- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.861
Bende adet bittikten 5. Gün bi denemeadet bitiminden 1hafta sonra denedik canim 2kez
Ne yazik ki yok canım tek foto tahminin neyakın çekim varmı?
İnşallah oğlun olur canımNe yazik ki yok canım tek foto tahminin ne
Canım nubdan anliyosan benim kinede bi tahmin yapsanaEki Görüntüle 2054990
13 ten önce catlamamistir insallah tek korkum o. Ctesi yok sadece. Teste gec basladim 10. Gun baslasaymisimbelki geç çat olacaktır hatırlarsın bende akıntıya kapılıp deneme yapmıştım 5 gün sonra çat oldu sabırla devam et ama eşin olmayacaktı yarın demi?inşallah pazartesi çat olur kuzum sende denemeni yaparsın
Stres yapma emi
Cnm aksam sabah adet olacam gunum geldi sonrada insAllah deneme olacak 15 gun felan sonra isde ekim sinu kasim basi gibi insAllah duanda benide unutma, ya senin oglun olcak insAllah kalbim hep oyle diyor..
Cnm stres yapma insAllah yakalarsin yumu Rabbim gonlunce versin13 ten önce catlamamistir insallah tek korkum o. Ctesi yok sadece. Teste gec basladim 10. Gun baslasaymisim
27.28Kaç günde bir hastalaniyorsun
13 ten önce catlamamistir insallah tek korkum o. Ctesi yok sadece. Teste gec basladim 10. Gun baslasaymisim
Cnm aksam sabah adet olacam gunum geldi sonrada insAllah deneme olacak 15 gun felan sonra isde ekim sinu kasim basi gibi insAllah duanda benide unutma, ya senin oglun olcak insAllah kalbim hep oyle diyor..
Ben bu ay bati falan bile beklemezdim normalde ama diger denemelerimizde esime hep sorardim tutmusmudur acaba diye yorum yapmazdi bu sefer kendi kendine oglusun tuttu falan deyip duruyor. Normalde esim bnm erkek bebek istedigimi biliyor. Ne yaparsan yap kizimiz olacak bn babama cekmisim derdi.hamile olunca cinsiyetini ogrenmek icin falan zahmet etme ultrosana girmene gerek yok kiz derdi. Ilk defa tuttu olglusumuz olacak dedi cok etkilendim.yoksa bi kac aydir olmadi..bi prolaktinim yuksek cikti bi enfeksiyon cikti vss.. simdilik bi sorun yok ama bn hic umitli deildim esim boyle soyleyinceye kadar..
Yok canimnhoc bir belirti yok. Ben regl olacagim gun 1 kac saat oncesinde hafif agri olur zaten baska birsey olmaz.. soylmesi ayip buyuk abdestim cok kokuyor 2 gundur ama usutmektenmi baska biseydenmi bilmiyomrüyan hayr olsun kuzum .nasıl bir belirti varmı peki adet ya da bebiş için?
valla vücut çok ilginç hemen tepki veriyor .hatırlarsın bende isal mide ağrısı ve bulantı yaşamıştım şimdi anlıyorum bebek o gün yerleşti.sabah ilk idrarla test yap belki çıkar kuzum Allah gönlüne göre versin inşallahYok canimnhoc bir belirti yok. Ben regl olacagim gun 1 kac saat oncesinde hafif agri olur zaten baska birsey olmaz.. soylmesi ayip buyuk abdestim cok kokuyor 2 gundur ama usutmektenmi baska biseydenmi bilmiyom
Bat sali gunu sali sabahi yapayim diyorum olmazsam eger..amin canim insallah cumlemize..valla vücut çok ilginç hemen tepki veriyor .hatırlarsın bende isal mide ağrısı ve bulantı yaşamıştım şimdi anlıyorum bebek o gün yerleşti.sabah ilk idrarla test yap belki çıkar kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah
Merhaba hanimlar benimde bata son 3 gun.dun yorumlari okudum onun etkisiyle sanirim bu gece cok garip ruya gordum.. iste gebelik testi yapiyorum ikiside kopkoyi cikiyor 2 3 defa yapiyorum iki koyu kirmizi cizgi goruyorum.. diyorum kizimda silik cikmisti bunda koyu cikti erkek galiba bi falan diyorum.. sonra ne hikmetse cocukgunndogmus halini goruyorum daha cok kucuk ama bu usg fotilari gibi belli belirsiz.. bi bakiyorum bacak arasi pipi gorunuyor. Aa gercekten erkek mis diyorum. Tek sacmalik kulaginda kupe var diyorum acele etmisim cinsiyetini ogrenmeden hemen kulagini deldirmisim diyorum ruyamda. Kizimda cok merakliydim bunuda kiz sanip hemen deldirmisim gibi sacma bir yorum yapiyorum. :) hayir ola insallah.
Bence hamişsin içime öyle doğdu birdenMerhaba hanimlar benimde bata son 3 gun.dun yorumlari okudum onun etkisiyle sanirim bu gece cok garip ruya gordum.. iste gebelik testi yapiyorum ikiside kopkoyi cikiyor 2 3 defa yapiyorum iki koyu kirmizi cizgi goruyorum.. diyorum kizimda silik cikmisti bunda koyu cikti erkek galiba bi falan diyorum.. sonra ne hikmetse cocukgunndogmus halini goruyorum daha cok kucuk ama bu usg fotilari gibi belli belirsiz.. bi bakiyorum bacak arasi pipi gorunuyor. Aa gercekten erkek mis diyorum. Tek sacmalik kulaginda kupe var diyorum acele etmisim cinsiyetini ogrenmeden hemen kulagini deldirmisim diyorum ruyamda. Kizimda cok merakliydim bunuda kiz sanip hemen deldirmisim gibi sacma bir yorum yapiyorum. :) hayir ola insallah.
Amin canim insallah..Bence hamişsin içime öyle doğdu birdenrabbim ınş gönlündeki ni nasip etsin
Bat sali gunu sali sabahi yapayim diyorum olmazsam eger..amin canim insallah cumlemize..
Bence hamişsin içime öyle doğdu birdenrabbim ınş gönlündeki ni nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?