- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.181
kese degilde benimki rahmin sag tarafina tutynmusMerhaba kızlar..bebek kesenin sagindaysa erkek bebek olurmuş solundaysa kız bebek..kesenize bakın bi bebek ne tarafta?bilimsel bir gerçekmiş bu yüzde 80
Canim derin ilişkiden kasit nedir hep diyorlar ama nasil oluyor ocok affedersiniz ama derin iliski onemlu bence.o bende ise yaradi sanki..yuzeysel iliski kiz ihtimalini artiriyormus
bide bu kalp atisi olayida hurafe.140ustu kiz derler.bizim 166cikdi
canim istersen ozelden.yazayim sana)Canim derin ilişkiden kasit nedir hep diyorlar ama nasil oluyor o
senin kesin kiz mi canim? hic 130kalp atisiyla kiz olanimin gormedim amaBenimkide 130 idi bebegim kiz bencede dogru degil 2 lide beta hcg 50 nil alti erkek diyorlardi benim 40 di
Bu tahmin yontemleri tutmuyor
senin kesin kiz mi canim? hic 130kalp atisiyla kiz olanimin gormedim ama
Bekliyorum canimcanim istersen ozelden.yazayim sana)
Canım hayırlı olsun darısı basımıza insallah :)kizlar belki sacma gelecek ama bide boyle birsey var.hamilelikden once hep sag tarafina yatan ben hamilelikden sonra yalnizzca soluma yatiyorum..bu da bir ipucu olabilir..huc umudum yokdu..nuba gore paralel demislerdi kizlar.ama nub yukarda ve buyukdu.pipiyi donmus bu sefer.guzel yurekli arkadaslarim dilerim Rabbim hepinuzw versin insallah.benden once biru vardi 2kizi vardi gulerek cikdi ) onun adina daha cok mutlu oldum
Bende yengemi gelinlikle gördüm hemen bir ay geçmeden hamile olduğu haberi aldık ama malesefki cinsiyeti ogrenemeden 9 haftalık kalbi durdu
Inş rabbim gonlunuzdekini nasip eder ınş erkekler kendilerinden istiyorlar bence belli etmeselerde.Benim esimde hep oğlum olmasada sıkıntı değil diyor ama acaba mi diyorum bilmiyorumrabbim herikisininde eksikliğini vermesin
Canım benım içimdende senin oğlun olcak gibi geçtihayırlısı oymuş demek ki canım.evli kadın kendini gelinlik giymiş görürse kız bebek yazıyordu.sağlıklı hayırlı olsun.baş ağrısı çok fena diş etlerim dişlerime vuruyor.cuma günü için randevu aldım bakalım kese falan gözükecek mii?
normalde öyle derdi şimdi kız olabilir diyorum erkek diyor eminim diyor .diğer gebeliklerde böyle yorum yapmazdı.
hayırlı olsun bebiş.ağrılar normalmiş rahim genişlediği için olurmuş.valla canım 3 kızım var biri solda ikisi sağdaydı ağrılar bwlirleKızlar ben yeni hamişim inşallah sağlıklı ilerler çarşamba keseye bakılır büyük ihtimal ama kasıklarıma ayağa kalkınca sızlanmalar oluyor sizde oluyormuydu birde ağrı hangi taraftan girerse bebişin cinsiyetini mi gösteriyor azda olsa
o kadar çok kişi öyle diyor ki canım inşallah oğlum olur size de duacı olurum.ama kendim hissetmiyorum canım.sen deneyecek misin hamile misin?Canım benım içimdende senin oğlun olcak gibi geçti
Canım peki yumurtlamayla alakası var mı? Benim arkadaşımın sağ tüpleri kapalı hep soldan yumurtluyor ama erkek oldu senin kızlarda nasıldı?hayırlı olsun bebiş.ağrılar normalmiş rahim genişlediği için olurmuş.valla canım 3 kızım var biri solda ikisi sağdaydı ağrılar bwlirle
takvimi sonradan gördümCanım benım içimdende senin oğlun olcak gibi geçti
Hamileyim canım 10 haftalık. 1 tane kızım var bu erkek olsun çok istiyorum. Tabı önce sağlıklı ve hayırlı olsun dao kadar çok kişi öyle diyor ki canım inşallah oğlum olur size de duacı olurum.ama kendim hissetmiyorum canım.sen deneyecek misin hamile misin?
yok canım sağsan yumurtlayınca erkek olur diyorlar ama soldan da olan çok.sanırım bizle hiç alakası yok tamamen erkek belirleyiciCanım peki yumurtlamayla alakası var mı? Benim arkadaşımın sağ tüpleri kapalı hep soldan yumurtluyor ama erkek oldu senin kızlarda nasıldı?
İnsallah canım ya hepımız o müjdeleri veririz ınsallahtakvimi sonradan gördümmaşallah senin cinsiyete az kalmış inşallah seninde sağlıklı hayırlı bir oğlun olur burda müjdeyi verirsin kaçıncı gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?