Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Canim hosgeldin allah bagislasin kizlarini benimde 1 kizim var simdi yine bir kiz bebege hameyim seni cok iyi anliyorum allah go lune gore verain ewlat ne olsa senin ama allah degiskli tadina baktirsin

Sumdi sana tavsiyelerim madem iki kizin var bodozlama dalma bu ise diyetini yap adamida diyete sok(ben sokmadim sonuc kiz) var ne kadarda adet duzenin olsa bu hormonal bir durum kesin su gun ovilasyonnun oluyor diye bi sey yok kendine ovilasyon testi al 2 ay kendini tahlin et diyeti uygula korunmasiz iliskiye girme ondan sonra sen sana mantikli gelen bilgilerle planli bir bebek yap

Bi kere yanlis anlamada bu bilgisayar programindan ovilasyon gunu belirleme cok sacma ben hem ovilasyon testi yapmistim hem dr a gitmiatim takip icin netten de baktim 3 gun onceyi gosteriyordu bence hic guveniliri degil otomatik hesaplayicilar

Sblkal
Teşekkürederim canım. Ama bu diyet olayına hiç bakmadım araştırayım ozaman ben bi . Yumurtlama tarihi içinde haklı olabilirsin . Akıntımızın yoğun olduğu günler yımurtlamamı oluyo öyleyse eğer benimde yanlış olabilir yani ben 14. Cü yada 15. Günde birlikde olmuşum bilgisayar hesabına bakarak ama zaten 1 sefer oldu tutacağını pek sanmıyorumda hayırlısı Allah dan

Artik bilinclenmissin canim 2 de kizin var allah bagislasin travet var eski konu sahibi onun mesajini oku o uzun uzun anlatmis erkeklerin yapnasi gereken takviyelerden bahsetmis ben 1 kez yaptim tuttu:))tutmaz diye bir sey yok her korunmasiz iliskide %25 sans vardir ovilasyon testi al canim her akinti tumurtanin catladigini gostermez aticaksin bir kursun bari sunu da yapmadim dem3 b3nim gibi
Bak canim benim 1kizim var cok erkek bebek istedim 3. Bebegu dusunmedim icin sadece ovilasyon zamani ve tek iliskiye diikkat ettim simdi yine kizim oluyor 2 ay esin de kullanicaklarini kullansin 4. Dogurmazsin heralde
Tabi bunlarin en ustunde takdiri ilahi insallah cabalarin allahin hosuna gider bi erkek evladin olur
yenihamile

Herkese slm. Ben ovulasyonu kacirdim yada olmadi bilmiyorum. Ama benim için bir imtihan oldu ben kendi çabalarımla olmayacağını bu ışin mutlak kader oldugunu ve teslim olmam gerektigini gördüm. Bu ayda gitti ve ben bebegimden bir ay daha uzaklastim. Ben ovulasyon testiyle veyahut akinti takibiyle yapamadım olnadi belkide careyi bunlarda aradigim icin rabbim intihan etti. Hepinizin allah yardımcısı olsun ben birakiyorum tüm takipleri. Hepiniz Allaha emanet olun.

Canım benim isteğin hayalin varsa vazgeçme hayatımızın her ani bir imtihan zaten bir doktora danis dilersen bir ay daha şans verip yumirtaliklarina baktirmani öneririm ben belki erken yumurtlama oluyordur ve sen kaciriyotsundur herşeyde vardır bir hayir

Akintim hic ama hic olmadi yumurta aki olan. Her ay adet oluyorum yani bir problem olsa düzensizlik olur 30 31 günü buluyordu regl donemi. normalde dün yada bugun yum. Zamani ama ben kupkuruyum. anlamadim gitti lh tstindeki t çizgisi nerdeyse yok gibi okadar silik. Nasip kismet yaa. Bebek istiyorum ama bu takip işi gercekten can skcı

Canim benim bak sana ne diycem ben su yumurta aki kivamini hiccc gormedim hani sumuksu olani benim adet donemim 32 gun suruyor ve yumurtlamam 20. Gunde testi 20. Gunde fln yaptin mi gec yumurtluyorsundur benim gibi belki???
Yumurtlama takibi yapan yer yok mu 1 ay gitsen ?

Ben hissediyordum canim akintiyi ne zamanki bebek düsünmeye basladim 3 aydir hissetmiyorum. Yumurta takibine eşim razi degil canim. O razi degilken yaptiramam. Ya nasip be canim. Görelim rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler. Sacma sapan hesaplar yaptim ettim cin takvimi denen illetmi dersin rusmu dersin senin attigin hesapmi dersin. Kafami bunlarla meşgul ederken Rabbim bak kulum ben nasip edersem olur dedi olmadi oldurmadi. Teslim oluyorum Rabbe belki bu ay gecti ama artik korunmayi birakiyorum. Ya nasipp.

Hakkina hayirlisi bavim belki sen boyle teslim oldun diye allah s3nin duani kabul edicek rabbim gonlune gore saglikli katindan versin insallah caresiz koymasin olunca haber et zaten kisi nezaman vazgecse teslim olsa hemen bebis gelir

Anladım canım gerçek ten sabır isteyen bir iş rabbim rast getirsin ınş. Bazen bazı aylar yumurta atilmadanda adet olunabiliyor ama tabi adet biraz gecikir bu durumda ve kanama normalden fazla olur rahim tabakası kalinlastigi için.hevesini kırma bu ay bir doktora gidip baktir emin ol bence.alttan muayene istemez sen usttende yapılır çok fazla kilon yoksa iftara sıkışık şekilde bakılıyor.ama alttan baktirirsan tabiki doktor herşeyi daha ne görür ben ve bırakma hayalinin peşinden git

Herşeyin başı dua zaten kurban olduğum rabbim ol desin yeterki ınş hayırlısıyla salih bir oğlan nasip etsin. bende diyeti bıraktım biraz artik rabbime dua ediyorum hayırlısıyla nasip etsin ınş sadece yumurtlama günü deniycem bu ay 2yada 3gunluk perhizle .birde bugün öğrendim tam yumurtlama günüm yatılı misafir gelicek bir haftalık belki benimkide kalır bu ay yine hayırlısıyla ınş

Son düzenleme:
öncelike üzüldüm vazgeçmenden canım belki stresten olmuştur.hakkında hayırlısı olur inşallah ama bizi yalnız bırakma.burda yoldaş arkadaş birbirimize destek olduk.bak adet sonrası sık ilişki ile de çok erkeğe hamile kalan var.Allah ın hepimiz için var bi takdiri.şu bir gerçek test gerçekten yoruyor strese sokuyor ben 1 ay yaptım o ayda da bıktım zaten .yapı olarak da sabırsız bir insanım eğer tutmadıysa nasıl yapardım bilmiyorum.Allaha inanmak ondan beklemek ona dua etmek teslim olmak her Zaman en güzeli.olmayacak diyerek kendimizi hazırlamak ama duadan vazgeçmeden Rabbimden istemek.İnşallah canım hepimiz burda hayırlı sağlıklı oğullarımız olacak diye yazarız .Sen güçlü olmalısın Allah a emanet ol

hakkında hayırlısı belki misafir uğurlu gelirbenim de o gece misafirim vardı ama bak vazgeçmezdim yaptım .kimsenin engel olmasına izin verme.beklemek daha çok yoruyor insanı.Allah gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.

Cnm sen bilirsin ama her zaman tedbiri alip takdiri allaha birakmak lazım oyuzden bence birakma takip isini sen elinden geleni yap takdir allahin zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…