Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
13 ten önce catlamamistir insallah tek korkum o. Ctesi yok sadece. Teste gec basladim 10. Gun baslasaymisim

13 ten önce catlamamistir insallah tek korkum o. Ctesi yok sadece. Teste gec basladim 10. Gun baslasaymisim

inşallah kuzum stres yapma ya oda etkiler inşallah çatlamamıştır da bu ay denemen olur ve oğluşun tutunur annesi
Cnm aksam sabah adet olacam gunum geldi sonrada insAllah deneme olacak 15 gun felan sonra isde ekim sinu kasim basi gibi insAllah duanda benide unutma, ya senin oglun olcak insAllah kalbim hep oyle diyor..

hadi kuzum inşallah bu ay senden güzel haberler alırız dualarım sizinle alımdasınız hep.sen nasıl bana dedin tuttu diye inşallah Rabbim tez vakitte senin de göbişini doldurur.inşallah oğlum olacağını da bilmiş olursun canım

Bende hangi sureleri okuyayım hangi zikirleri çekeyim diye soracaktım

Merhaba hanimlar benimde bata son 3 gun.dun yorumlari okudum onun etkisiyle sanirim bu gece cok garip ruya gordum.. iste gebelik testi yapiyorum ikiside kopkoyi cikiyor 2 3 defa yapiyorum iki koyu kirmizi cizgi goruyorum.. diyorum kizimda silik cikmisti bunda koyu cikti erkek galiba bi falan diyorum.. sonra ne hikmetse cocukgunndogmus halini goruyorum daha cok kucuk ama bu usg fotilari gibi belli belirsiz.. bi bakiyorum bacak arasi pipi gorunuyor. Aa gercekten erkek mis diyorum. Tek sacmalik kulaginda kupe var diyorum acele etmisim cinsiyetini ogrenmeden hemen kulagini deldirmisim diyorum ruyamda. Kizimda cok merakliydim bunuda kiz sanip hemen deldirmisim gibi sacma bir yorum yapiyorum. :) hayir ola insallah.

Ben bu ay bati falan bile beklemezdim normalde ama diger denemelerimizde esime hep sorardim tutmusmudur acaba diye yorum yapmazdi bu sefer kendi kendine oglusun tuttu falan deyip duruyor. Normalde esim bnm erkek bebek istedigimi biliyor. Ne yaparsan yap kizimiz olacak bn babama cekmisim derdi.hamile olunca cinsiyetini ogrenmek icin falan zahmet etme ultrosana girmene gerek yok kiz derdi. Ilk defa tuttu olglusumuz olacak dedi cok etkilendim.yoksa bi kac aydir olmadi..bi prolaktinim yuksek cikti bi enfeksiyon cikti vss.. simdilik bi sorun yok ama bn hic umitli deildim esim boyle soyleyinceye kadar..

rüyan hayr olsun kuzum .nasıl bir belirti varmı peki adet ya da bebiş için?

Yok canimnhoc bir belirti yok. Ben regl olacagim gun 1 kac saat oncesinde hafif agri olur zaten baska birsey olmaz.. soylmesi ayip buyuk abdestim cok kokuyor 2 gundur ama usutmektenmi baska biseydenmi bilmiyom
valla vücut çok ilginç hemen tepki veriyor .hatırlarsın bende isal mide ağrısı ve bulantı yaşamıştım şimdi anlıyorum bebek o gün yerleşti.sabah ilk idrarla test yap belki çıkar kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah

Bat sali gunu sali sabahi yapayim diyorum olmazsam eger..amin canim insallah cumlemize..

Hayra cikar insallah gonlune gore guzel haberlerle buraya yazarsin

Bence hamişsin içime öyle doğdu birden rabbim ınş gönlündeki ni nasip etsin

Bat sali gunu sali sabahi yapayim diyorum olmazsam eger..amin canim insallah cumlemize..

inşallah kuzum benim adete iki gün varken idrar da çıktı.bama da hamilesin gibi geldi inşallah hayırlısı olur canım

Bence hamişsin içime öyle doğdu birden rabbim ınş gönlündeki ni nasip etsin

bana da öyle geldi de ilk söyleyen ben olmayayım dedim.İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…