- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.841
Yani ilk 8 haftalikken usg de bebek tam net olmuyo ama baş ve gövde kısmı belli oluyo. Gövde kısmı daha şişkinse kız biraz daha duzse erkek derler. Bana öyle söylediler bakar bakmaz kız dediler . daha belli olmaz dedim nerden anladınız. Göğüs kısmı daha yuvarlak duruyo kesin kız dediler hemde 15 haftayı beklemeye gerek kalmadan öğrendim b3n :))))
Insallah canim beniminşallah kuzum ya annemin ismini istemesi düşündürüyo beni yoksa o kadar dert değil gönül tabi istiyor ama ben kimseyi kırmak istemiyorum ki.daha çörek otu kadar bile değilken yaşadığım duyguya bak ağlayacağım ben ya
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum darısı biz bekleyenlere inşallah
adet bitiminden 1hafta sonra denedik canim 2kezBu haftalarda çok benziyor canım dur bakalım rabbim gonlundekini nasip etsin ınş.yumurtlama günü mu denemistin sende
Canım eli üstünde gibi duruyo . baş çevresi büyük sanki erkek gibi geldi bana . inşallah öyledir . hamile kaldığında ilk belin agriyosa basın ağrıyosa ve ayakların çok usuyorsa öğlenleri çok uyumuyorsan ve ısrarın açık renkse erkektir kesin. Kendinde az çok anlarsın . kızla erkeğin hamileliği farklıdır daima.Canim sen anliyomusun nubdan ayni hamileyim diye sevinmistin ya benim de son adet tarihim 24 haziran iki kizim var hatirladin mi:)))
AsTaLaVisTas canim benim foto da 11 haftalik gogusu cikintili bi bak sana anliyosan senin soyledigine gore kiz gibi geldi banaEki Görüntüle 2055149
Test hala silik. Yarin 17. Gün oluyor. Bu teste canim sıkılıyor silik hemde cok silik 13. Gun basladim teste. Pazar günü 18 oluyor. Bekleyip görecez nasip kismet ama sinirlerim bozuldu. Ihmallik yaptım doktora gitsem iyiydi.Yani kaçıncı gün yumurtlamis olucaksin 18veya 19dami 5gunu sakin geçme bence spermler kalitesini kaybeder
Canım eli üstünde gibi duruyo . baş çevresi büyük sanki erkek gibi geldi bana . inşallah öyledir . hamile kaldığında ilk belin agriyosa basın ağrıyosa ve ayakların çok usuyorsa öğlenleri çok uyumuyorsan ve ısrarın açık renkse erkektir kesin. Kendinde az çok anlarsın . kızla erkeğin hamileliği farklıdır daima.
Hayırlı olsun canım benim çok tatlı bir bebek bu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
belki geç çat olacaktır hatırlarsın bende akıntıya kapılıp deneme yapmıştım 5 gün sonra çat oldu sabırla devam et ama eşin olmayacaktı yarın demi?inşallah pazartesi çat olur kuzum sende denemeni yaparsınTest hala silik. Yarin 17. Gün oluyor. Bu teste canim sıkılıyor silik hemde cok silik 13. Gun basladim teste. Pazar günü 18 oluyor. Bekleyip görecez nasip kismet ama sinirlerim bozuldu. Ihmallik yaptım doktora gitsem iyiydi.
Kaç günde bir hastalaniyorsunadet bitiminden 1hafta sonra denedik canim 2kez
Canım siviya dikkat ediyorsun dimi diyelim 3 te yaptın idrarini birdaha yapmiycan 7ye kadar tutcanki lh biriksin icindeTest hala silik. Yarin 17. Gün oluyor. Bu teste canim sıkılıyor silik hemde cok silik 13. Gun basladim teste. Pazar günü 18 oluyor. Bekleyip görecez nasip kismet ama sinirlerim bozuldu. Ihmallik yaptım doktora gitsem iyiydi.
Teşekkür ederim canım iki kizimda da asiri bulanti vardi bunda yok kanama oldu tam belim degilde kalcaya dogru fazlaca agrim oldu bas agrisi ilk zamanlar olmadi simdilerde var idrar rengide sivi tuketimine gore degisiyo bide goguslerm buyudu sol gogusum daha fazla simdiye kafar ki belirtiler bunlarCanım eli üstünde gibi duruyo . baş çevresi büyük sanki erkek gibi geldi bana . inşallah öyledir . hamile kaldığında ilk belin agriyosa basın ağrıyosa ve ayakların çok usuyorsa öğlenleri çok uyumuyorsan ve ısrarın açık renkse erkektir kesin. Kendinde az çok anlarsın . kızla erkeğin hamileliği farklıdır daima.
Hayırlı olsun canım benim çok tatlı bir bebek bu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı nasip etsin rabbim insaniz merak ediyoz ama bana hep kiz gibi geliyo belki erkek diye kendimi kaptirmak istemiyorumCanım seninkinin eli var göğüs kafesinin üstünde gibi geldi bana dediği teoriye göre erkek olabilir belkide
Bencede kendini kaptirma bu çizgide git ama bence senin kesin erkek bana göre . ultrasona gitmeden önce bol bol çikolata ye cinsiyetini göstersin senden çok ben merak ettim bak :))Teşekkür ederim canım iki kizimda da asiri bulanti vardi bunda yok kanama oldu tam belim degilde kalcaya dogru fazlaca agrim oldu bas agrisi ilk zamanlar olmadi simdilerde var idrar rengide sivi tuketimine gore degisiyo bide goguslerm buyudu sol gogusum daha fazla simdiye kafar ki belirtiler bunlar
Bu arada ikinci kizimda ultrasyon fotosu boyle findik gibiydi inşallah hep beraber mujdeli haberlerle gonlumuzdeki kuzularimizi kucagimiza aliriz
Inşaallah canım tahminleriniz dogru çıkarEvet canimm burasi kalabalik masllah he rgun yeni hikayeler geliyor ama senle ayniyiz biyorum ben suna gore desim benim kizim boyle degildi ultrasonda bu bebek daha belli eli klu yuzu o yuzden dedim ben nub sadece bacak arasi anliyorum onu herkes anliyor galiba
bu bebiş erkek.. Hayırlısı olsun..Eki Görüntüle 2054994 Burda da 12 haftalikken
yakın çekim varmı?Canım nubdan anliyosan benim kinede bi tahmin yapsanaEki Görüntüle 2054990
L Lilarengim1 bir umyt bekliyorum canim.icime erkek doguyor.ama cok.istedigim icinde ola bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?