Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Erken soylemis yanilma payi olabilir 16. Hafta daha kesin oluyo inşallah mujdeli haberlerimizi veririz ikili taramayi kac gun once yaptirdin ben dun yaptirdim

Bende dun yaptirdim canim benimmm ne guzel bi yoldasim oldu rabbim bize topac gibi ogullar versin insallah foruma cifte mavi haber veririz
Di mi canim kendi kendine bi erkek dedi bi kiz moralim bozuldu bende karar aldim yok cikinti icine girdi yok cikinti disina cikti hic birini dusunmiycem 16.hafta bitimine kadar hic birini kaile almiyorum sende syni sekilde dusun

Ben bu persembe sonuc alcam kendi doktorum ozaman ultrasyonla tekrar bakcak bakalim belki bisey soyler fazla merak yok gibi hayirli saglikli olsun modundayim 3. Cocugum olacagi halde benim iki kizim var senin 1 tane o yuzden fazla kafayi takma

Ben bu persembe sonuc alcam kendi doktorum ozaman ultrasyonla tekrar bakcak bakalim belki bisey soyler fazla merak yok gibi hayirli saglikli olsun modundayim 3. Cocugum olacagi halde benim iki kizim var senin 1 tane o yuzden fazla kafayi takma

Guzel haberlerini bekliyorum canim allahim saglikla kucagimiza versin stress yapim diyorum da ama bende 3. Dusunnuyorum rabbim gonlumuzce wersin insallah

Cnm karından ultrason ise erkek çünkü sağa yakın. Bizimki sadece bir tahmin en doğrusunu Rabbim bilir. Şekli de erkeğe benziyor uzun ince. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.

Maalesef kalbi durmuş bebe
Evet cnm haklısın kafam karıştı. cibi35 cnm senin bebiş kesedeki konuma göre kız ben karıştırdım kusura bakma. Herşeyin doğrusunu Rabbim bilir. Öylesine tahmin yapıyoruz.

Canım bebeğimin kalp atışları durmuş.. pazartesi kürtaj olucam

Ayy cnm Rabbim yardımcın olsun. Çok geçmiş olsun. İnşallah Rabbim tez zamanda bir tane daha nasip eder. Üzülme vardır Rabbimin bir bildiği lütfen sıkma canını. Rabbim kolaylık versin inşallah

Geçmiş olsun canım benim ne desek boş nasibi bu kadarmış sana şefaatci olucak ınş. .Allah im sana yavrularina can sağlığı versin tekrardan nasip etsin ınş.

N naznaz16 canim inşallah gonlundekine hamile kalmissindir sanci felan oldumu iliskiden sonra

anlamadım ki canım 1ü günden fazladır kasık ağrısı çekiyorum zaten ama şu kesin 4 günlük perhiz ve yumurta çat olduktan sonra tek ilişki.kasık ağrım hala var bugün sanırım ilişki sonrası alıntım oldu.sabaha kadar kalkmadım banyo sabah yaptım 3 gibi de akıntı oldu şuan düşünmüyorm olup olmadığını stresden tutmaz diye birde ev kalabalık fırsat kalmadı düşünmeye bakalım 2 hafta sonra belli olur sanırım:) birde sürekli afedersin çişim çok geliyor baskı var hep aşağıda:)

Hayırlısı canım inşallah tutmuştur

Hayırlısı canım inşallah tutmuştur
inşallah canım normalde adet günü 8 ekim ama yumurta geç çat olduğu için 13 ekim falan olacak sanırım 19 veya 20 ekim e kadar gecikme olur da test yaparım.ne güzel sen anladın hemen kendini bende 10 gündür kasık ağrısı bel ağrısı vardı zaten olsada sanırım senin gibi anlamam .elimden geleni yaptım en iyisini Rabbim bilir canım

Canım bende de enfeksiyon vardi ama o değişik bi sanci oluyo 10 dk felan sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…