Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bugün adetimin 11. Günü hiç çizgi yok lütfen bu aralar burayı boşlamayın da testimizi yorumlayın lütfen size zahmet
Buralardayız Allah izin verdiği müddetçe. Sen at biz yorumlarız. Belki geç çatlıyordur devam et testlere.

Allah razı olsun. Bu ay 25. Günde adet oldum bir hafta erken yani. yumurtlamayı etkiler mi acaba geç ya da erken yumurtlarmıyım
Benim de dönem dönem değişiyor. Sen garanti olsun diye adetin biter bitmez testlere başla. Erken yumurtlama da olabilir geç de olabilir benim ki şahsen sürekli değiştiği için.

Kızlar testi yeniledim t hala c den koyu gibi dünden bugüne değişiklik yok Eki Görüntüle 2050493
Gece tekrar et testini bakalım. Belki bugün çatlayabilir sanki öncekilere göre biraz açılmış gibi. Ya da resimde öyle görünüyor olabilir. En iyi tespiti sen yaparsın yakından gördüğün için. Aman emin olmadan ilişki olmasın.

yok canım c olan t den daha koyu dün eşitti hepsi sabah ki de böyleydi bir de akşam yapayım bakalım.ama kızlar şunu da söyleyeyim mide bulantısı da oluyor yumurtlama zamanı midem sabahları çok bulandı testler sonra koyu çıktı bir de baskı şişlik oluyor karında gazım var ki basınç yapıyor kasıklar özellikle benim sol kasık patladı patlayacak gibi ağrım oluyor belki sizde de aynısı olur diye söylemek istedim

Merhaba cnm benim ilk bebeğim de kanama oldu doktor progestan verdi kullandım geçti risk ben de geçti diye dikkat etmedim aşırı hareket 2 ser 2 ser zipliyordum merdivenleri 18 yaşında olmanın tecrubwsizliigi oğlumu kaybettim .sonra hemen hamile kaldım yine lekeler başladı benim evde vardı progestan hemen kullandım doktor iyi etmissin dedi .ben bir ağızdan iki alttan kullanmistim devaminda

Bana da dunkine göre suanki resimde T C ye göre biraz açılmış gibi geldi su an kaşık ağrın varmı ağrı geçince catliyor benimki

parça parça öyle çok yok içerdi ıslak dışa vurmuyor :)anlatamadım ama anla sen canım
Anladim canim ben gecen ay seninki gibi oldum. Testim bitmisti 2 gun surdü pik ama güvenemedim. Deneme olmadi keşke olsaymiş diyorum sanci hissetmistim ama kuruydum tam 14 gün sonra adet oldum. Demekki çat olmuş.Nasip bu aya insallah

Bana da dunkine göre suanki resimde T C ye göre biraz açılmış gibi geldi su an kaşık ağrın varmı ağrı geçince catliyor benimki
t daha koyu canım yapar yapmaz koyu çıktı testte akşam da yapayım değerlendireceğim bakalım ağrı h geçmedi var hatta şişlik var patlayacak gibi ama akıntı dün bir avuç dolusu peçeye geldi ama şimdi ıslaklık hissetmeme rağmen ne.çamaşırım ıslandı ne de peçete az var akıntı

Canim kafamda deli sorular var bugun adetin 2.günü yarin icin aradim doktor izinli diger bayan dr dolu randevü alamadim. Bu yumurtalar en erken ne zaman görunur yani sadece ne taraftan oldugunu ve varsa kist durumu icin gidecem herhangi bi belirtim yok ama kistle ilgili. Kacinci güne alayim randevuyü temizmi gideyim adetli haldemi bilemedim.

Kasiklarinda rahatlama hissettiğim an testi tekrar et açılmayi bekle bence garanti olsun ınş.sabaha çatlar hayırlısıyla .akıntı benimde öyle catladiktan sonra afedersiniz ama lavaboda ikindigim zaman zorla geliyorrdu şeffaf renkte ve içinde hafif beyazlık vardı 2 ay tecrübe edindim az çok

dün en koyuluğu yaklaşım 15.10 civarı sonra ikisi netleşti bugün t daha koyu oldu canım testim var hala iyi ki bol almışım valla bazen günde 3 defa yaptım.akıntı geçen değerlendirmeye göre daha az yani ama test pozitif vardır bir sebebi silinsin heyecanla bekliyorm.birkaç gün önce ikinci çizgi çıksın diye beklerken şimdi heyecanla silinmesini bekliyorm inşallah Allah fazla bekletmez hepimizi

bir hissetsem onu inşallah valla belim bile ağırıyor sabahları mide bulantısı oluyor karnım şişti ilk defa bu ay böyle oldum gerçi daha önceden de böyle adeti beklemezdim gelirdi çocuklar da kendiliğinden oldu şimdi herşey farklı geliyor bana canım.sen ne zaman adet olacaksın değerlendirme ne zaman

Canım ben bugün tekrar doktora gittim ikili taramam yapilmamis onu yaptirdim ultrasyon sirasi erken gittigim halde once 3 e sonra 3.50 kaldi doktorunda iki tane daha hastasi oldugu icin kanama alani yok yazip doktoruma gonderdi ben de dun aksama kadar kanamam oldu kanama alaninin olmamasi imkansiz birde 3 gun once es aşağıda dedi ayni hastanede farkli bi doktor soyleyince oda ikili taramanin sonucunu almaya geldiginde tekrar bakalim dedi cok sikildim doktorlarin birinin soyledigi digerini tutmuyo hapi da bu gun gunde 3 kez al dedi ben iki kez alcam yeterli oluyo kanamam bi kez alinca dahi duruyo ama vajinal yolla alinca durmuyo

Canım hastalandiysan ve zamanında olduysan kist olmamıştır zaten normalde hormonlara baktirmak için adetin 3.günü gitmem lazım ama sadece yumurta takibi yaptiricam dersen 13.günü mutlaka git hangi tarafta olduğunu kaç ml olduğunu hep sor
Ahh ışte stres yapıyoruz ister istemez korku heyecan hepsi biraradarabbim sonumuzu hayır etsin ınş.
Ben ayın 10 da olmam lazım erkenden 13 yada 14 gün mutlaka gidicem doktora tahminim sağ ol ucak bakalım tutturucaz mi

Her doktorun düşüncesi deneyimi farklı oluyor malesef bakmadan mi kanama alanı yok dedi zaten kanaman durduysa suan için kanayan alan yok demiş olabilir bugün için rabbim sifalar versin ınş. Bu sıkıntılı dönemi kolay atlatitsiniz rabbimin izniyle sıkıntı stres yapmamaya çalış ilaçlarını uygula gerisi rabbime emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…