Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
hiç kusmadım canım öncekilerde hep kusardım sabahları hafif bulantı var ayaklarım üşüyor sık sık.halsizlik yok gayet iyiyim aslında.birde arada kasık ve bel ağrısı.gerçi daha erken bilemedim ki
Hadi hayırlısı çok merak ediyorum seninkinin cinsiyetini canım 2 deneme olmuştu dimi senin

Bir de ben bişey duymuştum kızlar sözce doğruluğu var mı afedersiniz kıza hamıle olan anneler de cınsel ıstek yüksek veya aynı olurmus sanırım erkekte ise olmazmış bu doğru yoksa koca karı seysimi erkek bekleyen anneler ne düşünüyorsunuz

valla ben kızlarda isteksizlik de oluyordu istekli olduğuma oluyordu yani sanmıyorum cinsiyetle alakalı olduğunu

Evet kuzum ilk bebegim allahim isteyen herkese nasip etsin ins
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
Kizlar bu arada perşembe 3lu taramaya gitcem ondada soylemezse bi hastane var dogum ustune degil ama kadin hastaliklari vede ultrasyon takibi yapiyo ilk aylar ordaki doktor soyluyomus sansimi orda deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…