- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.161
Benim kide üzüldü ama yapacak bisey yoktakılmıyorum canım ama eşimi ilk kez böyle görüyorum önceden cinsiyetle alakalı yorum yapmazdı şuan erkek olduğundan çok emin.ya kız olursa çok üzülür
Amin canım inşallahCanimm rizki bol ayagi ugurlu hayati yildizlarla dolu mutlu bir cocuk olsun saglikla dogsun buyusun insallah
Bizede olsa keşke bir sürü şey aldım kızım için :) pembiş pembiş giydiririm oğluşuma:)))
Hayırlısı olsun ınş.sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim. Herzaman Gurur duyacagin yoldaşlarin olucak rabbim bahtlarini açık etsin ınş.Kizlar doktor %100 kiz dedi
Bende yengemi gelinlikle gördüm hemen bir ay geçmeden hamile olduğu haberi aldık ama malesefki cinsiyeti ogrenemeden 9 haftalık kalbi durduAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.bende bu gece rüyamda gelinlik giymiştim anlamına baktım evliler için kız bebek yazıyordu.sanırım bende kızım olacak yazacağımsıkıntı değil de eşim erkek olduğuna çok emin kız olduğunu duyunca sanırım benden çok üzülecek
Inş rabbim gonlunuzdekini nasip eder ınş erkekler kendilerinden istiyorlar bence belli etmeselerde.Benim esimde hep oğlum olmasada sıkıntı değil diyor ama acaba mi diyorum bilmiyorumtakılmıyorum canım ama eşimi ilk kez böyle görüyorum önceden cinsiyetle alakalı yorum yapmazdı şuan erkek olduğundan çok emin.ya kız olursa çok üzülür
Teşekkür ederim canım hepimiz inşallah sağlıklı kulağımıza alırız
Inşallah canim aminHayırlısı olsun ınş.sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim. Herzaman Gurur duyacagin yoldaşlarin olucak rabbim bahtlarini açık etsin ınş.
cikinti vardi uzun) cin takvimi kizimdada dogru bilmisdu bunada erkrk diyordu dogru.cikdi yani..sagdan yumurtladim bunu kizim soldandi.ben niyese buna cok.inaniyorum sagdan yumurtlayanlarda rtkek ihtimali yuksek ama bilimsrl aciklamasi yok
Hayirli olsun canim. Kucagina saglikla al inşallah. Sen yumurtlamayi takip yapmişmiydin.kizlar iyi aksamlar :))) bugun oglumuz olacagini oyrendik cok sukur)) 11+2iken henu olusmamis bacak arasi bos demisdi kendimde gordum gercekden bosdu..ama bugum resmen pipiyi gorduk Rabbime sukurler olsun.bacak arasi doluydu doktorum kein erkek dedi.Allahim bu sevinci dileyen herkese yasatsin insallah
cikinti vardi uzun) cin takvimi kizimdada dogru bilmisdu bunada erkrk diyordu dogru.cikdi yani..sagdan yumurtladim bunu kizim soldandi.ben niyese buna cok.inaniyorum sagdan yumurtlayanlarda rtkek ihtimali yuksek ama bilimsrl aciklamasi yok
ovu testlwrim hic koyu cikmadi canim bende 11gunu birakdim adwt bitiminden 6gun sonra ilk.iliski oldu ertesi gun tekrar iliski oldu.sonrada 2gun sonra 1i.hangisi tuttu bilmiyorumki.Yumurtlama donemi tek iliski fln da dikkat ettin mi canim kusura bakma soruyorum ama bilgi icin
kendimce evde ovu testleriyle yapmaya calistim ama hic koyu cikmadi bende yaridaa birakdimHayirli olsun canim. Kucagina saglikla al inşallah. Sen yumurtlamayi takip yapmişmiydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?