Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Bak bakalım teyzesi 6+5 burada :)

Eklentiler

• IMG_20170930_094215.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 229

Bu 7+2 ilk kalp atisini duydugumuzda alttan bakilan ultrason resmi
Bu arada kizim tam bir fasulyeydi ovilasyonsan 4 gun once tek iliski ile olmustu

Eklentiler

• IMG-20170819-WA0003.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 221
Allah razı olsun canım dediğinde haklısın malesef devlet hastanelerinde hastaya ilgi sıfır herkes başından atmaya çalışıyor bu bir gerçek rabbim merhametli vicdanlı doktorlarla karşılaştırsin.

Bu arada kizim tam bir fasulyeydi ovilasyonsan 4 gun once tek iliski ile olmustu
Canım sola yatkın kız gibi yorum yapılıyor tabiki %100 rabbim bilir teori tutmaya larda var.sen elinden geleni yapmışsın sanırım takdir rabbimin artık. Doktora gittimmismiydin çatlama anını yakalamak için üzerinden kaç saat geçtikten sonra birliktelik oldu.ilk 12 saatte erkek ihtimali çok yüksekmiş sonraki 12 saat rahim asidiklesmeye başlıyormuş diye okudum.rabbim gönlüne göre versin ınş.bakalım sabırla bekliycen artık biraz daha büyüsün hala yanılma payı yüksek bir donemdesin.

Icime su serpdin canim cok saol
Canim ben hem doktora gittim hem kendim laboquick ile takip ettim cuma gece catlama oldu cumartesi doktora gittim oda catlamis dedi cizgide siliklesti ogleden sonra karbonatli vajinal dus yaptim esimle birlikte olduk 2 saat yattim sonra kalkmak zorunda kaldim

Yani sunu demek sitiyorum ben kizimdada cok cabaladim ama kismetimde kiz varmis elim ayagima dolandi we ovilasyon oncesinde birlikte olduk (ondada takibe gittim 5 ay yakalayamadik dr bu sefer eiske atmayalim kizim bu aksam birlikte olun dedi cuma geceydi unutmuyorum ptesi doktora gittigimde yumurta hala duruyordu gece catladi hissettim ama esimi uyarmadim rabbimin nasibi kizdi cunki)bu sefer cok dikkatliydim allah bana yardim etti isim cok rast gitti o yuzden erkek olma olasiligi yuksek diye dusunurken %80 kiz beni sasirtti

Once saglikli sonra hayirli sonrada oglan olsun insallah ve rabbim tum isteyenlere nasip etsin sonuc ne olursa olsun ewlat senin canin ama nefis istiyor iste

Cnm vajinal ultrason galiba. onu ben karıştırıyorum. Karından ultrason yok mu ona bakıyım. Varsa gönder.

hapını düzenli kullan ve yat hiç hareket etme fazla dinlen hep dinlen bir wc ye kalk
allahın izniyle bişey olmaz korkam kanama alanı gözükmüyorsa kesede sıkıntı yoksa bu daha iyi
o kanama rahimde gebelik nedeyle bir pıhtı oluyor oda yapabiliyor
yada polip olabilir oda yapar yeterki kesede kanama alanı olmasın önemli olan bu unutma
senin yapacagın sey tekrar ediyorm sakın haaa kalkma yat dinlen ilaçlarını cokkkkkk düzenli kullan bol su iç
ve beslenmene dikkat et sakın ha sakın dediklerimi yapmamazlık yapma
bunun caresi bu unutma
ne doktora git ne gözük baska yere gidip kafanı karısırma
anne karnındaki bebeğe kimse müdahale edemez unutma

Allah razi olsun canim insallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Black5angel canim bebek yorumlarini karistirdin ince uzun olan bebegin solda oldugu foto sblkal ait yani erkege benziyo cibi35 bebegi eger karindan ultrasyon ise kiza benziyo bebek yukarda sagda duruyo gibi tabiki bu bi teori benim ki solda kimildiyo hep rabbim bilir oyuzden fazla takilmayin inşallah hayirlisiyla cinsiyetlerimizi ogreniriz en yakin zamanda

Amin canım peki sağdan mi yumurtlama oldu soldan mi

Canim diyet yapmişmiydin

Canim benim peynir sut yogurt cok az tukettim birde
Canim diyet yapmişmiydin

Canim benim peynir sut yogurt tuketmemeye calistim birde zerdecal in cok alkali oldugunu duymustum her gun 1 tatli kagisi toz halinde yuttum cok emek versim aslinda o yuzden saskinim
Zerdecali arastirin kizlar

Cnm doğru benim dediğim karından ultrason bebek kesede sağa yakın ise erkek benim kızlar karından ultrasonda kesede hep solda duruyorlardı. Bebeğin kese içindeki konumu. SEVECENIM de öyle söylüyor. Ama vajinal ultrasonu karıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…