- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.141
Bende merak icindeyim bayaaa oldu acaba eve ciktilar mi?
Kizlar doktor %100 kiz dedi
Teşekkür ederim canımRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.inşallah bir gün oğlunda olur
Cnm hayirli saliha bir kizin olsun insAllah .Rabbim birda salih evlat verir insAllahKizlar doktor %100 kiz dedi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.bende bu gece rüyamda gelinlik giymiştim anlamına baktım evliler için kız bebek yazıyordu.sanırım bende kızım olacak yazacağımKizlar doktor %100 kiz dedi
Inşaallah canım sağlıklı nasip etsin rabbimCnm hayirli saliha bir kizin olsun insAllah .Rabbim birda salih evlat verir insAllah
Her ruya cikmaz kafani takma inşaallah oglun olurAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.bende bu gece rüyamda gelinlik giymiştim anlamına baktım evliler için kız bebek yazıyordu.sanırım bende kızım olacak yazacağımsıkıntı değil de eşim erkek olduğuna çok emin kız olduğunu duyunca sanırım benden çok üzülecek
takılmıyorum canım ama eşimi ilk kez böyle görüyorum önceden cinsiyetle alakalı yorum yapmazdı şuan erkek olduğundan çok emin.ya kız olursa çok üzülürHer ruya cikmaz kafani takma inşaallah oglun olur
Cnm bende bakfim cok mutlu olacagina yaziyo ya tuyayi nasil yorarsan öyle cikar insAllah salih bir erkke evlad nasip etsin mevlam hepimizetakılmıyorum canım ama eşimi ilk kez böyle görüyorum önceden cinsiyetle alakalı yorum yapmazdı şuan erkek olduğundan çok emin.ya kız olursa çok üzülür
takılmıyorum canım ama eşimi ilk kez böyle görüyorum önceden cinsiyetle alakalı yorum yapmazdı şuan erkek olduğundan çok emin.ya kız olursa çok üzülür
Cnm dua et rabbim ol desin yeterki bizim bi akrabaya erkek dediler 9 ay dogum aninda bile ultrasyonda erkek demisler oda deli gibi kiz istiyodu bi dogdu cocuk kiz olmayacak bisey degil bol bol dua et olmassa bu hayirliymus diyecez elimizden bi sey gelmiyo cnm.Walla bende eşin gibiydim.çok emindim.Sonra bi şok oluyorsun aylarca sürüyor :) Ben hala erkek olur mu acaba diye düşünüyorum :))) Doktor kız dedi kesin ama hala kızım olacak gb hissetmiyorum çok tuhaf
Kizlar doktor %100 kiz dedi
Cnm dua et rabbim ol desin yeterki bizim bi akrabaya erkek dediler 9 ay dogum aninda bile ultrasyonda erkek demisler oda deli gibi kiz istiyodu bi dogdu cocuk kiz olmayacak bisey degil bol bol dua et olmassa bu hayirliymus diyecez elimizden bi sey gelmiyo cnm.
Cnm bende bakfim cok mutlu olacagina yaziyo ya tuyayi nasil yorarsan öyle cikar insAllah salih bir erkke evlad nasip etsin mevlam hepimize
Walla bende eşin gibiydim.çok emindim.Sonra bi şok oluyorsun aylarca sürüyor :) Ben hala erkek olur mu acaba diye düşünüyorum :))) Doktor kız dedi kesin ama hala kızım olacak gb hissetmiyorum çok tuhaf
Cnm dua et rabbim ol desin yeterki bizim bi akrabaya erkek dediler 9 ay dogum aninda bile ultrasyonda erkek demisler oda deli gibi kiz istiyodu bi dogdu cocuk kiz olmayacak bisey degil bol bol dua et olmassa bu hayirliymus diyecez elimizden bi sey gelmiyo cnm.
inşallah kuzum bende bir kaç gündür gördüğüm rüyaları hep oğlum olacağına yordum bir gelinlik kız diyordu ..Allah hepimize nasip etsin İNŞALLAH
Valla kuzum ilk defa böyle bugün rüyamı anlattım bak kızımız olabilir kız olursa üzülme dedim.ben eminim bakalım hangimizin dediği olacak dedi
Bizede olsa keşke bir sürü şey aldım kızım için :) pembiş pembiş giydiririm oğluşuma:)))Boyle seyler oluyor mu?bu teknolojiyle cok sasiriyorum duyunca ewet rabbimin kudreti her seye yeter ama 1 kez bakilmiyorki cok ilginc seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?