- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.761
Ulaşmaya çalışıyorum ama cvp yok ben de merak ettim. En son baya sancıları vardı. Rabbim yardımcısı olsun ulaşınca size de yazarım. İnşallah bir sıkıntı yoktur.Black5angel canim SEVECENIM den haber yokmu gittimi doguma inşallah sağlıklıca alır kucağına oglusunu
Hadi hayırlısı olsun inşallah cnm Rabbim gönlündekini nasip etsin.Kızlar dün dua ile değerlendirme oldu sabah test yaptım iyiden silinmişti artık beklemedeyim allah herkese versin inşallah Hepinizden allah razı olsun
Kızlar dün dua ile değerlendirme oldu sabah test yaptım iyiden silinmişti artık beklemedeyim allah herkese versin inşallah Hepinizden allah razı olsun
KızlarSEVECENIM le görüştüm. Hastanede yatıyormuş. Bebeğin suyu iyice azalmış. Pazartesi doğuma alacaklarmış. Lütfen dua edin Allah yardımcısı olsun. Merak etmiştiniz haber vereyim dedim.
Ovilasyon testi mi yaptin canim allah gonkune gore saglikki versin insallah
sblkal canim kac haftalik hamilesin son adet tarihini soylermisin
Allah inşallah tez vakitte kurtarsın selamlarımızı iletseydin inşallah sağlıkla alır oğlunu kucağına
Canim ya Rabbim yar ve yardımcısı olsunKızlarSEVECENIM le görüştüm. Hastanede yatıyormuş. Bebeğin suyu iyice azalmış. Pazartesi doğuma alacaklarmış. Lütfen dua edin Allah yardımcısı olsun. Merak etmiştiniz haber vereyim dedim.
Rabbim gonlundeiini hayırlısıyla nasip etsin ınş darısı bize ınş.Kızlar dün dua ile değerlendirme oldu sabah test yaptım iyiden silinmişti artık beklemedeyim allah herkese versin inşallah Hepinizden allah razı olsun
Sağlıkla gelsin ınş bebisi rabbim yardımcısı olsun çok şükür gözetim altında hayırlı güzel haberlerle ınş.KızlarSEVECENIM le görüştüm. Hastanede yatıyormuş. Bebeğin suyu iyice azalmış. Pazartesi doğuma alacaklarmış. Lütfen dua edin Allah yardımcısı olsun. Merak etmiştiniz haber vereyim dedim.
Black5angel canim SEVECENIM den haber yokmu gittimi doguma inşallah sağlıklıca alır kucağına oglusunu[/QUOT
Seninle aramizda az bi fark var canim benimde dogumunu 1 nisan gosteriyor ben su altta bebegin durumunu gosteren seyi beceremedim
Senin bebeginin cinsiyeti belli mi ?
Allahim tum dualarini kabul etsin gonlunce saglikla versin insallah
Sağol canım bende onu düşünüyordum. Allah im hayirlisiyla kucağına alsın sağlikla inşallah. Allah kimseyi o yolda birakmasinKızlarSEVECENIM le görüştüm. Hastanede yatıyormuş. Bebeğin suyu iyice azalmış. Pazartesi doğuma alacaklarmış. Lütfen dua edin Allah yardımcısı olsun. Merak etmiştiniz haber vereyim dedim.
DualarimSEVECENIM le inşallah sağlıklı kucağına alir oglusunu
sblkal canim ben im takvim onde normalde son adet tarihim 24 haziran 9 temmuzda iliski oldu 10 temmuzda da bebek yumurtaya yerlesti cunku sanciyla hissettim ikimiz doguma ayni gidiyoruz sen heralde ozele gidiyosun cinsiyeti bana soylemedi devlet hastanesi en son dunki ultrasyonum 13 hafta 3 gunluk gosteriyodu
Erken soylemis yanilma payi olabilir 16. Hafta daha kesin oluyo inşallah mujdeli haberlerimizi veririz ikili taramayi kac gun once yaptirdin ben dun yaptirdimAayyy ayniyiz canim benim masallah birbirimizin gozunu sydinlariz insallah canim
Ben pakoluyum 25 haz sat ama ovilasyon 15 temmuzda oldu birlktelikde oyle oncesinde bi sey yapmadim. Ozel hsdtaneye gidiyorum ama 11. Hafta erkek %70 dedi dun 13+3 de ikili testim vardi saolsun %80 kiz dedi kafami karistirdi bende ovilasyon falan takip yaptirdigim icin kafa. Karisti iyce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?