- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.661
Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah. Benimde bir sorum olacak kiste dönüsen yumurta sonrasindaki adetlerin nasildi süresi ve akintin bende gecen ay yumurtlama döneminde hic akintim olmadi ama bekledigim tarihte adet oldum. Şuan sıkıntısız ama acik renkte bi adet dönemi geciriyorum. Kist adet döneminde atilsa parcalar halinde kan pihtilari olur dediler dogrumu acaba yoksa yumurta döneminde akinti olmak zorunda degilmi.Başlarda ovu takibi ve tek ilişki olarak denedim canım ama sonra yumurta çatlama problemi olduğu anlaşıldı yum gelişiyor ama kiste çeviriyordu. 2 defa Klomen kullandım olmadı.. 1 defa klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı yine olmadı. En son Hsg çektirdim Nisan ayında tüpler açık çıktı ve adetlerim 33-34 günden 28 güne indi. Ovulasyon 19. gün oluyordu 11-12. güne kadar düştü.
Dr. tüp önerdi yaştan dolayı biz istemedik, ne kadar zamanımız olduğunu öğrenmek için AMH testi istedik rezervim çok iyi çıkınca tüpten komple vazgeçtik. Aşılama raporu çıkarmak için son ay adetin 7. günü gittiğimde sağda en büyüğü 15mm olan 4 yumurta tespit edildi dr. da aşılama öncesi tekrar çatlatma iğnesi yapalım bu yumları kaçırmayalım dedi. O ay hamile kaldım canım.
Evladın kızı erkeği yok gerçekten Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize :) Benim 2 kızım var Allah uzun ömürler versin hepimizin evlatlarına inşallah yine kızım olursa başım gözüm üstüne hiç üzülmem hatta sevinirim bile :)
Canım amh kaç çıktı sendeYok canım yapmadınız :) yanımda yok şimdi eve gidince atarım
Amiiinnn. Size de hayırlı cumalar olsun inşallah.Hayırlı Cumalar arkadaşlar Rabbim dualarinizi hayırlısıyla kabûl etsin İnşAllah ...
Amiiinnn. Size de hayırlı cumalar olsun inşallah.
Belki çatladıktan sonra olur akıntı. Bazılarında testin koyuluğu 1 gün ya da 2 gün sürebiliyor. Seninki de öyle olursa o yüzden de olabilir. Sabırla devam et cnm.amin inşallah canım çok zorlu bir bekleyiş ya Allah olmayanlara içinde banada nasip etsin inşallah en kısa sürede önce hamile olduğumu sonra erkek bebek haberi vermek nasip olur.sana da sağlıklı bir doğum nasip etsin sonra sende bie bebiş daha yaparsın inşallah oğlun olur
şimdi sabah ki testte t daha koyu pik oldu 11 de yaptım birde 6 gibi yaparım silindi mi diye ama akıntı çok yok neden olabilir
Rabbim cümlemizden razı olsun...Allah razı olsun teşekkür ederim :)
Rabbim cümlemizden razı olsun...
Belki çatladıktan sonra olur akıntı. Bazılarında testin koyuluğu 1 gün ya da 2 gün sürebiliyor. Seninki de öyle olursa o yüzden de olabilir. Sabırla devam et cnm.
Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah. Benimde bir sorum olacak kiste dönüsen yumurta sonrasindaki adetlerin nasildi süresi ve akintin bende gecen ay yumurtlama döneminde hic akintim olmadi ama bekledigim tarihte adet oldum. Şuan sıkıntısız ama acik renkte bi adet dönemi geciriyorum. Kist adet döneminde atilsa parcalar halinde kan pihtilari olur dediler dogrumu acaba yoksa yumurta döneminde akinti olmak zorunda degilmi.
Canım amh kaç çıktı sende
İnşallah cnm. Stresi zor tabiki ama sonucu güzel olur inşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.Tamam canım inşallah bu ay kalırım hamile her ay bu stresi düşünemiyorum
Cok teşekkürler bilgiler icin. ⚘Teşekkür ederim canım. Benim adetlerim 4 gün sürüyordu kist olduğunda 2 gün siyahımsı pıhtılı sonrada kahverengi akıntı şeklinde oluyordu. Neredeyse kırmızıyı hiç görmüyordum. Yumurtlama dönemlerinde eğer kist varsa yumurtlama olmadığı için akıntın olmuyor birde en belirgin özelliği sol göğüste koltuk altından başlayan bir ağrı oluyor.
Cok soru sordum hakkini helal et.
Cok teşekkürler bilgiler icin. ⚘
Iyiyim çok şükür canım. Kilo yu sorma fenayim:) toplam 9 kilo aldım ama güzel besleniyorum bebeğim sağlıklı olsun da ne yapayım. Mide yanması benimde sorunum. Doktorum gaviscon surup verdi.cok iyi geliyor yoksa uyuyamiyorum.Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor senin gebelik kilo durumları nasıl:) Ben bu ay almaya başladım ya
Maşallah değerin iyiymiş benimki 0,25 direkt tüp bebek dedi Dr aşılamayı bile geç dedi. Bakalım umut dünyası kendiliğinden olmasını bekliyorum2,96 çıktı canım
Maşallah değerin iyiymiş benimki 0,25 direkt tüp bebek dedi Dr aşılamayı bile geç dedi. Bakalım umut dünyası kendiliğinden olmasını bekliyorum
Bir de kızlar hani adetten 14 gün önce yumurtlama diyorlar ya ben aylardır testle takip ediyorum hiç 14 gün önceye denk geldiğini görmedim
Rabbim hayırlı sağlıklı bir erkek evlat verir inşallah sanada isteyen herkese deİnşallah istediğin gibi olur canım. Aynı yaşta sayılırız dr. yaşa bakarak dosyama direkt tüp yazmış bende bu yüzden amh istedim. Sonuca çok şaşırdı aşılama raporu çıkartacakken çatlatma iğnesi yaptırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?