- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #33.941
Bencede ehakkında hayırlısı belki misafir uğurlu gelirbenim de o gece misafirim vardı ama bak vazgeçmezdim yaptım .kimsenin engel olmasına izin verme.beklemek daha çok yoruyor insanı.Allah gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.
Allah razi olsun canim. Bebekten vazgecmedim :) takipten vs. Vazgectim. Burdayim bende sizle dertleşmeye devam...öncelike üzüldüm vazgeçmenden canım belki stresten olmuştur.hakkında hayırlısı olur inşallah ama bizi yalnız bırakma.burda yoldaş arkadaş birbirimize destek olduk.bak adet sonrası sık ilişki ile de çok erkeğe hamile kalan var.Allah ın hepimiz için var bi takdiri.şu bir gerçek test gerçekten yoruyor strese sokuyor ben 1 ay yaptım o ayda da bıktım zaten .yapı olarak da sabırsız bir insanım eğer tutmadıysa nasıl yapardım bilmiyorum.Allaha inanmak ondan beklemek ona dua etmek teslim olmak her Zaman en güzeli.olmayacak diyerek kendimizi hazırlamak ama duadan vazgeçmeden Rabbimden istemek.İnşallah canım hepimiz burda hayırlı sağlıklı oğullarımız olacak diye yazarız .Sen güçlü olmalısınAllah a emanet ol
Gebeliğin ilk aylarında ılıski onerilmıyor ozellıkle ılk 3 ay.Soylemesi cok ayip ama iliski sirasinda kuruluk yasayan varmi gebeligin ilk aylarinda..
Yeni duydum.. bnm kizim supriz di ve yeni evliydik hic oyle bir korunma olmadi. Bu bebisin varligindan daha haberdar degiliz :)Gebeliğin ilk aylarında ılıski onerilmıyor ozellıkle ılk 3 ay.
Öyle birşey kesinlikle yok düşük riski plesentanin aşağı yerleşme durumu yoksa cinselliğe engel değil gebelik.Gebeliğin ilk aylarında ılıski onerilmıyor ozellıkle ılk 3 ay.
Bence o dönemde çok stres yaptığın için akintida gelmiyor hormonal dengen değişiyor gelecek ay kafaya takma test yapma bakalım nasil olucakBencede e
Allah razi olsun canim. Bebekten vazgecmedim :) takipten vs. Vazgectim. Burdayim bende sizle dertleşmeye devam...
Doktor ne dedi canım cinsiyeti neymiş bebeğinin?sağol kuzum bakalım 16 haftalık bugün belli olucak inş öyledir sağlıkla gelsin inş.
Kiz Bence hamilesinnn bak yazdım burayaBata son 1 gun 3 gundur ust uste hamilelik ruyasi goruyorum sadece baska da bir belirti yok :)
Canım ben kız yorumu yapmıştım hadi ınş.rabbbim gonlundekini nasip etsinsağol kuzum bakalım 16 haftalık bugün belli olucak inş öyledir sağlıkla gelsin inş.
Yok canim yaa gebelik testine cesaret edemedim ama lh testi yaptim ☹ yok gibi birseyKiz Bence hamilesinnn bak yazdım buraya
Yok canim yaa gebelik testine cesaret edemedim ama lh testi yaptim ☹ yok gibi birsey
Canim dr erkek dedi 11. Haftada baska bir dr kiz demisti hangisine inaniyim bilemedimDoktor ne dedi canım cinsiyeti neymiş bebeğinin?
Canim dr erkek dedi ama bu farkli bir dr 11. Haftada kiz demislerdi 4 boyutluya girmeden belli olmucak galibaCanım ben kız yorumu yapmıştım hadi ınş.rabbbim gonlundekini nasip etsin
oma güvenme bende de yoktu onda gebelik testi pozitif çıkınca onda da çıktıYok canim yaa gebelik testine cesaret edemedim ama lh testi yaptim ☹ yok gibi birsey
İnşalalh bir daha değişmez o zamanCanim dr erkek dedi ama bu farkli bir dr 11. Haftada kiz demislerdi 4 boyutluya girmeden belli olmucak galiba
Su an kaç haftalilsin 11haftafa yanılma çok olur yeni res varsa at bakalimCanim dr erkek dedi ama bu farkli bir dr 11. Haftada kiz demislerdi 4 boyutluya girmeden belli olmucak galiba
Kusma oluyor mu sabah ayak usumesi erkek diye okumustumKızlar ben iyiyim baş ağırım yok gibi azaldı ama ayaklarım demir gibi ısınmıyor hiç.mide bulantısı desem sabahları aç karına sadece
Halsizlik de yok maşallah diyeyim kendime.ne kadar kıza hazırlasam da kendimi içimden bir ses erkek diyor üzülmek istemiyorum
Hayırlı olsun canımm umarım degısmezCanim dr erkek dedi ama bu farkli bir dr 11. Haftada kiz demislerdi 4 boyutluya girmeden belli olmucak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?