- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.821
Tahmin ettim canım keseye göre kız olabilir diyorum sola tutunmuşTelefonu yan tutmalısın canım yatay çıkmış fotoda
Evet canım yanCanım yan mi çekip yükledin ultrason kağıdında cikan beyaz çizgi ustte olması gerekirken yanda çıkmış cunku
evet canım karındanCanım karından bakildiysa kız olabilir diyorum ben sola tutunmuş
Canım bu mashaa nin yorumuydu hatlar karıştıKarından canım. Bakalım artık nasıp
Birşey denedin mi canım yumurtlama günü birliktelik oldu mu hatirliyormusunEvet canım yan
Anladım canım 7 haftalık burda. Bakalım artık gönlümden erkek gecıyor tabı ama kız olursada kızımın kız kardeşi olmuş olur :)Canım bu mashaa nin yorumuydu hatlar karıştıama ikinizinkide teoriye göre kız gibi hayırlı si olsun ınş tabikide herkeste tutmaya biliyor tam ama 7 haftalık olması lazım 8.haftada filan rahim içinde hareket edebiliyor yer degistirebiliyor o yüzden teoriye göre 7.haftayı geçmemesi lazim
Evet canım hesaplamama göre tam yumurtlama günü bırlıktelık oldu. Öncesinde de olmustu ama sanırım 2 kez. Bir de sen hemsıresın sanırım o yüzden sormak ısterim :) ben hamıle kalmadan 1 ay öncesinde doktora gitmiştim enfeksıyon vardı ve o ay yumurtam oluşmuş ama çatlamamış gosterdı bana ultrasonda. Kocamandı. Acaba hamıle kaldığım ay yumurtlama tarihinden önce o yumurtam catlamıs olabılır mi ?Birşey denedin mi canım yumurtlama günü birliktelik oldu mu hatirliyormusun
Kızlar selam ben yenı buldum bu topiğibenimde kızım var ve su an ıkımcıye hamıleyım. Oncelıkle tabıkı sağlıklı ve hayırlı olmasını ıstıyorum. Ama erkek ıstıyorum ınsallah olur bakalım içimden kız gecıyor gerçi
Hosbulduk canım çok teşekkür ederım hepımıze ınsallahhoşgeldin canım Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah
Kızlar bebek ilk bakıldığında usg de bebeğin cinsiyeti bile belli olmada göğüs kısmı daha oval olursa kiz daha düz olursa erkekmis derler . keza kadın ve erkek yaradis bakımından farklıdır daima.
Canım catlamayan yumurta kiste dönüşür çok büyüyünce kaç mm olduğunu soyledimi eğer zaten adet olduysan kendiliğinden olduğu yerde eriyip gitmiştir birde bekledigin zamandan daha mi geç oldun o ay. bu ayda gitmismiydin yumurtlama icinEvet canım hesaplamama göre tam yumurtlama günü bırlıktelık oldu. Öncesinde de olmustu ama sanırım 2 kez. Bir de sen hemsıresın sanırım o yüzden sormak ısterim :) ben hamıle kalmadan 1 ay öncesinde doktora gitmiştim enfeksıyon vardı ve o ay yumurtam oluşmuş ama çatlamamış gosterdı bana ultrasonda. Kocamandı. Acaba hamıle kaldığım ay yumurtlama tarihinden önce o yumurtam catlamıs olabılır mi ?
Yani ilk 8 haftalikken usg de bebek tam net olmuyo ama baş ve gövde kısmı belli oluyo. Gövde kısmı daha şişkinse kız biraz daha duzse erkek derler. Bana öyle söylediler bakar bakmaz kız dediler . daha belli olmaz dedim nerden anladınız. Göğüs kısmı daha yuvarlak duruyo kesin kız dediler hemde 15 haftayı beklemeye gerek kalmadan öğrendim b3n :))))nasıl yani canım anlamadım ben
Söyle söylim canım ben sat 18 agustos. Bu dediğim olay da agustos sonu oldu. Regl olunca doktora gittim hamılelık neden oluşmadı acaba dıye tahmımen Real biteli bi kaç gün olmustu bana BU kadar kısa sürede bu kadar büyük yumurta oluşmaz geçen aydan çatlamamış bu dedi fitil kullandım 4 tane tahmını yumurtlama tarihime yakın ve o ay hamıle kalmışım.Canım catlamayan yumurta kiste dönüşür çok büyüyünce kaç mm olduğunu soyledimi eğer zaten adet olduysan kendiliğinden olduğu yerde eriyip gitmiştir birde bekledigin zamandan daha mi geç oldun o ay. bu ayda gitmismiydin yumurtlama icin
Bence değil.banada erkek demişlerdi kız ama takılma sen bekle biraz dahaama nuba gore kiz degil mi canim?
Canim sen anliyomusun nubdan ayni hamileyim diye sevinmistin ya benim de son adet tarihim 24 haziran iki kizim var hatirladin mi:)))Bu bebek erkek gibi kimin kuzusu bu?
Enteresan bunu ilk defa duyuyorum kontrol edip tutan varmı ciddenKızlar bebek ilk bakıldığında usg de bebeğin cinsiyeti bile belli olmada göğüs kısmı daha oval olursa kiz daha düz olursa erkekmis derler . keza kadın ve erkek yaradis bakımından farklıdır daima.
Canım seninkinin eli var göğüs kafesinin üstünde gibi geldi bana dediği teoriye göre erkek olabilir belkideCanim sen anliyomusun nubdan ayni hamileyim diye sevinmistin ya benim de son adet tarihim 24 haziran iki kizim var hatirladin mi:)))
AsTaLaVisTas canim benim foto da 11 haftalik gogusu cikintili bi bak sana anliyosan senin soyledigine gore kiz gibi geldi banaEki Görüntüle 2055149
Anladım canım normalde senin gittiğin zamanda yumurta 10-12 mm anca olur baktı beklediğinden daha büyük bir yumurta olduğu için bu tahmini yurutmustur yani gecen aydan kalan yumurtan çatlamış olabilirSöyle söylim canım ben sat 18 agustos. Bu dediğim olay da agustos sonu oldu. Regl olunca doktora gittim hamılelık neden oluşmadı acaba dıye tahmımen Real biteli bi kaç gün olmustu bana BU kadar kısa sürede bu kadar büyük yumurta oluşmaz geçen aydan çatlamamış bu dedi fitil kullandım 4 tane tahmını yumurtlama tarihime yakın ve o ay hamıle kalmışım.
Canim sen anliyomusun nubdan ayni hamileyim diye sevinmistin ya benim de son adet tarihim 24 haziran iki kizim var hatirladin mi:)))
AsTaLaVisTas canim benim foto da 11 haftalik gogusu cikintili bi bak sana anliyosan senin soyledigine gore kiz gibi geldi banaEki Görüntüle 2055149
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?