Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah senin bebeginde erkektir canim ben dun gittim 3lu taramaya o zaman soylrdi erkek diye seninde belli olur artik

Bugun bat gunum. Yarini bekleyemedim . Belki de hasta olursam bi gun bari gecsin oyle yapayim demistim ama sabah yaptim ve kocaman bir negatif

Bana 4.kız geliyor sanırım saol göğsüm daha büyük .hiç hamile gibi değilim.sanırım o 5 gün önce olan ilişki tuttu.sonrakiler yetişene kadar onlar döllemiştir.hakkımda hayırlısı buymuş demek ki sabırsız olmanın cezası belki de.artık ümidim azalıyor birtek Rabbime sığınıyorum o derse ol herşey olur ama ben kendimi buna hazırlasam iyi olacak gibi.inşallah sizlere nasip olur .benim için hayal oldu artık şimdi bazen keşke tutmasaydı diyorum düşünmek istemesemde sürekli cinsiyeti düşünüyorm dua edin bana az da olsa rahatlıyayım

Canım belirtilere çok takılma şimdiden kendini bebeğini neden uzuyorsun herşeyde vardır bir hayır rabbim ol demedikten sonra hamis bile olamazdin.Sen bol bol dua oku hergün yusuf süresi yasini şerif bebisin 40 günü dolana kadar .Ya Allah Ya Rahman Ya Mucib zikirlerini mutlaka çek bebeğin 40 günü dolunca melekler gelip ruh ufleyip cinsiyetini rabbimize sorarmis sen elinden geleni yaptın takdir rabbimizin artık.inşallah rabbim nasip eder sana inşallah

Canim boyle yapma Allah'in gucune gider eger o nasipte varsa her turlu olur. Ki nasipte kiz varsa o kazaya bile ol demistir. Hic birsey belli degilken nedir bu karamsarlik..akisina birak senin kaderine ne yazildiysa o zaten biz vakit geciriyoruz sadece..bak ben kazadan 4 gun sonra tam pikken yaptim yine tutmadi demekki zamani var daha Allah ol demede olmuyor. Kizim yumurtlamadan 2 gun once kazare oldu ve tek seferde hamile kaldim. Ama buna kac zamandir deniyorum olmuyor. Ben de Gecemavisim gibi birakcam testi falan Allah ne zaman kismet ederse neyse kismetimde ki o gelsin :)

Bu konuda karisigim spermin yumurtayi dolledigi gun x spermse kiz y spermse erkek degil mi? 40. Gun olayi biraz bilimselden uzak

Bende sizin gibi düşünüyorum ama aklımdan çıkmıyor Allaha sığındım canım namaz kılmıyordum namaza başladım her sabah yasin tebareke amme sırayla fetih cuma bütün sureleri okuyorm suballahi ve ni hamdihi aklıma geldikçe çekiyorum nasip de varsa o olacak Rabbim istemese hiç birşey olmaz .zaten belirtiler için erken ilişkinin 3 haftasındayım burnum da kıllar çıktı yüzüm bir güzelleşti ayaklarım ısınmıyor midem çok az bulanıyor normalde çok kusardım ben.inşallah güzel haberler veririm

Bu konuda karisigim spermin yumurtayi dolledigi gun x spermse kiz y spermse erkek degil mi? 40. Gun olayi biraz bilimselden uzak
Haklısın canım Çok yerde okumustum ama sonuçta rabbimin dilediği olur 40 ve 45 günler arası ruh ufleniyormus duanin gücüne inanıyorum ben. belki ettiği duaların yalvarislarin hürmetine ışte ne biliyim cinsiyet belli olmuştur artık diye rabbimden ümidi kesmemek lazım hem manevi anlamda huzur bulacağımız tek şey rabbime sığınmak onun için yazdım belki bir mucize olur heranimiz imtihan bunu unutmamalıyız N naznaz16 herbelirtide her kapıldığı duygu da bile rabbimin imtihanindan geçiyor gönlünü ferah tut kendini sıkıp uzme yok kızdır diye sabret.sabrın sonu selamettir ınş.

yok canım kalben Allah dilemedikçe birşey olmayacağının bilincindeyim asla isyan modunda değilim.Sadece kız olacak gibi geliyor insan inan üzülüyor yani 4.bebek insanların bakışını düşünemiyorum.Allah hakkımda hayırlısı onu nasip etsin

Amin canim.ben bu ay sogan kuru yapacagim.kasimdan sonra deniyecegim artik ne zaman kismetse.. Rabbim once olmayanlara sonrada bizlere nasip etsn gonlumuzdekileri. Ben kendimden cok seni isterim 4. Sonucta insallah gonlundeki olur.

Simdi isteristemez etki altindasin..mesela bnm dogum yaptigim sene cogunluk sezeryan yapti artik bende normal dogum yapabilicegimden korkuyirdum sezeryan yapanlarin etkisiyle cok dua ediyordm dogumdan ciktim halen inanamiyordm normal dogum yaptigima o kadar degisik bir duyguydu ki o kadar duygulanmistim o kadar aglamistim ki insallah sende bu duyguya kapilirsin. Biraz korku sonrasinda buyuk bir micize ..

Amin canim.ben bu ay sogan kuru yapacagim.kasimdan sonra deniyecegim artik ne zaman kismetse.. Rabbim once olmayanlara sonrada bizlere nasip etsn gonlumuzdekileri. Ben kendimden cok seni isterim 4. Sonucta insallah gonlundeki olur.

inşallah öyle olur canım sonuçta sevinirim.şimdi cinsiyet sonrasında doğum tekirdağ.normal doğum bir harika bence 3 ü de normal oldu inşallah bu da normal olur.bugün bir daha kan verdim değer yükselmiş mi diye yarın sonuç alacağım.kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.ama ruh hakim değişken dün erkek diyordum bugün kız.Allah bilir ce ben ne yapsam boş Rabbim onu takdir etti sonuçta.inşallah tez vakitte senin de haberini alırız ve inşallah gönlündeki olur.Bana öyle geliyor ki herkesin oğlu olacak ve yine benim kızım.en azından adı hazır zeynep .dualarım sizinle bana da dua edin

Tatlım lütfen sakin ol. Oncelıkle allahım gonlundekini nasıp etsin insallah sana. Ama kız olsa dahi lütfen üzülme. Evladın başta sağlıklı ve hayırlı olması onemlı sonra cınsıyet ve lütfen elalemi takma. Elalem kendıne baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…