Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canim olmaz inşallah aksilik. güzel güzel acisiz sizisiz huzurla bebegini kucagina almayi nasip etsin Allah. Bence 37 cok erken 38 den gün almadan yaptirma ameliyatini. Bol bol süt iç guzel beslen ceviz ye meyve herseyden ye
Aminnn Canım çok tsk ederim güzel dualarınız için .Benim kız 37 de geldi .Suyum gitti .Bunda da muhtemelen doktor öyle sanıyor.İnşallah 38 i bitiririz .İnan Canım son aylar yemediğim içmediğim birşey kalmadı .Çok korkuyorum kilo almamasından dua edin bana lütfen .Sapasağlam sağlıkla rabbim bana da sizlere de nasip etsin inşallah

Doktorda erkeğe benzio dedi

Ohhhh maşallah Canım gözün aydın çok sevindim .Rabbim diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin .Şükürler olsun rabbime .

Sağolasın canım

İnşallah sağ salim alırım oğlumu kucağıma

Rabbim burdaki arkadaşlarımada nasip etsin, onlarında güzel haberlerini alalım inşallahhh

Valla bacım bu aralar bebişin eksiklerini tamamladım .Dün gece yıkadım bugün epey ütüm var .Yorgunluktan giremiyorum .Etmez miyim kuzum hepinize ediyorum .
Saol Allah razı olsun bacım. Ohh ne güzel mis gibi kokar onlar şimdi. Dikkat et kendine az kaldı yorma kendini.

Kızlar hepinize bir sorum olacak. Benim o yaşadığım ilişkiden 5 gün sonra gece şiddetli bir kramp oldu karnımın alt kısmında ve belimde uykudan uyandım o derece ve 5 dk sürdü ve geçti. Sonraki gün de ağrım oldu ama hafifti. Gebelik belirtisi olabilir mi yoksa boşuna mı umutlanıyorum. Şimdi ise adetime 6 gün var ve ağrım yok. Kis ya da başka bişey de olabilir ama kis olsa sürekli ağrı yapar diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Canım benim de agrim oldu son iki gebelikte de ama 5 gun cok uzun ben ilkinde iliskiden 6 saat sonra ikincide 24 saat sonra yasadim yaklasik 10 15 dk felaket bi agri kasiklarimda dogum sancisi gibi

Canım benim de agrim oldu son iki gebelikte de ama 5 gun cok uzun ben ilkinde iliskiden 6 saat sonra ikincide 24 saat sonra yasadim yaklasik 10 15 dk felaket bi agri kasiklarimda dogum sancisi gibi
Nette biraz araştırdım yerleşme ağrısı olabilir mi diye çünkü kısa süreli ve keskin bir ağrıydı. Nette tehlikeli ilişkiden 6-10 gün sonra olabilir kısa süreli ve geçicidir diyor. Benimki dr 5 dk sürdü dediğin gibi doğum sancısı gibiydi uykudan uyandım. Ama bir daha olmadı. Hayırlısı neyse o olsun bekleyip göreceğiz.

Kızlar ben bu testi sabah 11 gibi dinlenmemiş idrarla yapmaya başladım yeterli mi akşam da yapayım mı.bugün ikinci çizgi hiç yoktu bakalım normalde 26 sı yumurtlama gibi duruyor ama sol kasığım ara ara ağırmaya başladı

Ben öyle bir belirti yaşamadım gebeliklerimde ama bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam yumurtanın atılıp dollenip rahime gelip yerleşmesi yaklasik 5-6 gün surermis belkide bebisin gelip rahime yerleşti rabbim hakkında hayirlisini eylesin ınş.gebelik olabilir diyorum ben bir ihtimal

Şimdi lik günde bir tane yapsan yeterli 2 gün kala sabah akşam yaparsin t nin koyuluguna göre diyim yada

Ayy ağzından bal damlıyor cnm inşallah. Ben de okumuştum bir yerde yerleşme ağrısı diye ama hiç yaşamamıştım böyle bir şey o yüzden kafama takıldı size sorayım dedim ama benim 5 gün sonra oldu. Bir de burada bu durumu yaşayan bir arkadaş vardı çok önceden oradan kaldı aklımda onun 7 gün sonra olmuştu ve hamileydi. Ama benim tahminimce yumurtlama 12. gün oldu o yüzden kafam karışık.

Test negatif ise günlük 1 tane yapman yeterli ama ovülasyon tarihine yakın günde 2 tane yap.

Netten de baktım canım dediğime aynen kopyaliyorum.şöyle:
Zigot rahim içerisine doğru bölünerek ilerlediği için içerisinde boşluk içeren bir hücre topluluğu halini alır buna blastokist adı verilir. Blastokist rahim içerisine vardıktan ortalama 3 gün (2-4 gün arası) sonra rahim içerisine yapışır, buna implantasyon denir.
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.
Hadi ınş.canım rabbim gonlundekini nasip etsin ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…