Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar adetim 15.in de bitti dün sol kasıkta hafif ağrı hissettim gece de lavobaya kalktığımda peçeteye bir miktar kab geldi şaşırdım bir kaç kez daha sildim devam etti şuan gene birşey yok
Adetin kacinda başladı 16.gün oldumu bence senin yum günün geldimiki acaba ondan olabilirmi kanama? Ay bugun bi Dr yemi gitsenki

Kızlar adetim 15.in de bitti dün sol kasıkta hafif ağrı hissettim gece de lavobaya kalktığımda peçeteye bir miktar kab geldi şaşırdım bir kaç kez daha sildim devam etti şuan gene birşey yok
Yumurtlama kanaması olabilir test yapsaydın hemen. Bir dönem benim de oluyordu ovülasyon döneminde ama şimdi geçti.

Adetin kacinda başladı 16.gün oldumu bence senin yum günün geldimiki acaba ondan olabilirmi kanama? Ay bugun bi Dr yemi gitsenki

bende öyle düşündüm sabah test yaptım ikinci çizgi yok gibi silikti 11
İnde başladı 15 i bitti 4 gün sonra o kan geldi şuanda birşey yok.

Yumurtlama kanaması olabilir test yapsaydın hemen. Bir dönem benim de oluyordu ovülasyon döneminde ama şimdi geçti.
yaptım ama çizgi silikti bende değerlendirmedim artık her gün test yapayım bakalım nasip

Slm kızlar
Nasılsınsınız?deniyecekler var bu ay
Hadi kolay gelsin
Rabbim hepinize nasip etsin
Geçmişi okumadım .
Epey sayfa var .Kendimden aciz oldum vallahi son haftalara girdik .37 ye kadar Doğum olur dedi doktor .Bakalım ama ben daha ileri düşünüyorum .inşallah bir aksilik olmaz .

Vay canım arkadaşım nerelerdesin? Özledik sohbetini. Hadi inşallah Allahın izniyle al kucağına oğlunu. Bize de bol bol dua et. Sen dinlen bacım sen iyi ol da arada yazarsın bize. İyiyim desen yeter.

Amin canim olmaz inşallah aksilik. güzel güzel acisiz sizisiz huzurla bebegini kucagina almayi nasip etsin Allah. Bence 37 cok erken 38 den gün almadan yaptirma ameliyatini. Bol bol süt iç guzel beslen ceviz ye meyve herseyden ye

Amin canim olmaz inşallah aksilik. güzel güzel acisiz sizisiz huzurla bebegini kucagina almayi nasip etsin Allah. Bence 37 cok erken 38 den gün almadan yaptirma ameliyatini. Bol bol süt iç guzel beslen ceviz ye meyve herseyden ye

Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alacagin günüde göstersin ınş.bizlerede dualarinda yer ver Allah a emanet ol.

Yine başladı bu kaşıntı yaaa, öleceğim valla bi önerisi olan varmı, sabaha kadar uyutmuo beni
Kasintin hangi bölgende oluyor canim. Bende hamileyken cok kaşınırdım iIik bi duş al nemlendirici sür vücuduna. Özellikle bebek losyonu varsa ondan sür rahatlarsın inşallah.

Canım Tepeden tırnağa heryerim kaşınıo
Tahliller temiz çıktı bi sıkıntı yok dedi doktor
Duş aldım yarım saat sonra yine başladı
Losyon var sürüom ama bi yandanda fırçayla kaşıom sırtını vss

Uykusuz kalıorum, okullar açıldı malum, yorgun oluom gün boyu

Kızlarda böyle bişey olmamışdı
Sadece karnım kaşınıodu
Çıldıracam vallaaaa

Canim bende bu gebeligimde cok kasindim ozellikle burun ustu ve bacaklar ama su ara daha iyiyim darisi sana cok zor oluyo

Cilt kurulduğu varsa o sebepten kaşınıyor olabilirsin. Eskilerin demesine göre cilt kurulduğu varsa bebek erkektir derler ama doğruluğunu bilemeyeceğim. Bol bol nemlendir badem yağı falan kullan daha iyi nemlendirir. Ve badem yağı cildin elastikiyetini artırdığı için kaşıntıyı geçirir diye düşünüyorum. Kullananlar var ben de onlardan duydum.

Vay canım arkadaşım nerelerdesin? Özledik sohbetini. Hadi inşallah Allahın izniyle al kucağına oğlunu. Bize de bol bol dua et. Sen dinlen bacım sen iyi ol da arada yazarsın bize. İyiyim desen yeter.
Valla bacım bu aralar bebişin eksiklerini tamamladım .Dün gece yıkadım bugün epey ütüm var .Yorgunluktan giremiyorum .Etmez miyim kuzum hepinize ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…