Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
AMİN CANIM İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE GÖNLÜNDEKİNİ NSAİP ETSİN RABBİM

Kizlar doktor bakti iyi bi bayandi es hala asagidaymis bebisimde surekli ayagini cektigi icin tam goremedi ama kiz olabilir dedi hayirlisi artik

Kizlar doktor bakti iyi bi bayandi es hala asagidaymis bebisimde surekli ayagini cektigi icin tam goremedi ama kiz olabilir dedi hayirlisi artik
Hayırlısı olsun canım ınş süpriz olurda erkek haberini duyarsin rabbimin izniyle.Banada erkek gibi geliyordu hep seninki

Bende kız hissetmiştim seninkini inşallah erkek olurda sürpriz olur hepimize kaçıncı kızın canım?
Yok canım bana burdaki herkes erkek demişti sende icime erkek doğdu demistin hayırlısı buymuş 3. Kızım ailemdeki herkes aaa tuh gercekmi dedi bende yalana borcum yok bi bicirik daha geliyo dedim benden cok annem ablam arkadasim uzuldu bende ne oglanciymisin ne uzuluyon dedim sağlıklı olsun yeter esimde sesi uzgun bi şekilde hayırlısı olsun dedi ben kizlari sevdigim icin burdaki diger ogrenenler gibi hic bi uzuntu yok sok bi durum da yok hala ayniyim

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah zaten üzülme 3 kız cennet müjdesi.benim de 3 kız var iyi ki varlar yani güzel günler bizim inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım,kız evlat asla fazla gelmez onlar kelebek misali ailesinin etrafında uçuşur durur,3-4 kızı olup da vah vah keşke oğlumuz olsaydı diye kendini yırtanı hiç görmedim çünkü Allah’ın verdiği daima en iyisidir hele ki sen erkek istemene rağmen Allah yine de kız verdiyse bil ki sevilen bir kulsun ne mutlu sana. Oğlum diye hava atanların oğulları da kendileri gibi hayırsız olur,sana laf atacak olanlara sabırla yaklaş çünkü onlar seni üzdükleri için hesap verirken sen mükafatını alacaksın. Cinsiyeti değişirse de sana sürpriz olur gülüp geçersin. Herşey gönlünce olsun canım,Rabbim 3.defa evlat vermiş gerisi hiç önemli değil.

İyiki varsın çok güzel olumlu destek veriyorsun Allah razı olsun

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah zaten üzülme 3 kız cennet müjdesi.benim de 3 kız var iyi ki varlar yani güzel günler bizim inşallah
Amin canim inşallah guzel ahlakli yetistirirde cennet mujdemiz olur ama pek zannetmiyorum bu devirde cok zor rabbim yinede dogru yoldan ayirmasin yavrularimizi

Suan inşallah es yukari cikarda normal dogum yaparim diye dusunuyorum hic bi uzuntu felan yok kimseyi takmiyom zaten hayırlısı sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin rabbim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…