Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

şimdi anladım kuzum teşekkür ederim artık hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz

Insallah canim benim

Canım eli üstünde gibi duruyo . baş çevresi büyük sanki erkek gibi geldi bana . inşallah öyledir . hamile kaldığında ilk belin agriyosa basın ağrıyosa ve ayakların çok usuyorsa öğlenleri çok uyumuyorsan ve ısrarın açık renkse erkektir kesin. Kendinde az çok anlarsın . kızla erkeğin hamileliği farklıdır daima.
Hayırlı olsun canım benim çok tatlı bir bebek bu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yani kaçıncı gün yumurtlamis olucaksin 18veya 19dami 5gunu sakin geçme bence spermler kalitesini kaybeder
Test hala silik. Yarin 17. Gün oluyor. Bu teste canim sıkılıyor silik hemde cok silik 13. Gun basladim teste. Pazar günü 18 oluyor. Bekleyip görecez nasip kismet ama sinirlerim bozuldu. Ihmallik yaptım doktora gitsem iyiydi.

bendeki belirtiler ama daha çok küçük benim.birde afedersin idrarım çok.kokuyor

Test hala silik. Yarin 17. Gün oluyor. Bu teste canim sıkılıyor silik hemde cok silik 13. Gun basladim teste. Pazar günü 18 oluyor. Bekleyip görecez nasip kismet ama sinirlerim bozuldu. Ihmallik yaptım doktora gitsem iyiydi.
belki geç çat olacaktır hatırlarsın bende akıntıya kapılıp deneme yapmıştım 5 gün sonra çat oldu sabırla devam et ama eşin olmayacaktı yarın demi?inşallah pazartesi çat olur kuzum sende denemeni yaparsın
Stres yapma emi

Canım siviya dikkat ediyorsun dimi diyelim 3 te yaptın idrarini birdaha yapmiycan 7ye kadar tutcanki lh biriksin icinde

Teşekkür ederim canım iki kizimda da asiri bulanti vardi bunda yok kanama oldu tam belim degilde kalcaya dogru fazlaca agrim oldu bas agrisi ilk zamanlar olmadi simdilerde var idrar rengide sivi tuketimine gore degisiyo bide goguslerm buyudu sol gogusum daha fazla simdiye kafar ki belirtiler bunlar
Bu arada ikinci kizimda ultrasyon fotosu boyle findik gibiydi inşallah hep beraber mujdeli haberlerle gonlumuzdeki kuzularimizi kucagimiza aliriz

Bencede kendini kaptirma bu çizgide git ama bence senin kesin erkek bana göre . ultrasona gitmeden önce bol bol çikolata ye cinsiyetini göstersin senden çok ben merak ettim bak :))

Inşaallah canım tahminleriniz dogru çıkar AsTaLaVisTas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…