- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.401
Saol Allah razı olsun bacım. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim. Adetime 6 gün var heyecanla bekliyorum. Ama çok da ümitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı kötü oluyor.Netten de baktım canım dediğime aynen kopyaliyorum.şöyle:
Zigot rahim içerisine doğru bölünerek ilerlediği için içerisinde boşluk içeren bir hücre topluluğu halini alır buna blastokist adı verilir. Blastokist rahim içerisine vardıktan ortalama 3 gün (2-4 gün arası) sonra rahim içerisine yapışır, buna implantasyon denir.
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.
Hadi ınş.canım rabbim gonlundekini nasip etsin ınş.
Ayy kuzum benim rabbim günahsız yavrunun hürmetine dualarını kabul eylesin ınş muharrem ayına girdik bugün bu mübarek cuma gecesinin hürmetine ınşAllah gönlündeki hayırlısıyla nasip olur canım.Saol Allah razı olsun bacım. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim. Adetime 6 gün var heyecanla bekliyorum. Ama çok da ümitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı kötü oluyor.
Benim 8 yaşındaki kızım her gece yatmadan bildiği duaları okur salavat getirir ve ardından dua eder. Geçenlerde sordum ne dua ediyorsun kızım diye. Allahtan hepimizi korumasını diliyorum dedi bir de erkek kardeşim olmasını çok istiyorum eli ayağı düzgün sağlıklı bir erkek kardeşim olmasını istiyorum Allahtan dedi gözlerim doldu. Ben de dedim ki ne olursa olsun Allahtan hayırlısını dileyelim dedim. O da dedi ki o zaman hayırlısıyla olsun inşallah dedi. İnşallah kabul olur duaları.
Rabbim gönlüne göre versin minik kizinin canim. Insallah olur.Saol Allah razı olsun bacım. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim. Adetime 6 gün var heyecanla bekliyorum. Ama çok da ümitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı kötü oluyor.
Benim 8 yaşındaki kızım her gece yatmadan bildiği duaları okur salavat getirir ve ardından dua eder. Geçenlerde sordum ne dua ediyorsun kızım diye. Allahtan hepimizi korumasını diliyorum dedi bir de erkek kardeşim olmasını çok istiyorum eli ayağı düzgün sağlıklı bir erkek kardeşim olmasını istiyorum Allahtan dedi gözlerim doldu. Ben de dedim ki ne olursa olsun Allahtan hayırlısını dileyelim dedim. O da dedi ki o zaman hayırlısıyla olsun inşallah dedi. İnşallah kabul olur duaları.
Amiiinnn cümlemizin inşallah. Saol Allah razı olsun cnm.Ayy kuzum benim rabbim günahsız yavrunun hürmetine dualarını kabul eylesin ınş muharrem ayına girdik bugün bu mübarek cuma gecesinin hürmetine ınşAllah gönlündeki hayırlısıyla nasip olur canım.
Amiiinnn cümlemizin inşallahRabbim gönlüne göre versin minik kizinin canim. Insallah olur.
Şimdi lik günde bir tane yapsan yeterli 2 gün kala sabah akşam yaparsin t nin koyuluguna göre diyim yada
Test negatif ise günlük 1 tane yapman yeterli ama ovülasyon tarihine yakın günde 2 tane yap.
Ayy kuzum benim rabbim günahsız yavrunun hürmetine dualarını kabul eylesin ınş muharrem ayına girdik bugün bu mübarek cuma gecesinin hürmetine ınşAllah gönlündeki hayırlısıyla nasip olur canım.Saol Allah razı olsun bacım. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim. Adetime 6 gün var heyecanla bekliyorum. Ama çok da ümitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı kötü oluyor.
İnşallah cnmAyy kuzum benim rabbim günahsız yavrunun hürmetine dualarını kabul eylesin ınş muharrem ayına girdik bugün bu mübarek cuma gecesinin hürmetine ınşAllah gönlündeki hayırlısıyla nasip olur canım.
Cnm inşallah bebektir.aynı Seyleri yaşamıştık seninle adete 11 gün kala aynı şekilde ilişki ve hergün değişik kaşık ağrıları yaşadım 5 gün kala şiddetli bir ağrı oldu her sabah adet olacak gibi ağrılarım oldu ben de yerleşme vs her başlığı okudum araştırdim yerleşmede beyaz akıntı gibi bişey olurmuş onu yaşadım bir kere elimde bir sürü test vardı ovulasyon bu ay öylesine almıştım hepsini bitirdim hamileliğe yakın koyu olurmuş benim de koyulasti .hatta adetim 26 güne düşmüştü 1 gün geçti kaç tane test yaptım gebelik bugün de dahil ama sonunda adet oldum .Rabbim inşallah sizlere yaşatsin benim 3 kızım var her türlü stres benim için .hem ağır geçiyor hem büyüttüm kızları yeni rahat ettim çok ağır geçiyor hamileliğim. Eşim istemiyor .milletin psikolojik laflarıni yeni yeni atlatmisken. Bu sürece benim de cesaretim yok ama gencim eğer olacaksa kaza maza bir bebek daha buyutebilirim diyorum .Rabbim çok güzel örnek evlatlar verdi bir de oğlan evladı büyütmek isterdim .o içimde ara ara yanan bir ateş ...bazen sönüyor bazen alevleniyorKızlar hepinize bir sorum olacak. Benim o yaşadığım ilişkiden 5 gün sonra gece şiddetli bir kramp oldu karnımın alt kısmında ve belimde uykudan uyandım o derece ve 5 dk sürdü ve geçti. Sonraki gün de ağrım oldu ama hafifti. Gebelik belirtisi olabilir mi yoksa boşuna mı umutlanıyorum. Şimdi ise adetime 6 gün var ve ağrım yok. Kis ya da başka bişey de olabilir ama kis olsa sürekli ağrı yapar diye düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Turnusol kağıdı nerden aldın canım bende alayım dedim medikallere sordum yoktu internet te var da hangisini alacağıma karar veremedim.Lila Rengim canim inşallah bu guzel gecenin hurmetine nasip etsin Rabbim hayirli bir erkek evladi.
Arkadaslar turnusol kagidi aldim karbonatli suyun ph sini ölctüm 10 a yakin cikti. Idrarada baktim oda 8 gibi. Adete 6-7 gün var.
Gittigidiyordan aldim canim. 6.5 tlTurnusol kağıdı nerden aldın canım bende alayım dedim medikallere sordum yoktu internet te var da hangisini alacağıma karar veremedim.
Hayırlısı böyleymiş cnm sıkma canını üç tane övgülerle bahsettiğin büyüttüğün kızların var. Bildiğim kadarıyla yaşın daha genç eşin kabul edecekse bu yöntemle yapmayı düşünebilirsin Allah da kısmet ederse. Sen bol bol dua et Rabbim verecekse nasip edecekse bir şekilde olur zaten.Cnm inşallah bebektir.aynı Seyleri yaşamıştık seninle adete 11 gün kala aynı şekilde ilişki ve hergün değişik kaşık ağrıları yaşadım 5 gün kala şiddetli bir ağrı oldu her sabah adet olacak gibi ağrılarım oldu ben de yerleşme vs her başlığı okudum araştırdim yerleşmede beyaz akıntı gibi bişey olurmuş onu yaşadım bir kere elimde bir sürü test vardı ovulasyon bu ay öylesine almıştım hepsini bitirdim hamileliğe yakın koyu olurmuş benim de koyulasti .hatta adetim 26 güne düşmüştü 1 gün geçti kaç tane test yaptım gebelik bugün de dahil ama sonunda adet oldum .Rabbim inşallah sizlere yaşatsin benim 3 kızım var her türlü stres benim için .hem ağır geçiyor hem büyüttüm kızları yeni rahat ettim çok ağır geçiyor hamileliğim. Eşim istemiyor .milletin psikolojik laflarıni yeni yeni atlatmisken. Bu sürece benim de cesaretim yok ama gencim eğer olacaksa kaza maza bir bebek daha buyutebilirim diyorum .Rabbim çok güzel örnek evlatlar verdi bir de oğlan evladı büyütmek isterdim .o içimde ara ara yanan bir ateş ...bazen sönüyor bazen alevleniyor
Ph ın iyi çıkmış cnm demek ki güzel besleniyorsun.Lila Rengim canim inşallah bu guzel gecenin hurmetine nasip etsin Rabbim hayirli bir erkek evladi.
Arkadaslar turnusol kagidi aldim karbonatli suyun ph sini ölctüm 10 a yakin cikti. Idrarada baktim oda 8 gibi. Adete 6-7 gün var.
Canım sabah ilk idrarini olc bakalım kaç cikicak yaz mutlaka merak ettim bendeLila Rengim canim inşallah bu guzel gecenin hurmetine nasip etsin Rabbim hayirli bir erkek evladi.
Tmm cnmCanım sabah ilk idrarini olc bakalım kaç cikicak yaz mutlaka merak ettim bende
ismini hatırlamıyorum bir araştırmacı bir denek üzerinde araştırma yapmış potasyum sodyum verdiği verdiği grubun daha çok erkek bebeği olduğunu magnezyum ve kalsiyum verdiği grubun ise daha çok kız doğurduğunu kanıtlamış.Bu yiyecekler orta seviyeli asidik yiyecekler.. biz alkali beslenmek icin bol bol soda ve ph şi yuksek su icerken her gun neden muz kayisi ceviz vss yiyoruz hanimlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?