Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gecen ay 17. Gün olmuş canim. Testte cift cizgiyi gorunce gideyim bende 14-15 gini
Sen bilirsin canım benim akşam çift çizgi oldu mesela sabah gidip baktiriyim dedim yumurta filan yoktu ortada catlamisti çift çizgi olmadan git bence 15.de olur güzel görünür ben erken baktircam ınş bidahakine

Cnm benim doktorum adetin 8 yada 9.gunu gel en gec ama 10.gune kalma demisdi

Cnm bide her ay akinti olacak diye bir sey yok akintisizda bazen yum catlayabiliyor cok takilma bence ona Rabbim ginlunce versin insAllah bu mubarek gece hurmetine

Ama bi arkadaş demiş ya adetin7. Günü gittim sag yumurtalik 15m yazmişti. Yani sanirim hangi taraf olacagi belli ediyor kendini 7. 8. günlerde
Olabiliyor canım kişiden kişiye değişiyor ben seninkide geç oluyor diye aklıma geldi 13 te git dedim.Ben 14 te gidicem ınş.

Kızlar test açılmaya başlamış c t den koyu şimdi dua edin bu akşam değerlendireceğim inşallah
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım 2 rekat hacet namazı kıl gönülden dua ni yap esin mutlaka besmelle çeksin öyle başlayın.Rabbim rast getirsin canim

Olabiliyor canım kişiden kişiye değişiyor ben seninkide geç oluyor diye aklıma geldi 13 te git dedim.Ben 14 te gidicem ınş.
Benimkide gec oluyor cnm. Bazen supriz 28 gün sürebiliyor adet dönemi yani rutin bi düzenim yok ama genelde 30 -31

Kızlar test açılmaya başlamış c t den koyu şimdi dua edin bu akşam değerlendireceğim inşallah
Rabbim bu güzel gecenin hürmetine gönlündekini bedenine yüklesin canim. Aşure gecesi bereketiyle gelsin bebiş.

Sıkıntı yapmiyorum canim rabbime şükürler olsun ki iki kizim var vardir bunda da bi hayır ama her doktorun farkli bisey soylemesine sinir oluyorum bide devlet hastanesi yogunlukta cok olunca ilgilenmeden sepetliyolar ozele gitme imkanimda yok malesef hakimizda hayırlısı olsun artık sen de allaha emanet ol inşallah mujdeli haberlerinizi sırasıyla aliriz Gecemavisim N naznaz16 Black5angel

Merhaba kizlar beni saolsun Elifemm- cagirdi buraya
Bir kizim var 4.5 yasinda simdi tekrar hamileyim.Bende ovilasyon gunu tek iliski ve karbonatli su ile vajen dus yaptim 13+4 oldum doktorum 11. Haftamda erkek demisti simdi %80 kiz diyor uzulmedimde sewinmedimde sizce degisir mi kizdan erkege donen duydunuz mu??

Birde benim kizimda hislerim cok karisikti agresiftim aglaktim ama simdi oyle degiliim daha hafifim erkek mi diyorum bilemedim bende

Insallah bir oglum olursa bburadan herkese kalem kalem anlaticam allah kimseyi mahrum etmesin

İnşallah cnm senin de güzel haberlerini alırız inşallah. Çok saol.

6 ya da 7 haftalık ultrason resmi varsa yükle bakalım. Öyle bir sürü arkadaşımız var kız denilipte erkek olan. Ama hayrı şerri Rabbim bilir. O verdiyse vardır bir bildiği. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…