Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah. Benimde bir sorum olacak kiste dönüsen yumurta sonrasindaki adetlerin nasildi süresi ve akintin bende gecen ay yumurtlama döneminde hic akintim olmadi ama bekledigim tarihte adet oldum. Şuan sıkıntısız ama acik renkte bi adet dönemi geciriyorum. Kist adet döneminde atilsa parcalar halinde kan pihtilari olur dediler dogrumu acaba yoksa yumurta döneminde akinti olmak zorunda degilmi.

Belki çatladıktan sonra olur akıntı. Bazılarında testin koyuluğu 1 gün ya da 2 gün sürebiliyor. Seninki de öyle olursa o yüzden de olabilir. Sabırla devam et cnm.

Teşekkür ederim canım. Benim adetlerim 4 gün sürüyordu kist olduğunda 2 gün siyahımsı pıhtılı sonrada kahverengi akıntı şeklinde oluyordu. Neredeyse kırmızıyı hiç görmüyordum. Yumurtlama dönemlerinde eğer kist varsa yumurtlama olmadığı için akıntın olmuyor birde en belirgin özelliği sol göğüste koltuk altından başlayan bir ağrı oluyor.

Cok soru sordum hakkini helal et.
Cok teşekkürler bilgiler icin. ⚘

Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor senin gebelik kilo durumları nasıl:) Ben bu ay almaya başladım ya
Iyiyim çok şükür canım. Kilo yu sorma fenayim:) toplam 9 kilo aldım ama güzel besleniyorum bebeğim sağlıklı olsun da ne yapayım. Mide yanması benimde sorunum. Doktorum gaviscon surup verdi.cok iyi geliyor yoksa uyuyamiyorum.
Sen nasılsın? Dikkat et kendine sende

Maşallah değerin iyiymiş benimki 0,25 direkt tüp bebek dedi Dr aşılamayı bile geç dedi. Bakalım umut dünyası kendiliğinden olmasını bekliyorum

İnşallah istediğin gibi olur canım. Aynı yaşta sayılırız dr. yaşa bakarak dosyama direkt tüp yazmış bende bu yüzden amh istedim. Sonuca çok şaşırdı aşılama raporu çıkartacakken çatlatma iğnesi yaptırdı.

Rabbim hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir inşallah sanada isteyen herkese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…