- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.701
Gecen ay 17. Gün olmuş canim. Testte cift cizgiyi gorunce gideyim bende 14-15 giniGecemavisim geç yumurtladigini düşünüyorsan 14 te de gidebilirsin benim 17 de oluyor çoğunlukla 14.gün gidicem
Sen bilirsin canım benim akşam çift çizgi oldu mesela sabah gidip baktiriyim dedim yumurta filan yoktu ortada catlamisti çift çizgi olmadan git bence 15.de olur güzel görünür ben erken baktircam ınş bidahakineGecen ay 17. Gün olmuş canim. Testte cift cizgiyi gorunce gideyim bende 14-15 gini
Cnm benim doktorum adetin 8 yada 9.gunu gel en gec ama 10.gune kalma demisdiCanim kafamda deli sorular var bugun adetin 2.günü yarin icin aradim doktor izinli diger bayan dr dolu randevü alamadim. Bu yumurtalar en erken ne zaman görunur yani sadece ne taraftan oldugunu ve varsa kist durumu icin gidecem herhangi bi belirtim yok ama kistle ilgili. Kacinci güne alayim randevuyü temizmi gideyim adetli haldemi bilemedim.
Cnm bide her ay akinti olacak diye bir sey yok akintisizda bazen yum catlayabiliyor cok takilma bence ona Rabbim ginlunce versin insAllah bu mubarek gece hurmetinedün en koyuluğu yaklaşım 15.10 civarı sonra ikisi netleşti bugün t daha koyu oldu canım testim var hala iyi ki bol almışım valla bazen günde 3 defa yaptım.akıntı geçen değerlendirmeye göre daha az yani ama test pozitif vardır bir sebebi silinsin heyecanla bekliyorm.birkaç gün önce ikinci çizgi çıksın diye beklerken şimdi heyecanla silinmesini bekliyorm inşallah Allah fazla bekletmez hepimizi
Olabiliyor canım kişiden kişiye değişiyor ben seninkide geç oluyor diye aklıma geldi 13 te git dedim.Ben 14 te gidicem ınş.Ama bi arkadaş demiş ya adetin7. Günü gittim sag yumurtalik 15m yazmişti. Yani sanirim hangi taraf olacagi belli ediyor kendini 7. 8. günlerde
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım 2 rekat hacet namazı kıl gönülden dua ni yap esin mutlaka besmelle çeksin öyle başlayın.Rabbim rast getirsin canimKızlar test açılmaya başlamış c t den koyu şimdi dua edin bu akşam değerlendireceğim inşallah
Ben demiştim hafif açılma var diye cnm tahmin ettiğim gibi oldu. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Keşke testin resmini bize de atsaydın.Kızlar test açılmaya başlamış c t den koyu şimdi dua edin bu akşam değerlendireceğim inşallah
Rabbim gönlündekini verir inşallah canımKızlar test açılmaya başlamış c t den koyu şimdi dua edin bu akşam değerlendireceğim inşallah
Benimkide gec oluyor cnm. Bazen supriz 28 gün sürebiliyor adet dönemi yani rutin bi düzenim yok ama genelde 30 -31Olabiliyor canım kişiden kişiye değişiyor ben seninkide geç oluyor diye aklıma geldi 13 te git dedim.Ben 14 te gidicem ınş.
Rabbim bu güzel gecenin hürmetine gönlündekini bedenine yüklesin canim. Aşure gecesi bereketiyle gelsin bebiş.Kızlar test açılmaya başlamış c t den koyu şimdi dua edin bu akşam değerlendireceğim inşallah
Her doktorun düşüncesi deneyimi farklı oluyor malesef bakmadan mi kanama alanı yok dedi zaten kanaman durduysa suan için kanayan alan yok demiş olabilir bugün için rabbim sifalar versin ınş. Bu sıkıntılı dönemi kolay atlatitsiniz rabbimin izniyle sıkıntı stres yapmamaya çalış ilaçlarını uygula gerisi rabbime emanet
İnşallah cnm senin de güzel haberlerini alırız inşallah. Çok saol.Sıkıntı yapmiyorum canim rabbime şükürler olsun ki iki kizim var vardir bunda da bi hayır ama her doktorun farkli bisey soylemesine sinir oluyorum bide devlet hastanesi yogunlukta cok olunca ilgilenmeden sepetliyolar ozele gitme imkanimda yok malesef hakimizda hayırlısı olsun artık sen de allaha emanet ol inşallah mujdeli haberlerinizi sırasıyla alirizGecemavisim N naznaz16 Black5angel
6 ya da 7 haftalık ultrason resmi varsa yükle bakalım. Öyle bir sürü arkadaşımız var kız denilipte erkek olan. Ama hayrı şerri Rabbim bilir. O verdiyse vardır bir bildiği. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.Merhaba kizlar beni saolsunElifemm- cagirdi buraya
Bir kizim var 4.5 yasinda simdi tekrar hamileyim.Bende ovilasyon gunu tek iliski ve karbonatli su ile vajen dus yaptim 13+4 oldum doktorum 11. Haftamda erkek demisti simdi %80 kiz diyor uzulmedimde sewinmedimde sizce degisir mi kizdan erkege donen duydunuz mu??
Birde benim kizimda hislerim cok karisikti agresiftim aglaktim ama simdi oyle degiliim daha hafifim erkek mi diyorum bilemedim bende
Insallah bir oglum olursa bburadan herkese kalem kalem anlaticam allah kimseyi mahrum etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?