Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim senin bebegin cinsiyetini cok mrk ediyorum kesinleşince yaz lütfen.
Bende cok merak ediyorum o kadar canaladimki ve rast gitti kizimda oyle olmamisti insallah bu seferde bi oglusum olur rabbim ikisininde tadina baktirir
Yazicam hepinize hic merak etmeyin
Once oglandi cikinti vardi simdi cikinti gitmis kiz dedi (kizimada oyle demislerdi oglandan kiza dondu oylede kaldi korkuyom)

Kızlar idrar da pH kaç olunca alkali olunuyormus? Ben gebelik Öncesi alkali diyeti de yapmıştım. Yeni hamileyken yapılan teste baktım pH 7 ymis. Benim bi zamanlama yanlış olmus yaa :)

Canim ph 7 demek zaten alkali demek 7 we uzeri super 7 yi yakaladiysan iyi ama onemli olan vajinanin ici 7 olmali bebisim alkali dus yap vucut onemli degil spermin yasamasi icin icerisi 7 olmali zaten o karbonatli suya bi turnisol batir mavi olacak

Tsk ederim kızlar
Hepinize tek tek durumumuz kritik ptesi gününe kadar alabilirim diyor doktor
Bugün 4 tane ciğer geliştirici ve antiyobitik yapıldı .Birazdan yine antiyobitik yapılır.Bebek 36 haftalık doktor kuveze atarım dedi çok korktum akşam yine kontrol oldu bebek suyu daha çok azaldığı için 34 4 hafta 2.350 çıktı .Almamayı ben diretiyorum .Kuzum daha çok küçük dayanmaz diye düşünüyorum .Psikolojim çok bozuldu .Doktor ptesi azalma olursa Ve sen diretirsen sorumluluk kabul etmem dedi .lütfen lütfen dua edin bana ptesi güzel haberlerle dönerim evime aklım evdeki kuzularımda kötüyüm bu kadar emekten Sonra mutlu olup oğlumu kucağıma almak istiyorum .Uyuyangüzel Canım herşey için çok sağol kalbinin temizliğine çok güveniyorum beni şakın unutma .Allaha emanet olun rabbim Hayırlısı ile hepinize gönlündekini nasip etsin aklımdasınız kendime ettiğim gibi sizlerede ediyorum

Ayy canım ya inşallah oglandir. Benimde 14. Haftada cikinti vardı iki hafta sonra kayboldu.tam bacak arasını mi gördü. Dur bakalım inşallah yanlış görmüştür

Cnm cok gecnis olsun tekrar rabbim bu gece hutmetine insAllah en saglikli bi sekilde oglunu kucagina almayi nasio etsin cnm dualarindasin insAllak stres yapma cnm dua et Rabbim buyuk.

Canim ph 7 demek zaten alkali demek 7 we uzeri super 7 yi yakaladiysan iyi ama onemli olan vajinanin ici 7 olmali bebisim alkali dus yap vucut onemli degil spermin yasamasi icin icerisi 7 olmali zaten o karbonatli suya bi turnisol batir mavi olacak
Ben Bi onu denemedim. Hamile kalmayi zorlaştırıyor diye okudum. Emin olamadim

Ayy canım ya inşallah oglandir. Benimde 14. Haftada cikinti vardı iki hafta sonra kayboldu.tam bacak arasını mi gördü. Dur bakalım inşallah yanlış görmüştür

Bak kiz ewlat bambaska ilk cocugunsa allah tadini aldirsin kizlarin sansi bahti hep acik olsun benim 1 kizim var omru uzun ola,sende tadini ala ala buyut insallah ona bakip kendini goruceksin cok guzel bir duygu
Ama sen ovilasyona dikkat etmemis miydin birliktelik once mi oldu senin??

Canim.cook geçmiş olsun. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Oğlunu sana bagislasin. Mübarek günler hürmetine rabbim yardimcin olsun. Sen kendini üzme rabbime bırak inşallah çok güzel günler bekliyor sizi.bebegin o kadar da minik değil. Kuvoze alırlarsa da korkma biraz kalır çıkar inşallah.

Bir kızım var canım çok şükür rabbimin hediyesi. Buda ikinci kızım olacak inşallah.
Bende erkek olsun diye uğraştım. Ovülasyon testi kullandım canım. Diyet yaptım. Eşime kahve. Cinsel perhiz vs. Test pik olmuştu ben 12 saate çatlar demiştim. Her ay erken siliklesiyordu. Nasipte kız bebek varmış. Ama hala düşünüyorum. Akintim bitmişti yumurta akı kivami bir önceki gündü. Hayirlisi işte.

Hamikemisin cnm erkekmi istiyisun sende?

Ewet canim 4.5 yasinda 1 kizim var 12 haftalik hamileyim bebegim once oglandi sonra kiz dedi ikili test icin baktiginda kafami bulandirdi arkadaslardan yardim aliyorum

Ovilasyon gunu takiple catlamadan sonra 1 kez birliktelik ile oldu bu bebek bilmiyorum artik kiz olursa tez mez icine .... herseyin:)))

Allah tadini aldirsin onun bu dunyada nasibi varmis annesi rabbim saglikla nneli babali aldirsin kucagina
Birdahaki sefere 3 duaunuyorsa topac gibi oglun olsun insallah o zaman geldiginde test silige dondugunde yap oyle okuyoruz bende hem dr takibi hem idrar takibi yaptim 3 gun ayni cift cizgi kaldi catlamadi siliklesince doktora gittim catlamis dedi

Anladim cnm rabbim gonlunce versin insAllah seninde sevincli mujdeli haberlerini aliriz insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…