- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.881
Insallah hayirlisi neyse o olur..inşallah kuzum benim adete iki gün varken idrar da çıktı.bama da hamilesin gibi geldi inşallah hayırlısı olur canım
bana da öyle geldi de ilk söyleyen ben olmayayım dedim.İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
valla canım yoldaş olduk burda birimizin sevinci hepimizin oluyor bende bunda gördüm karışık rüyalar ama hep erkek bebek gördüm ama kendimi kıza hazırlıyorum çünkü öyle olduysa yıkılmak istemem.kızlarım büyük olan ikiz diyor ortanca erkek bebek diyor küçüğüm ise bir kız bir erkekInsallah hayirlisi neyse o olur..
Kizim da hamile oldugumu ogrenmeden bi ruya gormustum..ayva bahcesinedeydim ve bir ayvayi koparip ikiye bölüyordum. Icerisinde bir kalp vardi. Soruyorum orda bu ayvanin cinsiyeti ne diye onlarda icinde kalp varsa kiz diyorlardi.. cok acik ve net kizimin olacagini gormustum yani. Ama bu ruyam buradaki yorumlardan etkilendigim icin gorulmus bir ruya. Hamilelik konusunda bende umitliyim insallah Rabbim nasip etmistir.
Merhaba canım rabbim gönlündeki ni nasip etsin ınş diyet filan bişey yapiyor musun hangi ay planliyorsunMerhabalar bende hep sızı takıp edıyorum ama yazmayı çok ıstedım ancak fıtsat buldum benımde 2 kızım var bende ıstıyorum çok hemde ama doktora gıtmeyı düşünüyorum
Merhaba canım rabbim gönlündeki ni nasip etsin ınş diyet filan bişey yapiyor musun hangi ay planliyorsunMerhabalar bende hep sızı takıp edıyorum ama yazmayı çok ıstedım ancak fıtsat buldum benımde 2 kızım var bende ıstıyorum çok hemde ama doktora gıtmeyı düşünüyorum
Aynen canim eger hamileysem seninle cok yakiniz beraber ogreniriz burada paylasiriz artikvalla canım yoldaş olduk burda birimizin sevinci hepimizin oluyor bende bunda gördüm karışık rüyalar ama hep erkek bebek gördüm ama kendimi kıza hazırlıyorum çünkü öyle olduysa yıkılmak istemem.kızlarım büyük olan ikiz diyor ortanca erkek bebek diyor küçüğüm ise bir kız bir erkekartık bekleyerek göreceğiz inşallah rabbim yanıltmaz salih mümin bir erkek evlat verir hepimize.olmayanı istiyor insan.
Merhaba canım rabbim gönlündeki ni nasip etsin ınş diyet filan bişey yapiyor musun hangi ay planliyorsun
Ya kızlar ben bu ay hamis kalmayı düşünüyorum ama aklımda bi soru var. Ben internetten baktimda yum günü 30 ekim gösteriyor. Ama SAT 16 ekim adet bitindemi tek iliski yapayım yoksa ayın sonundami anlamadım. Yum takip edenler sizce hangisi?
Aynen canim eger hamileysem seninle cok yakiniz beraber ogreniriz burada paylasiriz artik
Diyet yapmadım ama burdan okuduklarım bıraz farklı gelıyor kımısı protein kes dıyor kımısı arttır yazmış anlamdım doktorada sorsam Güler herhalde amın hepımızın gönlüne göre versin
Adet siklusunu 28 gün diye girdiysen doğru tam ortası oluyor.test yapmiycakmisin zaten ordanda takip etmeye başlarsın tahmini yumurtlamadan 3 gün önce baslayabilirsinYa kızlar ben bu ay hamis kalmayı düşünüyorum ama aklımda bi soru var. Ben internetten baktimda yum günü 30 ekim gösteriyor. Ama SAT 16 ekim adet bitindemi tek iliski yapayım yoksa ayın sonundami anlamadım. Yum takip edenler sizce hangisi?
Aynen canım yumurta catladiktan sonra akıntı sefaftan dönmeye baslayor ve ortam asidiklesiyor yani durumun musaitse ne kadar çabuk birliktelik olursa o kadar iyi .test açıldığı gibi derin birliktelik ve erkek istekli olucak.ben seninkinde karbonatli dustan şüpheliyim bildiğin suyla yapılıyor ve vajinada su kalıntısı kalıyor ister istemez vajinanın yapısı katlı katlı olduğundan su kalıyor vajende suylada temas edince zaten çok yasayamiyorlar spermler. cinsel perhizin kaç gündü canım hatirliyormusunMesela ben literature gecicem galiba catlamadan sonra karbonatli dus ve tek iliskiyke kizim oluyor
Allah gonlunce versin rast getirsin
Acaba kizlar ov teTi acilmaya yeni basladiginda daha mi oglan oluyor ne
AsTaLaVisTas
İğne hormonlara müdahale gibi olduğu için 4-5 günlük bir gecikme normal kabul edilir eğer uzun sürerse ya gebelikden suphelenilir yada kiste dönüşmesinden beklenen adet tarihinin üzerinden kaç gün geçti sonuç olarak doktora ne zaman gidiceksinKizlar ben hala adet olmadim ya..catlatma ignesinin 11.gunu kan vermistim ya 1.35 cikmisti.idrarda da negatif cikti.bugun ignenin 16.gunu bitiyo.peki ben niye adet olmadim hala.
Kiste mi dondu yumurtalar catlamadilar mi acaba..ptesi bi dr.a gideyim yarin adet olmazsam..
Ne diyonuz...
Aynen canım yumurta catladiktan sonra akıntı sefaftan dönmeye baslayor ve ortam asidiklesiyor yani durumun musaitse ne kadar çabuk birliktelik olursa o kadar iyi .test açıldığı gibi derin birliktelik ve erkek istekli olucak.ben seninkinde karbonatli dustan şüpheliyim bildiğin suyla yapılıyor ve vajinada su kalıntısı kalıyor ister istemez vajinanın yapısı katlı katlı olduğundan su kalıyor vajende suylada temas edince zaten çok yasayamiyorlar spermler. cinsel perhizin kaç gündü canım hatirliyormusun
belki geç döllenme oldu kuzum ihmal etme git haber et bizi de.inşallah hamişsindirKizlar ben hala adet olmadim ya..catlatma ignesinin 11.gunu kan vermistim ya 1.35 cikmisti.idrarda da negatif cikti.bugun ignenin 16.gunu bitiyo.peki ben niye adet olmadim hala.
Kiste mi dondu yumurtalar catlamadilar mi acaba..ptesi bi dr.a gideyim yarin adet olmazsam..
Ne diyonuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?