- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.341
Ay maşallah hayirli olsun canim coook sevindim 29 eylulde de ben gitcem devlet hastanesine inşallah bende ogrenirimKızlar merhabaaaaa
Bugün hastanede randevum vardı
Ense kalınlığı ölçümü yapıldı
Çok şükür bi sıkıntı yokmuş
Normal dedi doktor 1,6 çıktı
Kan aldılar 2 hafta sonra sonucu alacağım inşşş
Veeeeeeeee doktor erkeğe benzioo dediii
İnşallah sağ salim alırım oğluşumu kucağıma
Allahım oğlum kelimesi bile ne hoş ve tuhaf gelior bana
Kızlar inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırımm
Öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
Senin cin takviminde ne cikiyorsu cnm otomatik hesaplama daİnşallah canım, Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı erkek evlatları nasip etsin inşallahh
Mantıklı dediğinKizlar kafama takilan bisey var. Tursu öneriliyor ya bizim diyette. Turşu sirkeyle yapiliyor dogal olarak sirkede en asidikler arasinda yani cok severim aslinda ama diger yandan sirke tüketmiş olmuyormuyuz
Bence de asidik olmuş oluyor o zaman. Ben de çok severim ama yine de çok sık tüketmiyorum. Ayrıca yıllardır tuzlu yemek yerim ph yüksek şu içiyorum ve kahvaltı da yapmam o yüzden peynir ve yumurta yok hayatımda tavuk da sevmem bu diyete yıllardır farkında olmadan uymama rağmen yine de tahlilimde ph 6 çıkmış anlamıyorum.Kizlar kafama takilan bisey var. Tursu öneriliyor ya bizim diyette. Turşu sirkeyle yapiliyor dogal olarak sirkede en asidikler arasinda yani cok severim aslinda ama diger yandan sirke tüketmiş olmuyormuyuz
Bence de asidik olmuş oluyor o zaman. Ben de çok severim ama yine de çok sık tüketmiyorum. Ayrıca yıllardır tuzlu yemek yerim ph yüksek şu içiyorum ve kahvaltı da yapmam o yüzden peynir ve yumurta yok hayatımda tavuk da sevmem bu diyete yıllardır farkında olmadan uymama rağmen yine de tahlilimde ph 6 çıkmış anlamıyorum.
Senin cin takviminde ne cikiyorsu cnm otomatik hesaplama da
Sirke sabahlari vücuda Asidik yapıyormus aksamlari tursu yiyebilirsiniz yaziyodu bi yerde cnmKizlar kafama takilan bisey var. Tursu öneriliyor ya bizim diyette. Turşu sirkeyle yapiliyor dogal olarak sirkede en asidikler arasinda yani cok severim aslinda ama diger yandan sirke tüketmiş olmuyormuyuz
İnşallah seninde hayırlı haberini alırızAy maşallah hayirli olsun canim coook sevindim 29 eylulde de ben gitcem devlet hastanesine inşallah bende ogrenirim
Bugün corbama karabiber acı biber zerdacaal hepsini karıştırdım tabağıma ay ay Emeklerimiz boş çıkmaz inşallah.Karbonatli su icin bence. Phsi yuksek yiyecekler var. Ispanagin phsi10 muş ben salatasini yapiyorum cigden limon sıkıyorum tuz guzel oluyor. Kirmizi biber karpuz nane kekik brokoli cig sarmisak kimyon zencefil zerdecal bunlarin phsi cok yüksek
Cnm Peynir de yeme lütfen inan 3 aydır bir dilim belki anca yenisimdir. Oda annemlerde dikkat çekmesini diye yedim oben peynir kahvaltı da tüketiyorum yoğurt ayran pek yemiyorum süt içmiyorum hazır su içiyoruz ph yüksek bende de ph6 çıktı.rahimin alkali olması önemli bence
Cnm Peynir de yeme lütfen inan 3 aydır bir dilim belki anca yenisimdir. Oda annemlerde dikkat çekmesini diye yedim oben peynir kahvaltı da tüketiyorum yoğurt ayran pek yemiyorum süt içmiyorum hazır su içiyoruz ph yüksek bende de ph6 çıktı.rahimin alkali olması önemli bence
Ha ha o bendede oluyor ayrani cok seven biri olarak artik icmemem dikkat cekiyor zorlada olsa 1-2 yudum iciyorum. Canim misir gevregide olsun kahvaltindaCnm Peynir de yeme lütfen inan 3 aydır bir dilim belki anca yenisimdir. Oda annemlerde dikkat çekmesini diye yedim o
Bence de önemli onu da fitiller yapıyor alkali onları kullanmak lazımben peynir kahvaltı da tüketiyorum yoğurt ayran pek yemiyorum süt içmiyorum hazır su içiyoruz ph yüksek bende de ph6 çıktı.rahimin alkali olması önemli bence
Cnm Peynir de yeme lütfen inan 3 aydır bir dilim belki anca yenisimdir. Oda annemlerde dikkat çekmesini diye yedim o
bu gece son fitil canım denemeye de birşey kalmadı gibi 27 yumurtlama gibi duruyor şuan akıntım falan yok bir kaç güne teste de başlarım artık gerisi Allaha kaldıBence de önemli onu da fitiller yapıyor alkali onları kullanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?