- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.261
Hayırlısı neyse o olsun cnm. Dediğin gibi 4. çocuğa eşimi ikna edemem ben de istemem. Nasip kısmet işi nasibimizde ne varsa o olur zaten. Rabbim senin de gönlündekini nasip etsin inşallah. Senden de güzel haberler duyarız inşallah.Canim inşaallah hamile degildirsin esini ikna edip yontemleri deneyerek oglusuna hamile kalirsin inşallah cunku senin es 3. yu bile istemiyo 4.yu hic yaptirmaz burda okadar yontem duyup hic birini uygulayamamakta kotu oluyo insallah en kisa zamanda esin ikna olup planli hamile kalirsin gerci rabbimin istediginden oteye yol yok bende bi cok yontem duyup hic birini uygulayamadim
Ben de baktım geçen sene 6 çıkmış. O dönemde ph yüksek şu içiyordum yine de 6 çıkmış.Kızlar siz söyleyince baktım. BeniM pH hep 7 çıkmış
Bacım yorma kendini dikkat et kendine. Yakın olsaydık destek olurduk yardım ederdik birbirimize ne güzel olurdu.Canım görmeden yorum yapamam .dört gözle bekliyorum güzel haberini ....Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Evet canım az kalmış .Ama benim işler çokkkkkk
Daha kışlıkların çoğu kalmış .Çantamız hazır değil .Hastanede seçiminde çok kararsızım .Doktorum çok iyi ana hastane hiçççç iyi değil .Sancılarım var sabaha kadar yatamıyorum .Üfffff çok karışık kafam okul başladı .Hazırlıkları daha var .Herşey üst üste geliyor .Kış geliyor evin halıları temizliği perişan oldum .
Annem burda değil Kayınvalidem hasta
Hamdolsun ama ne yapacağımı hiçççç bilmiyorum .Gece oturarak yatıyorum .
Aynen oyleBacım yorma kendini dikkat et kendine. Yakın olsaydık destek olurduk yardım ederdik birbirimize ne güzel olurdu.
Canim Esler hep oyle ben de bu yontemi denerken.Esime erkek bebek falan demedim tabi..desem sacmalama derdi . Iste dedim dr. Catladiktan sonra daha yuksek ihtimal diyor. Ovalasyon takibi yaptigimi bile son gun ogrendi. Dedim denemek istedim ne gun catliyor yumurtam onun icin yaptim dedim.bnm tekst birden acilinca aradim gec kalma gel tumurtladim nerden biliyorsun diyince soylemek zorunda kaldm.kahveyi bile iciremedim dusun yani.Slm olsun herkese. Doktordan randevu alamadim cok doluymuş. erkek doktorada eşim izin vermedi ben bu ay ovulasyon olmadigini dusunuyorum kist oldu kesin. Cok gerginim esimlede tartistik sacmaliyosun diyor adetin 2. Gunu randevu alicam benden bu ay gitti. Hala kuruyum hevesim de umudumda gitti. Sacmaliyomuşum
Sağol canımAllah yardimcin olsun canim. Islerini kolaylastirsin insallah. Sakın agir is yapma haliydi temizlikti kadin tut
Biliyorum Canım arkadaşim ahhhhh keşke nerde bizde o şans .Bacım yorma kendini dikkat et kendine. Yakın olsaydık destek olurduk yardım ederdik birbirimize ne güzel olurdu.
Bir de onu kafana takıp etkilenme .Adeti bazen geçiktirebilir bazen erken olabilir .Adet döneminde atarsın inşallah .Herşeyin Hayırlısı düşün Demek bu ay sana kısmet değilmiş .Eşini de hiç takma benim neler neler dedi umrumda değildi .onlar anlamaz zaten ne desen boş kayde dahi alma .Bol bol dua et .Catlamayan yumurta vakasında adet zamani nasil oluyor kizlar biliyormusunuz yani normal adet zamaninda olunuyormu
İnsallah canim Allah razi olsun. Adet dönemimde kontrole gidicem nasip kismet herseyBir de onu kafana takıp etkilenme .Adeti bazen geçiktirebilir bazen erken olabilir .Adet döneminde atarsın inşallah .Herşeyin Hayırlısı düşün Demek bu ay sana kısmet değilmiş .Eşini de hiç takma benim neler neler dedi umrumda değildi .onlar anlamaz zaten ne desen boş kayde dahi alma .Bol bol dua et .
Adette gecikme yapabilir benceCatlamayan yumurta vakasında adet zamani nasil oluyor kizlar biliyormusunuz yani normal adet zamaninda olunuyormu
Gönüller bir olsun cnm arkadaşım. Biz bizi biliriz. Mesafelerde olsa dualarda buluşuruz.Biliyorum Canım arkadaşim ahhhhh keşke nerde bizde o şans .
Canim son aydasin perde felan takma yukarılara uzanma dogduktan sonra uyudukca yaparsin yavas yavas bende temizlik yapcam diye az kaldi dusuk yapiyodumSağol canım
Kadınım var ama benim işler çok Canım
Inşallah canim senden de tez zamanda duyariz bebis haberiHayırlısı neyse o olsun cnm. Dediğin gibi 4. çocuğa eşimi ikna edemem ben de istemem. Nasip kısmet işi nasibimizde ne varsa o olur zaten. Rabbim senin de gönlündekini nasip etsin inşallah. Senden de güzel haberler duyarız inşallah.
Çok da koyu değil cnm ama normal galiba benim de adete 12gün kala aynı şeyi yaşadım korunmasız ilişki aynı durumdayız ne olacak bakalım ben sanmıyorum ama hayırlısı AllahtanOvulasyon testinde 13 .gün yumurtlama oldu ben 16.gün ilişki gibi bişey oldu tek seferlik hamile olacağımı zannetmiyorum 26 günde adet oluyorum yani adete 11 gün kala ve 7 gün geçti şüpheli ilişkiden 4 günüm kaldı bata ovulasyon testi bi kaç kere dir hızlı şekilde koyulasiyor bugün öyle koyu çıktı ki gebelik testi aldım negatif adete 4 gün kala ve 7 günlük ilişki den bu koyuluk çıkması normal mi ?en alttaki test koyuydu kuruyunca farklı görünüyor .bu şekilde normal mi çıkması .
Cnm Rabbim gönlünce versin insAllahh Rabbim ol desin gerisi boşcanım internetim bitti geceden geceye eşimden girmeye uğraşıyorum bugün adetten temizlendim.2 gün geç geldiği için nasıl yumurta takibi yapacağım bilemiyorum bı arada alkalili su içmemize rağmen ph 6.idrar yolu enfeskiyonum antibiyotik alıyorum canım deneyeceğim ama beklemeyeceğim
Hayırlı olsun cnm insAlalh sağlıcakla ogluna hamis kalırsınOvulasyon testinde 13 .gün yumurtlama oldu ben 16.gün ilişki gibi bişey oldu tek seferlik hamile olacağımı zannetmiyorum 26 günde adet oluyorum yani adete 11 gün kala ve 7 gün geçti şüpheli ilişkiden 4 günüm kaldı bata ovulasyon testi bi kaç kere dir hızlı şekilde koyulasiyor bugün öyle koyu çıktı ki gebelik testi aldım negatif adete 4 gün kala ve 7 günlük ilişki den bu koyuluk çıkması normal mi ?en alttaki test koyuydu kuruyunca farklı görünüyor .bu şekilde normal mi çıkması .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?