- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.301
Canim şimdi soru yagmuru başliyor hazir ol :)Kızlar merhabaaaaa
Bugün hastanede randevum vardı
Ense kalınlığı ölçümü yapıldı
Çok şükür bi sıkıntı yokmuş
Normal dedi doktor 1,6 çıktı
Kan aldılar 2 hafta sonra sonucu alacağım inşşş
Veeeeeeeee doktor erkeğe benzioo dediii
İnşallah sağ salim alırım oğluşumu kucağıma
Allahım oğlum kelimesi bile ne hoş ve tuhaf gelior bana
Kızlar inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırımm
Öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
Gözünüz aydın canım sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin rabbim.Kızlar merhabaaaaa
Amiiinnn inşallah cnm. Rabbim bize de tattırsın o duyguyu inşallah.Inşallah ister canim Rabbim nasip etsin hayirli bir oglan. Bizdede ayni telas Rabbim kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin seneyi. Bende diyete devam canim. Cumaya randevu aldim dr a gidip bi muayene olayim bakim benim yumurta belirti vermedenmi catlamis yoksa kistemi donusmus aklima takilip duruyor.
Çok güzel haber yaa senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı da tüm isteyen arkadaşlara olsun inşallah. Neler yaptığını bize anlat o zaman.Kızlar merhabaaaaa
İlk soru da benden oldu..Canim şimdi soru yagmuru başliyor hazir ol :)
Diyet yaptinmi
Nezaman hamile kaldin
Adetlerin düzenlimiydi
Düzenliyse kac gün arayla oluyordun
Sagdanmi soldanmi oldu bebiş.
Allah razi olsun canim inşallahAmiiinnn inşallah cnm. Rabbim bize de tattırsın o duyguyu inşallah.
Sen ihmal etme git doktora bir dahaki ovülasyon da aklında soru işareti kalmasın. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Cnm bi yerde okudum yüzde yüz elma suyuna kâtip yemisler oylee yapabiliriz sagolasin.Musli degil canim misir gevregi yaziyor paketin üstunde. Süte karistirilip yeniyor ama sade yicez :)
Sende sagol canim Rabbim bunlari vesile eylesin ogullarimiza inşaEllahhCnm bi yerde okudum yüzde yüz elma suyuna kâtip yemisler oylee yapabiliriz sagolasin.
Aminn cnm insAllah.Sende sagol canim Rabbim bunlari vesile eylesin ogullarimiza inşaEllahh
Hadi yaa nasip canim üstüne görme diye bisey var akintin azsa şuphelen sen yinedeMrb kizlar benimde bugun kizim okula basladi 3 gundur hazirlik telasi zaten bebis haberlerine cok sevindim Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.bende ayin 5 inde cat olmustum sizlerlede paylasmistim. Bugun okuldan geldim aksam namazi gec kalmasin bir abdest alayim derken ne goreyim daha gunum bile gelmeden regl oldum galiba
Üzülme cnm sende bizle ekim kervanına katil insAllah en kisa zamanda oluruz hamis oğlumuza.Mrb kizlar benimde bugun kizim okula basladi 3 gundur hazirlik telasi zaten bebis haberlerine cok sevindim Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.bende ayin 5 inde cat olmustum sizlerlede paylasmistim. Bugun okuldan geldim aksam namazi gec kalmasin bir abdest alayim derken ne goreyim daha gunum bile gelmeden regl oldum galiba
Bende o ani dusununce stres yapiyorum simdidenDua edin bizede benimde denemeye az kaldi kizlar ay çok heyecanlıyım sanki ya içimdeki his sizleri duyduk sıra benimde olcakmis gbi geliyo Rabbim hepimize isteyen herkese taddirsin bu duygu insAllah hep hayalim o masada Dr erkek demesi ay hayali bile hos
Ewet ya aynen nasıl giderim o gün Dr ye sankim kalbim dururBende o ani dusununce stres yapiyorum simdiden
Çati tutturmuşsun ama akintin varmiydi o gunMrb kizlar benimde bugun kizim okula basladi 3 gundur hazirlik telasi zaten bebis haberlerine cok sevindim Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.bende ayin 5 inde cat olmustum sizlerlede paylasmistim. Bugun okuldan geldim aksam namazi gec kalmasin bir abdest alayim derken ne goreyim daha gunum bile gelmeden regl oldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?