- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.041
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayida nasip etsin rabbim birliktelik günlerini hatirliyormusun erkek olur diye birşey den edin miEki Görüntüle 2056858 Eki Görüntüle 2056857 Kizlar bugun 4 boyutlu ultrason icin doktora gittik bebegin cinsiyeti yuzde yuz erkek dedi dr allahim herkese gonlundekini nasip etsin bu da yeni fotograflarimiz
Burdayım canım hep yazamasamda girip okuyorumm beklemedeym ben 9 gün sonra yi bekliyorum hayırlısıyla bu arada doktora gidip baktirmayi düşünüyorumKızlar çok sessiz bura nerelerdesiniz? M MRM01 L Lilarengim1Elifemm- neden yoksunuz ? @uyuyanguzel06 interneti yok diye girmiyor SEVECENIM den de haber alamıyoruz .benim canım sıkılıyor kızlar.
Amin kuzum sagol ins hayir hicbisey denemedim sadece adetten sonra sik iliski olduk ozellikle yaptigim bisey yok ve adetten hemen sonra hamile kaldim galiba cunku bebegin ultrasondaki crl olcum haftasi ile benim hesabim ayni birebir gidiyoHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayida nasip etsin rabbim birliktelik günlerini hatirliyormusun erkek olur diye birşey den edin mi
Canim 7. Hafta goruntusu buAnladım canım çok sağol bor de sola tutunmuştu 7.haftadaki görüntüde degıl mi
Geldim canımmmm benim kızın ödevleri çok kocamda triplerde buaralar sanki o hamile benim de iş güç kış hazırlıkları fln çok bunaldım ya.Birde evi boyatıcam offf düşündükçe daralıyorum yaaa sen napıosun ?Kızlar çok sessiz bura nerelerdesiniz? M MRM01 L Lilarengim1Elifemm- neden yoksunuz ? @uyuyanguzel06 interneti yok diye girmiyor SEVECENIM den de haber alamıyoruz .benim canım sıkılıyor kızlar.
Canim o haftalarda malesef yok sadece ikili test icin gittigimde 11 haftalikti o resmi var o da da secde pozisyonunda bebek bacak arasi falan yok ben hic ov gunu ayarlamadim hic de bilmiyorum zaten sadece adetten sonra sik iliski yasadik cocugumuz olsun cok istioduk. Bebegin ultrasondaki crl olcum haftasi ile benim hesapladigim hafta birebir ayni gidiyo demekki adetten hemen sonra hamile kalmisim diyorum baska da ozellikle yaptigim bisey yok insallah seninde bir erkek bebegin olur bekle bebek biraz daha buyusun kiz denilince yanilma ihtimali daha fazla oluyo cunkuMasallah canim saglikla bol ruzkla gelsin ewladin
Bende ov gunu tek iliski fln denemistim ama tutmadi
14.haftadan falan bacak arasi resim var mi??
Bende 16+3 um 1 kizim var bu ikinci cocugum drum once erkek demisti 13. Haftadan sonra kiza dondu tekrar da doktora gitmedim donerse diye allah mucize werir belki banada diye soruyorum canim
Evet bu tezde birkez daha çürümüş olduEki Görüntüle 2056917
Canim 7. Hafta goruntusu bu
Burdayım canım hep yazamasamda girip okuyorumm beklemedeym ben 9 gün sonra yi bekliyorum hayırlısıyla bu arada doktora gidip baktirmayi düşünüyorum
çok şükür kuzum bende iyiyim kafa git gelli işte.çocukların okullara koşturuyorum bende.1.sınıf zor olur Allah yardımcın olsunGeldim canımmmm benim kızın ödevleri çok kocamda triplerde buaralar sanki o hamile benim de iş güç kış hazırlıkları fln çok bunaldım ya.Birde evi boyatıcam offf düşündükçe daralıyorum yaaa sen napıosun ?
Cnm çalışıyorum gunduzleri pek yazma sansim olmuyi okuyorum arada bi ama sen nasilsin inan aklima gelince kalbim carpiyo sanki ilk bebis istegimiz gibi . Kac haftalik oldun sen ay yesin onu teyzeleri pitircik buyuyo simdi dimi insAllah rabbim gonlunce nasip etsin cnmKızlar çok sessiz bura nerelerdesiniz? M MRM01 L Lilarengim1Elifemm- neden yoksunuz ? @uyuyanguzel06 interneti yok diye girmiyor SEVECENIM den de haber alamıyoruz .benim canım sıkılıyor kızlar.
Amim canim ins hayir canim yum gunune falan hic dikkat etmedim sadece dedigim gbi adetten sonra sik iliski olduk neredeysr hergun diyebilirim cunkj esim cocuklari cok sever 3 yegeni var bi cocugumuz olsun cok istiodu. Baska ayrica yaptigkm bisey yok. Ins senin de erkektir haberini alinca yaz burayaKizlar nasilsinizzz cinsiyet ogrenen arkadas hayirli olsun saglicakla kucagina al insAllah dularinda buzide unutma diyet felan yaptinmi yum gunune dikkat ettinmi cnm?
kizlar bende 2. Gunum reglin cumartesi dr gitmeyu dusunuyom yum baktirmak icin baklim dua edin insAllah ilk denmede ogluma hamile kalirim.
Canim soguk alginligi yasiyoruz buara. Adam beni bulsa ne ala :) ben adet olurum haftaya buyuk ihtimal. sonrasinda korunmayi düşünmüyorum. Sen neler yapiyosun.Gecemavisim sen napiyon canım test siz mi deniyorsun doktora gitmeyi mi düşünüyorsun bidahaki ay
Canim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah. Benimde sorum olacak. Adetlerin duzenlimidir ve kacgunde olurdunCanim o haftalarda malesef yok sadece ikili test icin gittigimde 11 haftalikti o resmi var o da da secde pozisyonunda bebek bacak arasi falan yok ben hic ov gunu ayarlamadim hic de bilmiyorum zaten sadece adetten sonra sik iliski yasadik cocugumuz olsun cok istioduk. Bebegin ultrasondaki crl olcum haftasi ile benim hesapladigim hafta birebir ayni gidiyo demekki adetten hemen sonra hamile kalmisim diyorum baska da ozellikle yaptigim bisey yok insallah seninde bir erkek bebegin olur bekle bebek biraz daha buyusun kiz denilince yanilma ihtimali daha fazla oluyo cunku
Catlamayan yumurta oluyormuş adetten sonra catlayabiliyormuş. Öyle diyorlar ama mantiken adet kanamasi zaten döllenmeyen yumurtadan oluşmuyormu. Yumurta catlamadiysa adet olunurmu onuda bilmiyorum. Hemsire arkadaşimiz var burda o daha iyi bilirYa kızlar hem adeti düzenli olup hemde adet bitince ilişkiye girip erkek bebeği olanların yum günü 14. Gün değilde adet bitimi mi oluyo anlamiyorumm. ?Normalde 14. Gün diye biliyorum adet biter bitmez yumurta gelismezki
Inşallah canim. Gittikten sonra bizede haber ver. Oglu olacak arkadaş adetten hemen sonra ve sık ilişkiyle hamile kalmiş. Verecek olan Rabbim veriyor sende stres yapma bacim ben 3 aydır yapamadim yavruyu. Hamile kalsaydım simdi cinsiyeti belli olurduKizlar nasilsinizzz cinsiyet ogrenen arkadas hayirli olsun saglicakla kucagina al insAllah dularinda buzide unutma diyet felan yaptinmi yum gunune dikkat ettinmi cnm?
kizlar bende 2. Gunum reglin cumartesi dr gitmeyu dusunuyom yum baktirmak icin baklim dua edin insAllah ilk denmede ogluma hamile kalirim.
Bazen geçen aydan olgunlasip catlamayan yumurta olabiliyor adet sonrası catlayabilir zaten catlamadiysa aşırı buyumekten kist dediğimiz yapıya dönüşür.1 ayda 2 kez yumurtlamada olabilir kişiden kişiye değişir kimisinde hiç yumurtlama olmadan da kanama olabilir.14 gün dediğin olay adet döngüsü 28 gün sürenler için tahmini gün 30gunde bir adet gören biri için genelde 16-17.günlerde olurYa kızlar hem adeti düzenli olup hemde adet bitince ilişkiye girip erkek bebeği olanların yum günü 14. Gün değilde adet bitimi mi oluyo anlamiyorumm. ?Normalde 14. Gün diye biliyorum adet biter bitmez yumurta gelismezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?