- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.381
Aminnn Canım çok tsk ederim güzel dualarınız için .Benim kız 37 de geldi .Suyum gitti .Bunda da muhtemelen doktor öyle sanıyor.İnşallah 38 i bitiririz .İnan Canım son aylar yemediğim içmediğim birşey kalmadı .Çok korkuyorum kilo almamasından dua edin bana lütfen .Sapasağlam sağlıkla rabbim bana da sizlere de nasip etsin inşallahAmin canim olmaz inşallah aksilik. güzel güzel acisiz sizisiz huzurla bebegini kucagina almayi nasip etsin Allah. Bence 37 cok erken 38 den gün almadan yaptirma ameliyatini. Bol bol süt iç guzel beslen ceviz ye meyve herseyden ye
Cilt kurulduğu varsa o sebepten kaşınıyor olabilirsin. Eskilerin demesine göre cilt kurulduğu varsa bebek erkektir derler ama doğruluğunu bilemeyeceğim. Bol bol nemlendir badem yağı falan kullan daha iyi nemlendirir. Ve badem yağı cildin elastikiyetini artırdığı için kaşıntıyı geçirir diye düşünüyorum. Kullananlar var ben de onlardan duydum.
Amin canım çok sağol inşallah senin müjdeni alırda giderim ameliyata .
Ohhhh maşallah Canım gözün aydın çok sevindim .Rabbim diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin .Şükürler olsun rabbime .Doktorda erkeğe benzio dedi
Ohhhh maşallah Canım gözün aydın çok sevindim .Rabbim diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin .Şükürler olsun rabbime .
Saol Allah razı olsun bacım. Ohh ne güzel mis gibi kokar onlar şimdi. Dikkat et kendine az kaldı yorma kendini.Valla bacım bu aralar bebişin eksiklerini tamamladım .Dün gece yıkadım bugün epey ütüm var .Yorgunluktan giremiyorum .Etmez miyim kuzum hepinize ediyorum .
İnşallah her şey gönlünce olsun.Doktorda erkeğe benzio dedi
Canım benim de agrim oldu son iki gebelikte de ama 5 gun cok uzun ben ilkinde iliskiden 6 saat sonra ikincide 24 saat sonra yasadim yaklasik 10 15 dk felaket bi agri kasiklarimda dogum sancisi gibiKızlar hepinize bir sorum olacak. Benim o yaşadığım ilişkiden 5 gün sonra gece şiddetli bir kramp oldu karnımın alt kısmında ve belimde uykudan uyandım o derece ve 5 dk sürdü ve geçti. Sonraki gün de ağrım oldu ama hafifti. Gebelik belirtisi olabilir mi yoksa boşuna mı umutlanıyorum. Şimdi ise adetime 6 gün var ve ağrım yok. Kis ya da başka bişey de olabilir ama kis olsa sürekli ağrı yapar diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kızlar doktora sonuç göstermeye geldim bebetoma da baktı :) masallah dolaniyor öyle :)
Nette biraz araştırdım yerleşme ağrısı olabilir mi diye çünkü kısa süreli ve keskin bir ağrıydı. Nette tehlikeli ilişkiden 6-10 gün sonra olabilir kısa süreli ve geçicidir diyor. Benimki dr 5 dk sürdü dediğin gibi doğum sancısı gibiydi uykudan uyandım. Ama bir daha olmadı. Hayırlısı neyse o olsun bekleyip göreceğiz.Canım benim de agrim oldu son iki gebelikte de ama 5 gun cok uzun ben ilkinde iliskiden 6 saat sonra ikincide 24 saat sonra yasadim yaklasik 10 15 dk felaket bi agri kasiklarimda dogum sancisi gibi
Maşallah Allah nazarlardan saklasın.Kızlar doktora sonuç göstermeye geldim bebetoma da baktı :) masallah dolaniyor öyle :)
Ben öyle bir belirti yaşamadım gebeliklerimde ama bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam yumurtanın atılıp dollenip rahime gelip yerleşmesi yaklasik 5-6 gün surermis belkide bebisin gelip rahime yerleşti rabbim hakkında hayirlisini eylesin ınş.gebelik olabilir diyorum ben bir ihtimalKızlar hepinize bir sorum olacak. Benim o yaşadığım ilişkiden 5 gün sonra gece şiddetli bir kramp oldu karnımın alt kısmında ve belimde uykudan uyandım o derece ve 5 dk sürdü ve geçti. Sonraki gün de ağrım oldu ama hafifti. Gebelik belirtisi olabilir mi yoksa boşuna mı umutlanıyorum. Şimdi ise adetime 6 gün var ve ağrım yok. Kis ya da başka bişey de olabilir ama kis olsa sürekli ağrı yapar diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Maşallah canım sağlıkla gelsin ınş.Kızlar doktora sonuç göstermeye geldim bebetoma da baktı :) masallah dolaniyor öyle :)
Şimdi lik günde bir tane yapsan yeterli 2 gün kala sabah akşam yaparsin t nin koyuluguna göre diyim yadaKızlar ben bu testi sabah 11 gibi dinlenmemiş idrarla yapmaya başladım yeterli mi akşam da yapayım mı.bugün ikinci çizgi hiç yoktu bakalım normalde 26 sı yumurtlama gibi duruyor ama sol kasığım ara ara ağırmaya başladı
Ayy ağzından bal damlıyor cnm inşallah. Ben de okumuştum bir yerde yerleşme ağrısı diye ama hiç yaşamamıştım böyle bir şey o yüzden kafama takıldı size sorayım dedim ama benim 5 gün sonra oldu. Bir de burada bu durumu yaşayan bir arkadaş vardı çok önceden oradan kaldı aklımda onun 7 gün sonra olmuştu ve hamileydi. Ama benim tahminimce yumurtlama 12. gün oldu o yüzden kafam karışık.Ben öyle bir belirti yaşamadım gebeliklerimde ama bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam yumurtanın atılıp dollenip rahime gelip yerleşmesi yaklasik 5-6 gün surermis belkide bebisin gelip rahime yerleşti rabbim hakkında hayirlisini eylesin ınş.gebelik olabilir diyorum ben bir ihtimal
Test negatif ise günlük 1 tane yapman yeterli ama ovülasyon tarihine yakın günde 2 tane yap.Kızlar ben bu testi sabah 11 gibi dinlenmemiş idrarla yapmaya başladım yeterli mi akşam da yapayım mı.bugün ikinci çizgi hiç yoktu bakalım normalde 26 sı yumurtlama gibi duruyor ama sol kasığım ara ara ağırmaya başladı
Netten de baktım canım dediğime aynen kopyaliyorum.şöyle:Ayy ağzından bal damlıyor cnm inşallah. Ben de okumuştum bir yerde yerleşme ağrısı diye ama hiç yaşamamıştım böyle bir şey o yüzden kafama takıldı size sorayım dedim ama benim 5 gün sonra oldu. Bir de burada bu durumu yaşayan bir arkadaş vardı çok önceden oradan kaldı aklımda onun 7 gün sonra olmuştu ve hamileydi. Ama benim tahminimce yumurtlama 12. gün oldu o yüzden kafam karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?