- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.061
Çok Geçmiş olsun salgın var gerçekten şu sıralar.hep stresten senin olsun geç olsun güç olmasın sık ilişki deniyceksen diyetini yinede yap muz kuru kayısı karbonatli su en az 1.5 litre bunları bırakma.Bende iyi çok şükur günümü bekliyorum 9 gun var misafirimde olucak ogün bakalım kısmet ınş hayirlisiyla olurda bu stresli süreçten çıkarız bir hafta sonra doktora gidip baktirmayi düşünüyorum yumurta varmı büyüklüğü nedir sorucam hepCanim soguk alginligi yasiyoruz buara. Adam beni bulsa ne ala :) ben adet olurum haftaya buyuk ihtimal. sonrasinda korunmayi düşünmüyorum. Sen neler yapiyosun.
Hormonlarla alakalı canım yumurta catlayana kadar östrojen salgılar catladiktan sonra progesteron salgilsnor buda rahim iç tabakasında dollenmeye bağlı olarak değişiklik sağlar döllenme yoksa rahim iç tabakası sökülüp atılır.diğer turlu de yumurtlama yok diyelim östrojen artiyorda artıyor artmasıyla beraber rahim iç tabakası aşırı olduğundan fazla kalinlasiyor çok fazla kalinlasmadan dolayida artık rahim iç tabakası beslenemeyip atılıyor adet gecikmesi olabilir de olmayabilirde bu durum hiç yumurta buyumediginde olur buna ostrojen kırılma kanaması denir mesela kanama daha koyu ve çok miktarda olabiliyorCatlamayan yumurta oluyormuş adetten sonra catlayabiliyormuş. Öyle diyorlar ama mantiken adet kanamasi zaten döllenmeyen yumurtadan oluşmuyormu. Yumurta catlamadiysa adet olunurmu onuda bilmiyorum. Hemsire arkadaşimiz var burda o daha iyi bilir
Hayirli olsun canim gonlundekini nasip etmis Rabbim. Insallah bizede nasip ederEki Görüntüle 2056858 Eki Görüntüle 2056857 Kizlar bugun 4 boyutlu ultrason icin doktora gittik bebegin cinsiyeti yuzde yuz erkek dedi dr allahim herkese gonlundekini nasip etsin bu da yeni fotograflarimiz
okuyorum arada bi ama sen nasilsin inan aklima gelince kalbim carpiyo sanki ilk bebis istegimiz gibi . Kac haftalik oldun sen ay yesin onu teyzeleri pitircik buyuyo simdi dimi insAllah rabbim gonlunce nasip etsin cnm
Ayy hadi ınş.Canım benim rabbim gonlundekini hayırlısıyla nasip etsinKizlar iyi geceler ben de bi kac gündür okuyorum ama bi türlü yazamiyorum M mashaa hayırlı olsun canım fotoda ne kadar belli çıkmış
N naznaz16 canım aynı psikolojideyiz bende bi gun hic takmiyom bi an meraktan catlayacak gibi oluyom sonra rabbim neyi nasip ettiyse o olur diye salliyom bu arada esim bugun 200 tl veriyimde git ogren demeye başladı yarinda 3 lu tarama var bol bol dua edin hayırlı haberlerle geliyim hepiniz aklimdasiniz inşallah rabbim sağlıklı gonlumuzdekini nasip etsin
Inşallah canım sizde kisa surede hamile kalirsiniz gonlunuzdeki bebislereAyy hadi ınş.Canım benim rabbim gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin
Adetten sonraki 6. güne kadar 2 kez ve yumurtayi yakalarsam birde o zaman diye niyetlendim canim. Rabbim gönlümüze gore versin işlerini kolaylastirsin seninde canim. Diyete devam ediyorum suyu hic birakmadim. Inanki 1 gün icemedim evde degildim sonraki gun sabah ph kağıdıyla idrara baktim bildigin asidik. Yani karbonatli suyu hic birakmamak lazim deneme olana kadar.Çok Geçmiş olsun salgın var gerçekten şu sıralar.hep stresten senin olsun geç olsun güç olmasın sık ilişki deniyceksen diyetini yinede yap muz kuru kayısı karbonatli su en az 1.5 litre bunları bırakma.Bende iyi çok şükur günümü bekliyorum 9 gun var misafirimde olucak ogün bakalım kısmet ınş hayirlisiyla olurda bu stresli süreçten çıkarız bir hafta sonra doktora gidip baktirmayi düşünüyorum yumurta varmı büyüklüğü nedir sorucam hep
okuyorum arada bi ama sen nasilsin inan aklima gelince kalbim carpiyo sanki ilk bebis istegimiz gibi . Kac haftalik oldun sen ay yesin onu teyzeleri pitircik buyuyo simdi dimi insAllah rabbim gonlunce nasip etsin cnm
Bilgine kurban maşallahHormonlarla alakalı canım yumurta catlayana kadar östrojen salgılar catladiktan sonra progesteron salgilsnor buda rahim iç tabakasında dollenmeye bağlı olarak değişiklik sağlar döllenme yoksa rahim iç tabakası sökülüp atılır.diğer turlu de yumurtlama yok diyelim östrojen artiyorda artıyor artmasıyla beraber rahim iç tabakası aşırı olduğundan fazla kalinlasiyor çok fazla kalinlasmadan dolayida artık rahim iç tabakası beslenemeyip atılıyor adet gecikmesi olabilir de olmayabilirde bu durum hiç yumurta buyumediginde olur buna ostrojen kırılma kanaması denir mesela kanama daha koyu ve çok miktarda olabiliyor
Rabbim rastgetirsin ınş canım.Bence tahmini yumurtlama günü sabahı ve akşamı olsun derim oncesi de çok bekletme adamı sperm hızı yavasliyormus bence 2 öncesinde korunmali olsunAdetten sonraki 6. güne kadar 2 kez ve yumurtayi yakalarsam birde o zaman diye niyetlendim canim. Rabbim gönlümüze gore versin işlerini kolaylastirsin seninde canim. Diyete devam ediyorum suyu hic birakmadim. Inanki 1 gün icemedim evde degildim sonraki gun sabah ph kağıdıyla idrara baktim bildigin asidik. Yani karbonatli suyu hic birakmamak lazim deneme olana kadar.
Est.yok canım kaba taslak anlasilicak şekilde yazdım ayrı ayrı evreleri yoksaBilgine kurban maşallah
Kizlar iyi geceler ben de bi kac gündür okuyorum ama bi türlü yazamiyorum M mashaa hayırlı olsun canım fotoda ne kadar belli çıkmış
N naznaz16 canım aynı psikolojideyiz bende bi gun hic takmiyom bi an meraktan catlayacak gibi oluyom sonra rabbim neyi nasip ettiyse o olur diye salliyom bu arada esim bugun 200 tl veriyimde git ogren demeye başladı yarinda 3 lu tarama var bol bol dua edin hayırlı haberlerle geliyim hepiniz aklimdasiniz inşallah rabbim sağlıklı gonlumuzdekini nasip etsin
Canim benim içimden senin karnındaki o minicigin erkek olduğu geciyor.öyledir Inşaallah6 haftanın içindeyim kuzum daha cinsiyete vatValla ilk gibi heyecan oluyor insanda sende inşallah hemen hamiş kal gel yanıma.çok yorucu beklemek sabırsız oluyor insan canım.muhtemelen aralık sonu ocak başı inşallah oğlum oluyor yazmak nasip olur.dua ederken size de dua ediyorum L Lilarengim1 e kolay doğumlar nasip etsin o bana çok yardım etti. Elifemm- @uyuyanguzel06 Gecemavisim sen ve C Cesaaa ve K Kolera_34 ve dualarında beni unutmayan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun unuttuklarım niklerini yapamadığından kusura bakmayın hakkınızı helal edin dualarınızda unutmayın inşallah deneyecek olanlara Rabbim sağlıkla hayırlı oğullar nasip etsin
Tamam canım çok sağol gördüğüm kadarıyla sola tutunmuş benımkıde öyle umarım önce sağlıklı olur sonra erkek olurEki Görüntüle 2056917
Canim 7. Hafta goruntusu bu
Bendeki gicik durum yum. Ne zaman cat olacagini bilemiyorum oynuyor gün sürekli ama dedigin gibi yumurtadan 2-3 gunonce korumali olabilir.Rabbim rastgetirsin ınş canım.Bence tahmini yumurtlama günü sabahı ve akşamı olsun derim oncesi de çok bekletme adamı sperm hızı yavasliyormus bence 2 öncesinde korunmali olsun
deim ben
Inşallah canim sirayla mujdeleri veririzhadi inşallah güzel haberlerle gelvalla sen öğren sonra sırada ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?