- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.241
Bence olmaz canim 3 gun var aradaKızlar size bir sorun olacak bugün adetimin 15. günü ve korunmasız ilişkim oldu. Sizce riske mi attım kendimi. Ama benim yumurta 12. gün çatladı hissettim hem ağrıdan hem de akıntıdan ki tahminlerimde hiç yanılmadım. Ve kendimden emindim çünkü ağrım yoktu ve kuruydum. Sizce ihtimal var mı zaten istiyorum bebiş ama 12. gün çatladığı için pek de ümidim yok açıkçası.
Canim ben takvime not aliyordum o akintidan 14 gun sonra regl oluyordum. Ondan tereddutte kaldim. 20 testin icinde bazi cubuklardan saglikli sonuc almadim ayni anda yaptigim 2 testin 2sininde farkli oldugu sonuclar gordum. Eminimki stres kaynakli bir talihsizlik yasadim. Diyetten cok sıkıldim yaklasik 2-3 aydir sut urunu tuketmiyorum. Bu aya endekslemistim kendimi mayis son haftası olur dogum diyordum nasip kismet. yarina dr gidicem sirf meraktan.
P Prensesininbircikannesi canım senin idrar tahlili sonucun varmı bakabilirmisin ph kaç yazıyor bende yaklasik 1bucuk ay önce idrar tahlili yapmıştım ph 6.5 cikmisti
Valla bilemedimnormal de yumurta yoksa gebelik oluşmaz yumurtanın ömrü 24 saat deniliyor.Bende tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz diye diğer günlerde korunuyorum.
Bir yerde okumuştum yaşı 35 üstü olanlarda hormonlara bağlı olarak farklı günlerde yada birbirine yakın günlerde her iki yumurtaliktan da yumurta atilabiliyormus o sebeple ki yaşı ileri olanlarda çoğul gebelik olma şansı yüksek yazıyordu.
Yaş sorulmaz ama paylasabilirmisin yaşını tahmin yurutucem
Kızlar size bir sorun olacak bugün adetimin 15. günü ve korunmasız ilişkim oldu. Sizce riske mi attım kendimi. Ama benim yumurta 12. gün çatladı hissettim hem ağrıdan hem de akıntıdan ki tahminlerimde hiç yanılmadım. Ve kendimden emindim çünkü ağrım yoktu ve kuruydum. Sizce ihtimal var mı zaten istiyorum bebiş ama 12. gün çatladığı için pek de ümidim yok açıkçası.
Eşim istemiyor o yüzden çok güzel korunuyor. Ama bir kazadır oldu işte.Canim istiyorsan neden catladigini hissettigin gun denemedin merak ettim. Bidahaki ayami biraktin adet periyodun kac ?
28 yaşındayım ama dediğin gibi ben de sanmıyorum çatlayan yumurtanın ömrü 24saat. Teşekkür ederim cevapların için.Valla bilemedimnormal de yumurta yoksa gebelik oluşmaz yumurtanın ömrü 24 saat deniliyor.Bende tahmin ediyorum ama ne olur ne olmaz diye diğer günlerde korunuyorum.
Bir yerde okumuştum yaşı 35 üstü olanlarda hormonlara bağlı olarak farklı günlerde yada birbirine yakın günlerde her iki yumurtaliktan da yumurta atilabiliyormus o sebeple ki yaşı ileri olanlarda çoğul gebelik olma şansı yüksek yazıyordu.
Yaş sorulmaz ama paylasabilirmisin yaşını tahmin yurutucem
Ben de sanmıyorumBence olmaz canim 3 gun var arada
Eşim tamamdır yapalım dediği zaman ben de ovülasyon testi ile takip etmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse. Hiç istemiyordu biraz biraz ikna eder gibiyim ama yine de korkuları var. Evet dediğin gibi vücudumu iyi tanıyorum yumurtanın çatladığı zamanı not edip üstüne 14 gün ekleyip adet olacağım tarihi net biliyorum. Hiç şaşırmadım bu zamana kadar. O yüzden 12. gün çatladığından eminim.12. gün çatladığından emin misin canım? Eğer tahmin ettiğin gibiyse ya istediğin sonucu alırsın ya da bir dahaki ay tekrar denersin ama vücudun seni yanılttıysa riske atmış olursun. Bence bu ay tutmazsa ovülasyon testleriyle emin ol ne olur ne olmaz. Çünkü bazen psikolojik olarak bile ağrı hissedebiliyoruz. Gerçi sen vücudunu iyi tanıyorsun ama gene de garantiye al kendini
Bu durumda asidik görünüyor canım ama enfeksiyon varsa dediğin gibi ona bağlı ph in düşmüştür. Normali 7 ile 7.5 arası olmalı yazıyordu internetteTahlillerime baktım az önce canım gebeliği öğrendikten sonra rutin kan idrar tahlilleri yapmıştık idrar pH 5.5 yazıyor. Ben pek anlamıyorum ideali hangi aralık? Bir de benim o tahlilimde hafif enfeksiyon görünüyordu
Yaşına gore de her iki yumurtaliktan yumurta atılma ihtimali çok düşük olduğu için bende tahminimce gebelik olmaz diyorum tabiki hicbirsey kesin değil rabbim ol derse olur birşeyler sadece sebep oluyor28 yaşındayım ama dediğin gibi ben de sanmıyorum çatlayan yumurtanın ömrü 24saat. Teşekkür ederim cevapların için.
Amin cnm çok saol inşallah Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin. Allah razı olsun. Bencede olmaz gebelik hayırlısı neyse o olsun inşallah. Zaten adet tarihimi tahmin ediyorum 1 gün bile gecikme olursa anlarım.Yaşına gore de her iki yumurtaliktan yumurta atılma ihtimali çok düşük olduğu için bende tahminimce gebelik olmaz diyorum tabiki hicbirsey kesin değil rabbim ol derse olur birşeyler sadece sebep oluyor
Rabbim gonlundekini nasip etsin ınş en kısa zamanda esinde ister
Canim inşaallah hamile degildirsin esini ikna edip yontemleri deneyerek oglusuna hamile kalirsin inşallah cunku senin es 3. yu bile istemiyo 4.yu hic yaptirmaz burda okadar yontem duyup hic birini uygulayamamakta kotu oluyo insallah en kisa zamanda esin ikna olup planli hamile kalirsin gerci rabbimin istediginden oteye yol yok bende bi cok yontem duyup hic birini uygulayamadimAmin cnm çok saol inşallah Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin. Allah razı olsun. Bencede olmaz gebelik hayırlısı neyse o olsun inşallah. Zaten adet tarihimi tahmin ediyorum 1 gün bile gecikme olursa anlarım.
Canım görmeden yorum yapamam .dört gözle bekliyorum güzel haberini ....Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahCanim ultrasyon goruntusu 11 hafta 1gunluk 3 hafta onceki goruntudede bebegin konumu ayniydi monitorda gormustum neyse iki hafta sonra ozelden ogrenirim inşallah hayirlisiyla bu arada senin doguma az kalmış Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Allah yardimcin olsun canim. Islerini kolaylastirsin insallah. Sakın agir is yapma haliydi temizlikti kadin tutCanım görmeden yorum yapamam .dört gözle bekliyorum güzel haberini ....Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Evet canım az kalmış .Ama benim işler çokkkkkk
Daha kışlıkların çoğu kalmış .Çantamız hazır değil .Hastanede seçiminde çok kararsızım .Doktorum çok iyi ana hastane hiçççç iyi değil .Sancılarım var sabaha kadar yatamıyorum .Üfffff çok karışık kafam okul başladı .Hazırlıkları daha var .Herşey üst üste geliyor .Kış geliyor evin halıları temizliği perişan oldum .
Annem burda değil Kayınvalidem hasta
Hamdolsun ama ne yapacağımı hiçççç bilmiyorum .Gece oturarak yatıyorum .
Bnm de 6.5du canim gebelikten hmm önce. Inşallah prenses tutunmustir bende teyzeleri.ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebek icin 7den yüksek diyorlarBu durumda asidik görünüyor canım ama enfeksiyon varsa dediğin gibi ona bağlı ph in düşmüştür. Normali 7 ile 7.5 arası olmalı yazıyordu internette
Rabbim yardimcim olsun canım sabırlar versin az kaldı inşallah hayirlisiylaCanım görmeden yorum yapamam .dört gözle bekliyorum güzel haberini ....Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Evet canım az kalmış .Ama benim işler çokkkkkk
Daha kışlıkların çoğu kalmış .Çantamız hazır değil .Hastanede seçiminde çok kararsızım .Doktorum çok iyi ana hastane hiçççç iyi değil .Sancılarım var sabaha kadar yatamıyorum .Üfffff çok karışık kafam okul başladı .Hazırlıkları daha var .Herşey üst üste geliyor .Kış geliyor evin halıları temizliği perişan oldum .
Annem burda değil Kayınvalidem hasta
Hamdolsun ama ne yapacağımı hiçççç bilmiyorum .Gece oturarak yatıyorum .
A.s canım sabırlı ol gerçekten sabır işi bu diyetti takipti eşi ayarla filan vs..Rabbim kolaylık versin hepimize ınş.vardır bunda da bir hayır.Slm olsun herkese. Doktordan randevu alamadim cok doluymuş. erkek doktorada eşim izin vermedi ben bu ay ovulasyon olmadigini dusunuyorum kist oldu kesin. Cok gerginim esimlede tartistik sacmaliyosun diyor adetin 2. Gunu randevu alicam benden bu ay gitti. Hala kuruyum hevesim de umudumda gitti. Sacmaliyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?