizlar merhabaa. Sessizsiniz herkes nasil diyetler nasil gidiyor dün nette gezerken bir bilgiye daha ulastim ülkenin birinde 740 kadinda arastirma yapilmis hergun 1 kase misir gevregi yiyen kadinlarin yemeyenlere gore yuzde 65 daha fazla erkek bebegi olmus. Her sabah sutsuz misir gevregi ve yesil cay diyetimize ekleyelimmi ne dersiniz
Inşallah ister canim Rabbim nasip etsin hayirli bir oglan. Bizdede ayni telas Rabbim kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin seneyi. Bende diyete devam canim. Cumaya randevu aldim dr a gidip bi muayene olayim bakim benim yumurta belirti vermedenmi catlamis yoksa kistemi donusmus aklima takilip duruyor.Merhaba cnm bugün okullar açıldığı için telaş var herkes de ben de aynıyım yok yorucu geçti bir de çok sıcak tepemize güneş geçti. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Ben de her gün mısır gevreğinden yiyorum çok severim ama içine süt konulduğu için yemiyorum süt ve süt ürünlerini yemeyi bıraktım 2 ya da 3 ay diyet uygulayım eşim de o zamana kadar ister herhalde 3. çocuğu.
Amiiinnn cümle cocuklarimizi inşallahhKızlar yeni eğitim ve öğretim yılı tüm çocuklarımız için hayırlı uğurlu olsun. Rabbim evlatlarımıza zihin açıklığı versin ve hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Başarılarıyla yüzlerimizi güldürsün hepsi inşallah.
Erkek bebek istiyorsanız klomen riskli çünkü aynı anda yada birkac gun arayla yumurta atılır sürekli diye biliyorum şöyle olabilir doktor takibinde yumurtlama olana kadar takip ederse doktorunuz şansınız artabilir diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun ınş.arkadaşlar lütfen banada yardımcı olun. ben adetin 5. günü klomen kullanmaya başladım . hayırlısı ama ben istedim biran önce olsun diye çünkü çok geç kaldım. bu seferde kafam allak bullak içmesemmiydi acaba klomenin + ları _ leri nedir?bilgisi olan varmı?
Amin amin cumlemizin ınş.benimde büyük kızım okullu oldu çok şükürKızlar yeni eğitim ve öğretim yılı tüm çocuklarımız için hayırlı uğurlu olsun. Rabbim evlatlarımıza zihin açıklığı versin ve hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Başarılarıyla yüzlerimizi güldürsün hepsi inşallah.
Mısır gevregi dediğimiz şu nestle musli var onlardan mi yoksa mısır patlagimiKizlar merhabaa. Sessizsiniz herkes nasil diyetler nasil gidiyor dün nette gezerken bir bilgiye daha ulastim ülkenin birinde 740 kadinda arastirma yapilmis hergun 1 kase misir gevregi yiyen kadinlarin yemeyenlere gore yuzde 65 daha fazla erkek bebegi olmus. Her sabah sutsuz misir gevregi ve yesil cay diyetimize ekleyelimmi ne dersiniz
daha hamile kalışın dün gibi canım ya çok sevindim inşallah değişmezBugünü gösteren Rabbime 1000 lercw kez şükürler olsunnnnnnn
Musli degil canim misir gevregi yaziyor paketin üstunde. Süte karistirilip yeniyor ama sade yicez :)Mısır gevregi dediğimiz şu nestle musli var onlardan mi yoksa mısır patlagimi
Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah canim Rabbim sayılarımızı artirsinBugünü gösteren Rabbime 1000 lercw kez şükürler olsunnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?