Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence olmaz canim 3 gun var arada

Fırsatın varsa doktora görünmen en garantisi olur canım hayırlısı olsun stres yapma yoksa yumurtan çatlamadan kiste dönüşür bir de onunla uğraşırsın. Diyeti en fazla 3 ay öneriyorlar canım fazlası vücut için zararlı depolar boşalıyor çünkü. Doktora gittikten sonra bilgilendir bizi inşallah çatlamıştır planladığın gibi bu ay oğluşuna gebe kalırsın inşallah

P Prensesininbircikannesi canım senin idrar tahlili sonucun varmı bakabilirmisin ph kaç yazıyor bende yaklasik 1bucuk ay önce idrar tahlili yapmıştım ph 6.5 cikmisti

Tahlillerime baktım az önce canım gebeliği öğrendikten sonra rutin kan idrar tahlilleri yapmıştık idrar pH 5.5 yazıyor. Ben pek anlamıyorum ideali hangi aralık? Bir de benim o tahlilimde hafif enfeksiyon görünüyordu

Canım doktor yumurta yok diyorsa çatlamış anlamına geliyor ama ne Zaman çatladığı bilinmez belki 10 dk önce belki 2 gün önce. Çünkü yumurta çatladığı Zaman bölünüyor ve artık ultrasonda görünmüyor bu yumurtanın ömrünün bittiği anlamına gelmiyor. Dediğim gibi ya hemen çatlamıştır ya da bir kaç gün öncesi. Ben ultrason takibi yaptırdığımda 3.gün doktor sabah yumurtayı gördü büyük ve olgundu, aynı gün öğleden sonra Ağrım bitikten sonra gittiğimde yumurta yok görünmüyor çatlamış dedi.

12. gün çatladığından emin misin canım? Eğer tahmin ettiğin gibiyse ya istediğin sonucu alırsın ya da bir dahaki ay tekrar denersin ama vücudun seni yanılttıysa riske atmış olursun. Bence bu ay tutmazsa ovülasyon testleriyle emin ol ne olur ne olmaz. Çünkü bazen psikolojik olarak bile ağrı hissedebiliyoruz. Gerçi sen vücudunu iyi tanıyorsun ama gene de garantiye al kendini

28 yaşındayım ama dediğin gibi ben de sanmıyorum çatlayan yumurtanın ömrü 24saat. Teşekkür ederim cevapların için.

Eşim tamamdır yapalım dediği zaman ben de ovülasyon testi ile takip etmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse. Hiç istemiyordu biraz biraz ikna eder gibiyim ama yine de korkuları var. Evet dediğin gibi vücudumu iyi tanıyorum yumurtanın çatladığı zamanı not edip üstüne 14 gün ekleyip adet olacağım tarihi net biliyorum. Hiç şaşırmadım bu zamana kadar. O yüzden 12. gün çatladığından eminim.

Bu durumda asidik görünüyor canım ama enfeksiyon varsa dediğin gibi ona bağlı ph in düşmüştür. Normali 7 ile 7.5 arası olmalı yazıyordu internette

Son düzenleme:
28 yaşındayım ama dediğin gibi ben de sanmıyorum çatlayan yumurtanın ömrü 24saat. Teşekkür ederim cevapların için.
Yaşına gore de her iki yumurtaliktan yumurta atılma ihtimali çok düşük olduğu için bende tahminimce gebelik olmaz diyorum tabiki hicbirsey kesin değil rabbim ol derse olur birşeyler sadece sebep oluyor
Rabbim gonlundekini nasip etsin ınş en kısa zamanda esinde ister

Amin cnm çok saol inşallah Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin. Allah razı olsun. Bencede olmaz gebelik hayırlısı neyse o olsun inşallah. Zaten adet tarihimi tahmin ediyorum 1 gün bile gecikme olursa anlarım.

Canim inşaallah hamile degildirsin esini ikna edip yontemleri deneyerek oglusuna hamile kalirsin inşallah cunku senin es 3. yu bile istemiyo 4.yu hic yaptirmaz burda okadar yontem duyup hic birini uygulayamamakta kotu oluyo insallah en kisa zamanda esin ikna olup planli hamile kalirsin gerci rabbimin istediginden oteye yol yok bende bi cok yontem duyup hic birini uygulayamadim

Canım görmeden yorum yapamam .dört gözle bekliyorum güzel haberini ....Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Evet canım az kalmış .Ama benim işler çokkkkkk
Daha kışlıkların çoğu kalmış .Çantamız hazır değil .Hastanede seçiminde çok kararsızım .Doktorum çok iyi ana hastane hiçççç iyi değil .Sancılarım var sabaha kadar yatamıyorum .Üfffff çok karışık kafam okul başladı .Hazırlıkları daha var .Herşey üst üste geliyor .Kış geliyor evin halıları temizliği perişan oldum .
Annem burda değil Kayınvalidem hasta
Hamdolsun ama ne yapacağımı hiçççç bilmiyorum .Gece oturarak yatıyorum .

Slm olsun herkese. Doktordan randevu alamadim cok doluymuş. erkek doktorada eşim izin vermedi ben bu ay ovulasyon olmadigini dusunuyorum kist oldu kesin. Cok gerginim esimlede tartistik sacmaliyosun diyor adetin 2. Gunu randevu alicam benden bu ay gitti. Hala kuruyum hevesim de umudumda gitti. Sacmaliyomuşum

Allah yardimcin olsun canim. Islerini kolaylastirsin insallah. Sakın agir is yapma haliydi temizlikti kadin tut

Bu durumda asidik görünüyor canım ama enfeksiyon varsa dediğin gibi ona bağlı ph in düşmüştür. Normali 7 ile 7.5 arası olmalı yazıyordu internette
Bnm de 6.5du canim gebelikten hmm önce. Inşallah prenses tutunmustir bende teyzeleri.ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebek icin 7den yüksek diyorlar

Rabbim yardimcim olsun canım sabırlar versin az kaldı inşallah hayirlisiyla

A.s canım sabırlı ol gerçekten sabır işi bu diyetti takipti eşi ayarla filan vs..Rabbim kolaylık versin hepimize ınş.vardır bunda da bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…