Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim şimdi soru yagmuru başliyor hazir ol :)
Diyet yaptinmi
Nezaman hamile kaldin
Adetlerin düzenlimiydi
Düzenliyse kac gün arayla oluyordun
Sagdanmi soldanmi oldu bebiş.

Gözünüz aydın canım sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin rabbim.

Amiiinnn inşallah cnm. Rabbim bize de tattırsın o duyguyu inşallah.
Sen ihmal etme git doktora bir dahaki ovülasyon da aklında soru işareti kalmasın. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

Çok güzel haber yaa senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı da tüm isteyen arkadaşlara olsun inşallah. Neler yaptığını bize anlat o zaman.

Mrb kizlar benimde bugun kizim okula basladi 3 gundur hazirlik telasi zaten bebis haberlerine cok sevindim Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.bende ayin 5 inde cat olmustum sizlerlede paylasmistim. Bugun okuldan geldim aksam namazi gec kalmasin bir abdest alayim derken ne goreyim daha gunum bile gelmeden regl oldum galiba

Hadi yaa nasip canim üstüne görme diye bisey var akintin azsa şuphelen sen yinede

Üzülme cnm sende bizle ekim kervanına katil insAllah en kisa zamanda oluruz hamis oğlumuza.

Bende o ani dusununce stres yapiyorum simdiden

Çati tutturmuşsun ama akintin varmiydi o gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…