Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bende de enfeksiyon vardi ama o değişik bi sanci oluyo 10 dk felan sürüyor
bilmiyorum canım ben birşey anlamadım belki de tutmadı bilemiyorum ama sabah kalktığımda test yapınca ikinci çizgi iyiden silinmeye durmuştu yumurta çat olduğu kesin .birde bu akşam yumurta akı gibi şeffaf akıntı geldi belki ilişkiden bilmiyorum .ya düşünsemde düşünmesene ekimin ortasında belli olur.keşke senin gibi anlayabilsem.inşallah sana da sağlıklı bir erkek evlat verir Rabbim az kalmış öğrenmene

Kızlar ıyı geceler okuyorum bu topigı bazen Allah herkese once saglıklı sonrada ıstedıgını versın bende 3 erkek annesi olarak kızım olsun dıye çıldırıyorum tabırı caızse....tabı brn bılmıyodum hıc yumurtlama zamanı erkek oncesı kız falan bu teorilerı 4 . yapsam kıxım olurmukı...cok ıstıyırum kızım dıyebılmrk...ama dusununce bu teorılerı dogru oldugunu hıssedıyorum cunku sankı hep erkege calışmışız bız farkında olmadan....rabbım duysun sesımızı herkese ıstedıgını versın ınsallah once olmayanlara tabıı

sen nasıl hamile kaldın oluşlarına? Rabbim işte kimine hiç vermez kimine kız kimine erkek kimine de ikisini verir.inşallah iki meyveyi tadanlardan oluruz

Rabbim evlatlarını hayırlı evlat eylesin inşallah. Üç tatlı böceğinin yanına bir de çiçek nasip etsin Rabbim inşallah.

Yani cnm senin ilişkiler hep yumurtlama günü mü oldu eminsin dimi. Sakıncası yoksa biraz anlatır mısın buradakilere ve bizlere yardımcı olmak maksadıyla.

Canım idraramı bakıyorsun? Akıntıyla bakmayı denedinmi hiç onuda merak ediyorum.ben baya asidiğim ya kim bilir o ne duruumdadır
Ya kizlar ona bakacaginiza birliktelik oncesi alkali dus yapin 1 bardak suya 1 tatli kasigi karbonat birliktelik onceai garanti alkali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…