- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #32.801
Maalesef kalbi durmuş bebe
Canım bebeğimin kalp atışları durmuş.. pazartesi kürtaj olucam
Canim cok geçmiş olsun.Allahim tekrar hayırlı evlat nasip etsin sana. Üzülme rabbim sevdiği kulları imtihan edermisMaalesef kalbi durmuş bebe
bilmiyorum canım ben birşey anlamadım belki de tutmadı bilemiyorum ama sabah kalktığımda test yapınca ikinci çizgi iyiden silinmeye durmuştu yumurta çat olduğu kesin .birde bu akşam yumurta akı gibi şeffaf akıntı geldi belki ilişkiden bilmiyorum .ya düşünsemde düşünmesene ekimin ortasında belli olur.keşke senin gibi anlayabilsem.inşallah sana da sağlıklı bir erkek evlat verir Rabbim az kalmış öğrenmeneCanım bende de enfeksiyon vardi ama o değişik bi sanci oluyo 10 dk felan sürüyor
sen nasıl hamile kaldın oluşlarına? Rabbim işte kimine hiç vermez kimine kız kimine erkek kimine de ikisini verir.inşallah iki meyveyi tadanlardan oluruzKızlar ıyı geceler okuyorum bu topigı bazen Allah herkese once saglıklı sonrada ıstedıgını versın bende 3 erkek annesi olarak kızım olsun dıye çıldırıyorum tabırı caızse....tabı brn bılmıyodum hıc yumurtlama zamanı erkek oncesı kız falan bu teorilerı 4 . yapsam kıxım olurmukı...cok ıstıyırum kızım dıyebılmrk...ama dusununce bu teorılerı dogru oldugunu hıssedıyorum cunku sankı hep erkege calışmışız bız farkında olmadan....rabbım duysun sesımızı herkese ıstedıgını versın ınsallah once olmayanlara tabıı
sen nasıl hamile kaldın oluşlarına? Rabbim işte kimine hiç vermez kimine kız kimine erkek kimine de ikisini verir.inşallah iki meyveyi tadanlardan oluruz
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hayırlı gönlünden geçeni nasip etsin tekrarMaalesef kalbi durmuş bebe
Maalesef kalbi durmuş bebe
Rabbim evlatlarını hayırlı evlat eylesin inşallah. Üç tatlı böceğinin yanına bir de çiçek nasip etsin Rabbim inşallah.Kızlar ıyı geceler okuyorum bu topigı bazen Allah herkese once saglıklı sonrada ıstedıgını versın bende 3 erkek annesi olarak kızım olsun dıye çıldırıyorum tabırı caızse....tabı brn bılmıyodum hıc yumurtlama zamanı erkek oncesı kız falan bu teorilerı 4 . yapsam kıxım olurmukı...cok ıstıyırum kızım dıyebılmrk...ama dusununce bu teorılerı dogru oldugunu hıssedıyorum cunku sankı hep erkege calışmışız bız farkında olmadan....rabbım duysun sesımızı herkese ıstedıgını versın ınsallah once olmayanlara tabıı
Turnusol kagidiyla bakiyorum cnm. Tavsiye ederim sanada gittigidiyordan almistim 6 tl
Kızlar ıyı geceler okuyorum bu topigı bazen Allah herkese once saglıklı sonrada ıstedıgını versın bende 3 erkek annesi olarak kızım olsun dıye çıldırıyorum tabırı caızse....tabı brn bılmıyodum hıc yumurtlama zamanı erkek oncesı kız falan bu teorilerı 4 . yapsam kıxım olurmukı...cok ıstıyırum kızım dıyebılmrk...ama dusununce bu teorılerı dogru oldugunu hıssedıyorum cunku sankı hep erkege calışmışız bız farkında olmadan....rabbım duysun sesımızı herkese ıstedıgını versın ınsallah once olmayanlara
Ne guzel canim allahim sana kizin gibi gelinler wersin insallah ama 4. Duaunuyorsan sana sunu diyeyim
Ben gec yumurtlayan bir kadinim o yuzdwen riske atmamak icinde ben kizimda da bu hamileligimde de yumurtlama takibine gittim
Kizimda ben yumurtlamazdan 4 gun once birliktelik yasadim ve kizim oldu sana tavsiyem kiz bebek iztiyorsa yumurtlamazdan 4 5 gun once iliskiye gir bir daha girme yani ovulasyon gunune yakin girme
Bi sey daha diycem bacim allah ne n3sip ederse kucagina onu aliyorsun ben yumurtamin catladigini anladim sonrada esimi uyarmadim rabbim bana ilk once kiz ewlat takdir ettigi icin bile bile ben o gece gittim yattim nasibinde vvarsa olur ama biz kulun kaderini cabasina biraktik demis cabaliyoruz iste hosuna gider verir diye
Ya kizlar ona bakacaginiza birliktelik oncesi alkali dus yapin 1 bardak suya 1 tatli kasigi karbonat birliktelik onceai garanti alkaliCanım idraramı bakıyorsun? Akıntıyla bakmayı denedinmi hiç onuda merak ediyorum.ben baya asidiğim ya kim bilir o ne duruumdadır
Bebek için tehlikeli diye duyduk canim onu ya.Ya kizlar ona bakacaginiza birliktelik oncesi alkali dus yapin 1 bardak suya 1 tatli kasigi karbonat birliktelik onceai garanti alkali
Ya caanim bana doktor soyledi kiz isteyenlere de sirkeli dus yaptiriyor ama soyle iceri fiskirttiginiz su disari cikacak diyor yikama gibi.Bebek için tehlikeli diye duyduk canim onu ya.
Bebek için tehlikeli diye duyduk canim onu ya.Ya kizlar ona bakacaginiza birliktelik oncesi alkali dus yapin 1 bardak suya 1 tatli kasigi karbonat birliktelik onceai garanti alkali
Nasil yapıcaz onu kizzYa caanim bana doktor soyledi kiz isteyenlere de sirkeli dus yaptiriyor ama soyle iceri fiskirttiginiz su disari cikacak diyor yikama gibi.
Sen doktor kontrolünde mi hamile kaldın?yani erkek bebek için ne gibi yol izledinizYa caanim bana doktor soyledi kiz isteyenlere de sirkeli dus yaptiriyor ama soyle iceri fiskirttiginiz su disari cikacak diyor yikama gibi.
Nasil yapıcaz onu kizzYa caanim bana doktor soyledi kiz isteyenlere de sirkeli dus yaptiriyor ama soyle iceri fiskirttiginiz su disari cikacak diyor yikama gibi.
Canim senin bebegin cinsiyetini cok mrk ediyorum kesinleşince yaz lütfen.Ya kizlar ona bakacaginiza birliktelik oncesi alkali dus yapin 1 bardak suya 1 tatli kasigi karbonat birliktelik onceai garanti alkali
Nasil yapıcaz onu kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?