Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Suan inşallah es yukari cikarda normal dogum yaparim diye dusunuyorum hic bi uzuntu felan yok kimseyi takmiyom zaten hayırlısı sağlıklı kucağıma almayı nasip etsin rabbim yeter
Merak etme sağ salim alacaksın yavrunu kucağına,kendine dikkat et iyi düşün iyi olsun Allah yardım edecektir. Şu teslimiyetin bile doğru yolda olduğunu gösteriyor. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.

İyiki varsın çok güzel olumlu destek veriyorsun Allah razı olsun
Senden de razı olsun arkadaşım,bu forumda bunun için varız. Herşeyi anlarım ama cinsiyetle vurmaya çalışıp özellikle kendi hemcinsini aşağa çeken ahlaksızları anlayamıyorum. Allah yavrularımızı hayırlı sağlıklı eylesin.

Amin canim inşallah guzel ahlakli yetistirirde cennet mujdemiz olur ama pek zannetmiyorum bu devirde cok zor rabbim yinede dogru yoldan ayirmasin yavrularimizi

inşallah sağlıkla kucağına alacaksın kuzum sen iyi düşün hep.bak benim 3 kızım var biri esmer biri kumral en küçüğüm sarışın.her biri faklı huyu suyu çok güzel bir duygu kız annesi olmak.sanırım benim bu da kız olursa üzülmeyeceğim Allah en doğrusunu bilir.teslimiyet ne güzel şey canım .seni çok iyi anlıyorum.diğer gebeliklerinden farkı varmıydı canım ?

Canim zaten rabbim ne nasip ederse o olur kizlarimda asiri bulanti kusuyodum 2. aydan 4. aya kadar bunda hic bulanmadim herseyi yedim ilk haşlanmış tavuk koktu oyle o yuzden herkes erkek diyo ablam hic inanmiyo yarin ozele gitcez icleri rahat etsin

Canim test yapmadim tahmini yumurtlama evet ayniyiz benim sat 24 haziran senin 25 hazirandi beraber dogurcaz

Aman ben yaptimda ne oldu C Cesaaa m rabbim kismetimizdekini kucagimiza veriyor allah acilarini gostermesin ahlakli basarili duzgun insanlar olsunlar insallah.

Benim 1 kiz 1 erkek karfesim var benden sonra kiz kardesim olunca annem cok aglamis kiz oldugunu ogrendigi andan itibaren aglamis ama oyleki kardesim dogdugunda cok aglardi stressli bir bebekti ama inanin allah kimin yuzunu kimd3n guldurecek hic bilinmez en basarili enbakis acisi farkli kardesim o dur basarisi ve duzgunlugu ile ailemizin yuzunu cok guldurmustur bakalim buruk bir sewinc yasiyoruz ama risklari bol bizleri gulduren ewlatlar olsunlar insallah

inşallah yarın erkek derler kuzum hayırlısı ile açsın bacaklarını yavrucak

Hiç takmayan ben teselli msjlari sözleri bi tuaf oldu icim esimde sen belli etmiyon benden daha cok uzuldun diyo gulesim geliyo erkek cocuk istegini hep yadirgamisimdir o yuzden belliki rabbbim sen benden cok istedigin zaman nasip ederim diye boyle siniyo ama gercek ten arkadaslar allah olmayanlara nasip etsin ben takmiyom hayirlisi kiz evlat candir kizi oldugunu ogrenip aglayanlari yadirgarim bu sozlerim cok m u buyuk konusuyorum bilemiyorum gonul istiyo ama aglamak sacma geliyo

Hadi ınş rabbimin izniyle gonlundekini duyarsin canım ben ümitliyim yine senden de sblkal dan da Allahım sen hayırlara çevir amin

Hadi ınş rabbimin izniyle gonlundekini duyarsin canım ben ümitliyim yine senden de sblkal dan da Allahım sen hayırlara çevir amin

Elifemm- merhaba canim ben 27 sine dr a gidicem artik onda kesinlesmis olur heralde aslinda benim dr um kesin kiz diye konustuda allahtan umit kesilmez:) 17 haftam bitsin diye bekliyorum
Bi kiz arkadasim 16 haftadan once erkek bebek belli olmaz bi kere olusumunu tamamlamaz diye israr edip duruyor onun hatrina son bir kez bekliyorum cinsiyet icin gerci pipisi olan bebek ay gun gibi ortada aman oste bir umit teselli benimkisi
Ama ozaman da ov takibi yok alkali dus yok tek iliski o kadar spermden 1 tane de erkek yok muudu diyorum :))) ne biliym anacim rabbim dilerse olur mucizesine muhtacim

Benimde en büyük abim var sonra 3 kız peşpeşe doğurmuş annem ben 3.kızım kimse yüzüme bile bakmamış ama suan annemin en çok dertlestigi herşeyini paylaştığı kişi benim. benim annem de çok üzülmüş çok ağlamış tabi ozaman dogunca ogreniyorlardi sonrasında çok dua etmiş bir oğul daha ver yeterki diye benden sonra erkek kardeşim olmus ama gel gorki çok hayırsız anneye babaya bizlere hiç saygısı yok annemi evinden bile kovdu.anneme sorunca kızlarım dan çok memnunum diyor ucumuzde okuduk gururu olduk ama kardeşimin davranışlarından dolayı çok üzülüyor keşke oda kız olsaydı diyor hep.imtihan dünyası ışte neyin bizler için hayırlı olacağını rabbimden başkası bilemez.inşallah güzel günler var önümüzde

Inş.Canım ınş.rabbimin mucizesi sonsuz senin usg de çıkıntı gibi duruyor ucu yok sadece belki minik pipilidir ışte bir ümit yine baktir

Canlarim mutlak kader diye birsey var imanin şartlarinda " kadere inanmak" biz nekadar debelensekte bizim kac çocuğumuz olacagi ve cinsiyetleri bellidir. Dünyaya gelme dakikalari bile bellidir. Ama burda bunlari konusuyor olmamizda rabbimizin nasibi belki icimizden birilerine vesile olacak bende içinde inşallah. Evlat evlattir degisik istememiz cok normal ama neden olmadi diye düsünmemek lazım. Unutmamak lazimdirki biz şuan yazilmiş olani yaşiyoruz bizim çocuklarimizimda kaderi yazili sadece oyunculuk yapiyoruz hayati yaşayarak kendinizi yıpratmayın neolur yavrularinizi herne olursa olsun eminimki öyle yapiyorsunuz ama bagriniza basin karninızdak bebeler Allahin size emaneti kaptirmayalim kendimizi neolur.

Çok güzel dile getirmissin canım dediğin gibi herşey levh-i mahfuzda yazılı bizde olanı yasiyoruz

Canım çok guzel dile getirmissin rabbim mucizelerini tasiyoruz hasa aglamak uzulmek cok korkarim eli ayagi duzgun saglikli hayirli olmasi herseyin basi gonul ister olmaz ise yok nasip diyip kabullenmek en mantiklisi uzulmedim diye tepki aliyorum resmen

C Cesaaa cnm hakında hayırlısı Böyleymiz ama sanki bende değişecek geliyo içimden Rabbim gonlundekini inşallah versin cnm benim . Benimde 3 kızım var hele küçüğü için oluyoruz çok tatlı çok güzel maşallah Rabbim öyle sevdiren bağrına basdiriyoki kucağına alınca senin parça canın Rabbim acılarını göstermesin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…